..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
Beau

Post 11 Mar 2013, 12:42

Stitch » wrote:
Nema smisla, čemu?
Just for fun :giggle:

Ma zezam se. Mene zbivanja tamo ne zanimaju ni kolko je crno pod noktom. Da zanima, čačkala bih.
Ali kad čujem ove kako se razgovaraju u šiframa i polovično, postanem znatiželjna.

Uostalom, ne vjerujem da, u ovolikom broju koliko nas je tu sad i s ovim ljudima, možemo tračati previše neumjesno.
Više onako iz dragosti. :cerek:
schmokljan wrote:Evo me nazad. :zubo:
Sidi di si ni za di si nisi :zubo:

Kad budeš spreman pričati o svojoj ovisnosti, bit ćemo tu :grli:

Image

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Mar 2013, 14:11

schmokljan » wrote:Evo me nazad. :zubo:
..pa ko to misli da si negdje otisao? i odavde i odande i..

kako ti to mislis otic od sebe? aj, kako.. ? negdje gdje je sve po tvom? :koice: :raspa: :zubo:

:D
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:25

Stitch » wrote:
Nema smisla, čemu? Ništa nećemo promijeniti. Hajde, ovdje nam barem neće brisati postove, ali ne možemo utjecati na baniranje ili na kadroviranje modova.

Ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. No radoznalost ili ogovaranje ne čine mi se kao dobar motiv. I ja sam propustio dio o kokošima - pa što onda? Ne zanima me tko se uvrijedio, ne zanima me ni koga sam ja uvrijedio. Kod mene je ljubaznost uvijek bila recipročna. Isto tako, ne mislim da uprava treba biti ljubazna "pod moraš". Zajebi to. Ako provociraš i vrijeđaš, zaslužuješ ono što te snašlo. Ne kužim što je tu čudno.

Trkeljanje može preživjeti bez Forumhaera, to svaki dan dokazuju novi postovi. Jest, dosadno je katkad. Ali dosadan je i Forumhaer, proveo sam vikend psujući si u bradu zbog toga. I zbog stalnih tehničkih problema. I što sam onda napravio - došao sam vidjeti je li Dugouha živa. :zubo: Je li Nina napisala štogod. :cerek: I doći ću opet. :raspa:
:facepalm:

ono, ka..cek moram jos jednom.. :facepalm:

kakav ti je to utilitarizam? i to strogi. i to kakob rekao..ne nihilisticki, nego deluzijsko nihilisticki s dobrom dozom prilagodjenja.. :D

pa jel se sve mora znat zasto, kako i cemu? kakvi su to algoritmi? pa nismo roboti. menis e cini, ti da imas pasa, i on bi za vrijeme rucka (ljudskog rucka), morao biti na svom mjestu za pase, s babarinom oko vrata i gledao bi te ispod oka u frci, razmisljajuci kojuvilicuda uzmem, koju vilicudauzmem..malu za deserat ili ovu velku? zasto moram sjedit uspravno, zasto moram sjedit uspravno.. :D

molim da se trkeljasi koji su ujedno i forumasi rijese napokon tih nekih racionalnih strahova. nista se vi ne brinite, nista se nebojte. ako vam neko tamo nesto pripomene u vezi trkeljanja i ako ne znate sto bi rekli, slobodno kazite da sam ja kriv, da sam vas doveo u neku zabludu & blud, slobodno se pozovite na mene, pa neka sa mnom pricaju ako oce.. :peshe:

dajte se opustite vise.. Image
Image
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:28

BoDerek » wrote: Just for fun :giggle:
..
pa da. i to bi mogao bit odlican fan. mislim, ono ka.. zasto mi ovdje ne bi zajebavali..ili kako se to tamo kaze..trolali. :kokice: :D
ali » wrote: Image ..
:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:32

..majti, daj srico, zatvaraj ovaj topik za anredzistrede. neka igre otpocnu.. :cheer: :zubo: :D
schmokljan

Post 11 Mar 2013, 14:34

Iskreno, mislim da je Cika Strile ljut jer sam doveo u pitanje njegovu sposobnost čitanja DSM IV s razumijevanjem. Svatko je na nešto slab, a dragi naš Strile na iluziju o vlastitoj pameti. Dakle, nema tu neke tajne. Ja sam, naravno, bio bezobrazan, ali uzmite u obzir da je bilo pola pet izjutra, da sam cijelu noć pio Grand Crux i da sam osjećao potrebu da i Cika Striletu kažem da netko misli na njega.
Beau

