Ovo zadnje je sigurno. Ali ne kaže se jadanaijest nego jadanejast.Frulica » wrote: Pitalo me koliko je 8+3. I još kaže da to napišem slovima.![]()
Kako da ja znam jel' to jedanaest, jedanajest, jadanaijest...
Ko bi reko čuda da se dese
Ajde, ajde, u nove pobjede.
A sjetila sam se i one teme na psihologiji.
..a unda » wrote: koje sad teme..koje sad psihologije?
Ove. Ovo sam si sejvala bila.
Al koji sam ja support system imala, e, to je čudo...a unda » wrote: ..pa eto vidis. rekao bi sjajni kolakovski..trubimo, trubimo, mozda se i dogodi neko cudo.![]()
Baš nešto gledam kako je ovo zapravo dosad, da kucnem, bila sjajna godina što se promjena tiče. Na stranu sad sve, ali početak veze nakon sto godina i zbilja normalan odnos (dok je trajalo, trajalo je i bilo je ok) pa onda to podstanarstvo sa samom sobom pa i to prvo iskustvo žuda
koje je zapravo, na stranu sad sve, bilo nešto što definitivno s nekim drugim želim ponoviti jer mi se sviđa, eto sad ovi ispiti za koje sam zbilja trebala čudo iako sam na kraju sve i naučila, pa sad za koliko, koliko, pale su i dvije bolje ocjene
pa eto i taj prekid i sve i način na koji sam ga ishendlala, ponosim se sobom dosta. Eto. Mogu to reć. 
I da, bojala sam se i da trkeljanje neće opstat dok sve bude gotovo.
Al tu je. 
I da, bojala sam se i da trkeljanje neće opstat dok sve bude gotovo.
za ovo je nenia potegla.. koliko je ona rondala, al i u kojim uslovima.. u zbiru, svaki dan jedno dvije undine plahte, al ono, šarano po raznim topicima i to bez obzira na odziv.. ma idi..Eks wrote: ..
I da, bojala sam se i da trkeljanje neće opstat dok sve bude gotovo.Al tu je.
nenia,
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Eks » wrote:0 ispita ostalo.
Nemojjebat?!? Tito dragi, sad još samo reci da te ni zub nijedan ne boli i da s kosu oprala...ne znam za ostale, al ja u pozadini negdje čujem muziku iz Zone sumraka.
Eks, to je sjajno. Drago mi je, fakat osrca ti čestitam.
Hm, da, definitivno Zona sumraka.Eks wrote:Baš nešto gledam kako je ovo zapravo dosad, da kucnem, bila sjajna godina što se promjena tiče. Na stranu sad sve, ali početak veze nakon sto godina i zbilja normalan odnos (dok je trajalo, trajalo je i bilo je ok) pa onda to podstanarstvo sa samom sobom pa i to prvo iskustvo žudakoje je zapravo, na stranu sad sve, bilo nešto što definitivno s nekim drugim želim ponoviti jer mi se sviđa, eto sad ovi ispiti za koje sam zbilja trebala čudo iako sam na kraju sve i naučila, pa sad za koliko, koliko, pale su i dvije bolje ocjene
pa eto i taj prekid i sve i način na koji sam ga ishendlala, ponosim se sobom dosta. Eto. Mogu to reć.
I da, bojala sam se i da trkeljanje neće opstat dok sve bude gotovo.Al tu je.
Rekla b da ti odmak od briga jako fino stoji.
Kar...drago mi te vidit.
Piši po nekad 2-3 reda...
Hvala ti, Nina.nina williams » wrote:![]()
Nemojjebat?!? Tito dragi, sad još samo reci da te ni zub nijedan ne boli i da s kosu oprala...ne znam za ostale, al ja u pozadini negdje čujem muziku iz Zone sumraka.
Eks, to je sjajno. Drago mi je, fakat osrca ti čestitam.![]()
Nadam se da moš sad imat 2-3 mjeseca odmora u kojima ćeš samo uživat u tom da više nema ispita.
Hm, da, definitivno Zona sumraka.Saću malo glumit staru babu...al da ti samo znaš kolko drugačije zvučiš u ovom postu neg u cijeloj trkelj-karijeri...ono, bolje/vedrije/optimističnije/nije cijeli svijet usran.
Rekla b da ti odmak od briga jako fino stoji.
![]()
Kar...drago mi te vidit.
Piši po nekad 2-3 reda...
Je, kosa je oprana, zub ne boli (kuc-kuc) i sve je na mjestu.
..sta ce ovo trkeljanje postat..tink tank.. brejn inkubator.. ko je sve diplomirao na trkeljanju..zeca, eks..aj nek se javi koga sam zaboravio.. evo, silajn
, majti ce diplomirat, kar, nenija, elma.. lastan je napisao doktorat, a ne diplomski, njega isto racunam..
pa jebate, necemo naplacivat clanarinu za trkeljanje, nego upisninu, kao na harvardu.
koji ilumuminati, koji masoni.. drmat cemo svijetom..i hipersvijetom
aj, molim popis svih koji su diplomirali na trkeljanju. dobit ce pocasni topik otisak ovdje i trkeljasku diplomu.
to ce bit nasi alumni..
pa jebate, necemo naplacivat clanarinu za trkeljanje, nego upisninu, kao na harvardu.
aj, molim popis svih koji su diplomirali na trkeljanju. dobit ce pocasni topik otisak ovdje i trkeljasku diplomu.
to ce bit nasi alumni..
Bok.
Što to po kazni... dobro onda...
Po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad...
Kad eksača diplomira, svim alumnijima ću stavit zlatne nickove...a unda » wrote:..sta ce ovo trkeljanje postat..tink tank.. brejn inkubator.. ko je sve diplomirao na trkeljanju..zeca, eks..aj nek se javi koga sam zaboravio.. evo, silajn, majti ce diplomirat, kar, nenija, elma.. lastan je napisao doktorat, a ne diplomski, njega isto racunam..
to ce bit nasi alumni..
Piše se "ponekad".Frulica wrote: Bok.![]()
Što to po kazni... dobro onda...![]()
Po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad, po nekad...
-
- Information
-