Baš šam razmišljala kako je ovo moje škroz obrnuto od poštova bez znakova. Druga krajnošt. Al ne brini, ni unda ne korišti znakove. Niši jedina.Bara huda » wrote: Jebemu, strasan je taj tvoj s sa kvacicom koji lici na š.
Imam dojam da nemas zube pa suskas, ko moja svekrva kad skine gebis.![]()
Šuškaš, ocu rec.
Ja imam te kvacice na ipadu ali trebm drzat slovo koju sekundu pa onda prebacit a to mi se nece.
I sad si mislim da moji postovi zvuce ko siktanje zmije.....sa tim pustim s-ovima.
S.R.E.
-
visekratni klon
Da znas da sam si i ja mislila isto samo obrnuto.visekratni klon » wrote:
Baš šam razmišljala kako je ovo moje škroz obrnuto od poštova bez znakova. Druga krajnošt. Al ne brini, ni unda ne korišti znakove. Niši jedina.
Ono....kako uocavam tvoje kvacice di ih ne treba a ne uocavam svoje nekvacice di ih treba,
Ma nije ovo tvoje strasno, prvi cas sam mislila da ze zezas na racun nas nekvacicavih, a
I ako su ti ispali zubi ( ili slova na kompu) ...pa sta sad....sve je to za ljude.
Jebemu, gnjavi me bioritam, uopce si ne mogu zmisliti tvoje bioritmovske eskapade iz cista mira.
Tamo sam pila tablete za spavanje da mogu bit koliko-toliko normalna, tu se sad hocu na prorodni nacin vratit na staro. I vidi me di sam i u koju uru.
-
visekratni klon
Ne radi mi š- mišlim š, jel, duplo ve, uškličnik i ikš.
i prva tri broja.
zalila vodom šlučajno.
odoh ja polako jer šam nekako bioritam bar mrvicu poravnala da nije onako draštičan pa držim dok ide.
zalila vodom šlučajno.
odoh ja polako jer šam nekako bioritam bar mrvicu poravnala da nije onako draštičan pa držim dok ide.
šretan i tako to
znas vec sta sebi zelis pa ti i ja to isto zelis
(katastrofa sam u ovakvim situacijama i inace
)
edit: takodje ti zelim ili novu tastaturu ili da ti ta cudom proradi kako treba, jer ce uskoro biti da ti vise slova ne radi nego sto ih radi
iako te je i ovako zanimljivo citati
znas vec sta sebi zelis pa ti i ja to isto zelis
(katastrofa sam u ovakvim situacijama i inace
edit: takodje ti zelim ili novu tastaturu ili da ti ta cudom proradi kako treba, jer ce uskoro biti da ti vise slova ne radi nego sto ih radi
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
S. R. E. od srca. :hdz:
Kopipejstam čilikinu čestitku jer sam šlampav na mobu i brzo gubim žifce jer imam velike prste pa nisam spretan s tim malim slovima, smajlćima....
- Donna Sole
Kad, Karambole, god pročitam tvoj nik jede mi se slatko..a zato jer ga čitam karamel 
kurvanjski avatar, a
Pa to je najljepša asocijacija iliti bolje rečeno, interpretacija, odnosno doživljaj, tj. impresija...koju sam čuo, zapravo pročitao...samo ti uzmi slatko. Šećera nikada dosta, ma što vam govorili...Chilimama » wrote:Kad, Karambole, god pročitam tvoj nik jede mi se slatko..a zato jer ga čitam karamel
- Donna Sole
Šad švima češtitke žvuče ko da švi noše protežu u žubima da ne kažem aparatić
kurvanjski avatar, a
ex sretan rodjendan
(izvini ako sam zakasnio, ako ti je rodjendan 15.)
puno srece i zdravlja (koji klise
) sa tim valjda i sve ostalo dodje
sama si sebi na najbolji nacin uredila kako da se jedna godina zavrsi a druga pocne (ako racunas godinu od jednog do drugog rodjendana)
puno srece i zdravlja (koji klise
sama si sebi na najbolji nacin uredila kako da se jedna godina zavrsi a druga pocne (ako racunas godinu od jednog do drugog rodjendana)
Auch!
Pa kud prije???
Al dobro, nema veze!
A divote!!,11q1
Eto se jos jedna godina okrenula a da me pitas di i kako, ne bih znala.
Kako bilo, nek ti bude bolja od prijasnjih a losija od buducih!
Godina, jelte!
Zdrava tjelesno bila pod prvo, a ono o ljepoti zivota, ljubavi, sreci, osobnom zadovoljstvu sobom i svijetom oko sebe neka bude bok uz bok (ili rame uz rame
Sretan ti rodjendan, mlada Damo!
I da, veliko D nije tipfeler.
- Nenia Salonitana
drago mi je da se nisi javila, po onoj sparini ne bi išla do grada ni zbog sebe, a kamoli zbog tebe.

-
- Information
-