Post 11 Mar 2013, 14:34

..a unda » wrote: pa da. i to bi mogao bit odlican fan.
ma jašta nego šta :cheer:

unda, opleti jedan trač za probijanje leda :zubo:
Beau

Post 11 Mar 2013, 14:36

schmokljan » wrote:Iskreno, mislim da je Cika Strile ljut jer sam doveo u pitanje njegovu sposobnost čitanja DSM IV s razumijevanjem. Svatko je na nešto slab, a dragi naš Strile na iluziju o vlastitoj pameti. Dakle, nema tu neke tajne. Ja sam, naravno, bio bezobrazan, ali uzmite u obzir da je bilo pola pet izjutra, da sam cijelu noć pio Grand Crux i da sam osjećao potrebu da i Cika Striletu kažem da netko misli na njega.
:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:41

schmokljan » wrote:Iskreno, mislim da je Cika Strile ljut jer sam doveo u pitanje njegovu sposobnost čitanja DSM IV s razumijevanjem. Svatko je na nešto slab, a dragi naš Strile na iluziju o vlastitoj pameti. Dakle, nema tu neke tajne. Ja sam, naravno, bio bezobrazan, ali uzmite u obzir da je bilo pola pet izjutra, da sam cijelu noć pio Grand Crux i da sam osjećao potrebu da i Cika Striletu kažem da netko misli na njega.
sve ja uzimam u obzir i sve razumijem..i tebe i strileta. sigurno ni njemu nije lako, ali..njegov je to izbor. valjda razumijem. to jest, jebemese za razumijevanje i nema se tu nista posebno uzimat u obzir. , ali..sta cu, takav sam, kad vidim da je neko sam sebe preozbiljno shvatio, moras mu pomoc i zajebavat ga. :D

i nemoj sad opizdit da si bio bezobrazan, kad nisi. mislim, nes ti bezobraznosti. ne znam tocno o cemu se radi, ali kolko sam vidio, cak si bio pristojan vise nego inace, cak si i izbor ponudio. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:45

BoDerek » wrote: ma jašta nego šta :cheer:

unda, opleti jedan trač za probijanje leda :zubo:
kad se zatvori topik i kad se bude moglo vidjet ko je sve logiran..kada..kuda..di..kako..jel se klona, itd.
jos kad bi se nekako moglo filtrirat da samo staroregistrirani mogu na topik..

ili, jos bolje..majti, kljucaj registracije, hitno. ko se registrirao, registrirao.. :raspa: :cheer:

:undazec: :undazeckokice:

schmokljan

Post 11 Mar 2013, 14:49

Istina je, bio sam nježan, ali Strile ima administratorski ptsp (DSM IV) i tu nema pomoći, a ja sam to trebao uzeti u obzir. :mudri:

Ne znam, bojim se da ću morati otići do police, uzeti DSM IV i vidjeti što sve to Strile ima. Krenut ću od a. A evo i - antipatična njuška.
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 14:52

schmokljan » wrote:Istina je, bio sam nježan, ali Strile ima administratorski ptsp (DSM IV) i tu nema pomoći, a ja sam to trebao uzeti u obzir. :mudri:

Ne znam, bojim se da ću morati otići do police, uzeti DSM IV i vidjeti što sve to Strile ima. Krenut ću od a. A evo i - antipatična njuška.
ti to isto malo sve preosobno shvacas.. :D
schmokljan

Post 11 Mar 2013, 14:55

..a unda » wrote: ti to isto malo sve preosobno shvacas.. :D
Hehehe.

Ma nou, volim ja to. Tri permabana su stvarno nešto. Ono - baš, baš! Moram sam sebi esat. :S :S :S
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 15:05

schmokljan » wrote:
Hehehe.

