Stitch » wrote:Podsjećam, rekao sam: ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. Nikome ništa ne branim, zašto bih? Odrasli smo ljudi.
Ali moj je moto uvijek bio igrati otvorenih karata. Ako mi staneš na žulj, riješit ćemo to sada i ovdje. Ne pada mi na pamet otići na Forumhaer i žaliti se, što ja znam, Perzefoni.

Izaberi
nick, svejedno je.
Zato velim, doći ovamo zato da bi se koga ogovaralo jednostavno je glupo. I to tvrdim oduvijek. Kad su rastezali Afriku, kazao sam da je pozovu pa da to riješe
mano a mano.
ma mos ti podsjecat, ali ko zna kad si ti to rekao. ja sam kvotao tvoj zadnji post.
ko kaze da se radi o ogovaranju? zasto ogovaranje? uostalom, ako i jest ogovaranje, pa..tamosnji moderatorski je leglo ogovaranja, a osim toga, najzesci topik na forum hru je ogovaracki. tj oba..i na kokosinjucu i na politici, tj..politika citava, pa ne da se stalo ogovarat, nego se jos i sopa, pita, nukta..nutka, sori..
ne radi se uopce o ogovaranju, nego ja mislim, ti mislis, mi mislimo..i sad, na osnovu cega? i onnda, ja mislim nesto, a ti meni kazes..ee, nije to tako. nego kako, nego kako..ja te pitam. onda ti meni kazes..to ti je vako i vako. onda ja kazem..ma nemoj, a on/ona je rekla nako i nako.
..sta mene boli kua ako taj, ta, to nije sad i tu ovdje? neka dodje i neka kaze sta oce, misli, voli.
ili npr, ja ocu rec da je neko..ne znam, priglup? ako tamo to kazem, dobit cu permaban, totalban, mort, omniban, panban.. i jasno da ako ja to ocu rec da necu tamo rec. ono, ucijenit cu se, samocenzurirat ili vec sto treba napravit.
ali ovdje, mogu..ako ocu, rec da je neki nik tamo priglup i sta? ..sta? sta ima veze? mozda cu ja sutra promijenit misljenje, mozda taj nece ni znat da sam ja to ovdje napisao..ustvari, zasto bi i kako bi trebao znat..ili mozda ce se pocet razvijat alternativna neka komunikacija, pa ce se ustrojit rijec..npr..genije, ako ocemo rec da mislimo da je neko priglup, vakav nakav..
mislim, sta ima veze.
a ako ima veze, e onda bi tek trebalo, solit i to dobro solit.
ne radi se uopce o nikakvom i ikakvom ogovaranju. i ponavljam, onaj zatvoreni moderatorski je leglo i utociste svih mogucih poremecaja.
sve ono sto bi se ovdje smatralo ogovaranjem, to je obicna kamilica.
dakle, stoga, ergo..ne da nisi u pravu..jesi, u pravu si, ali u sedmoj dimenziji. to nije promasen fudbal kao lopta, nego ceo fudbal kao igra.
daj, nek kljucaju topik, pa cu sve ja to fino objasnit..
..braco trkeljaska, opustimo se..