Ma nou, volim ja to. Tri permabana su stvarno nešto. Ono - baš, baš! Moram sam sebi esat. :S :S :S

je, moram priznat.

mislim, pocinje se postavljat pitanje..sto ustvari znaci..permaban. ono, cisto semanticki. :D

zato me i zanima sta ce sad i kako bit. ovaj treci, trebao bi bit kao mort. ali..zasto? :ne zna: :zubo:

mislim, sta ce stetit ako jos jedan permaban otkazu? :D

a da ne govorim o retorici gdje se spominje neko pristajanje na uvjete. forum, dakle, ima i edukativnu, preventivnu, eskulpativnu, probacijsku, penalizacijsku i vendikativnu funkciju. :D
Beau

Post 11 Mar 2013, 15:05

..a unda » wrote: kad se zatvori topik i kad se bude moglo vidjet ko je sve logiran..kada..kuda..di..kako..jel se klona, itd.
jos kad bi se nekako moglo filtrirat da samo staroregistrirani mogu na topik..

ili, jos bolje..majti, kljucaj registracije, hitno. ko se registrirao, registrirao.. :raspa: :cheer:

:undazec: :undazeckokice:

Undu za savjetnika judolinu i Majtiju :usama:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 15:06

BoDerek » wrote: Undu za savjetnika judolinu i Majtiju :usama:
siva undanencija. :D
Beau

Post 11 Mar 2013, 15:09

Tako je. I nek ti obojaju nik u sivo. Šmokljan će da umre od ljubomore :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 15:11

BoDerek » wrote:Tako je. I nek ti obojaju nik u sivo. Šmokljan će da umre od ljubomore :cerek:
:rofl: :rofl:

meni je jos tamo potpis..sivo je novo crno. :rofl:
Zekoslawa

Post 11 Mar 2013, 15:31

Stitch » wrote:
Nema smisla, čemu? Ništa nećemo promijeniti. Hajde, ovdje nam barem neće brisati postove, ali ne možemo utjecati na baniranje ili na kadroviranje modova.

Ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. No radoznalost ili ogovaranje ne čine mi se kao dobar motiv. I ja sam propustio dio o kokošima - pa što onda? Ne zanima me tko se uvrijedio, ne zanima me ni koga sam ja uvrijedio. Kod mene je ljubaznost uvijek bila recipročna. Isto tako, ne mislim da uprava treba biti ljubazna "pod moraš". Zajebi to. Ako provociraš i vrijeđaš, zaslužuješ ono što te snašlo. Ne kužim što je tu čudno.

Trkeljanje može preživjeti bez Forumhaera, to svaki dan dokazuju novi postovi. Jest, dosadno je katkad. Ali dosadan je i Forumhaer, proveo sam vikend psujući si u bradu zbog toga. I zbog stalnih tehničkih problema. I što sam onda napravio - došao sam vidjeti je li Dugouha živa. :zubo: Je li Nina napisala štogod. :cerek: I doći ću opet. :raspa:
A evo.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 11 Mar 2013, 16:02

..a unda » wrote: :facepalm:

ono, ka..cek moram jos jednom.. :facepalm:

kakav ti je to utilitarizam? i to strogi. i to kakob rekao..ne nihilisticki, nego deluzijsko nihilisticki s dobrom dozom prilagodjenja.. :D

pa jel se sve mora znat zasto, kako i cemu? kakvi su to algoritmi? pa nismo roboti. (...)
Stvar je zapravo vrlo jednostavna: kad god smo se ovdje bavili "onima preko", to nikad nije dobro završilo. Nikad. Uvijek bismo se posvađali, a katkad se događalo i da netko demonstrativno ode.

Treba li ti to?
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 16:20

Stitch » wrote:
Stvar je zapravo vrlo jednostavna: kad god smo se ovdje bavili "onima preko", to nikad nije dobro završilo. Nikad. Uvijek bismo se posvađali, a katkad se događalo i da netko demonstrativno ode.

Treba li ti to?
..o... o..kako ga ti zbrzdas zbrljas, lukavce jedan. :D

mi mi, mi, nama, mi..i odakle sad pa ja? odakle jel meni to treba? :D
ta stvar..ili sto li je vec..puno je jednostavnija od te tvoje jednostavnosti. zasto bi se posvadjali? i zasto bi se bavili..ili zasto se ne bi bavili?
uopce ne vidim u cemu je problem. iako, naslucujem. :D

mislim (ovo sam ovako rekao iako bi bolje bilo da sam zapoceo sa.. ja mislim :zubo: ), da mi mozemo ovdje i sad, sasvim normalno, uvjetno govoreci..otvoreno, pricati npr o onom tamo ili kako se to lijepo zove i kaze bez zamjenicastih zamjenica..forumhru.
sta? zasto ne bi pricali i zasto bi se netko ljutio ovdje?

tamo se islo i bjezalo, nekada bjezalo od ko zna cega. i sad bi se ovdje isto trebala tabuizirat virtulanost, e, ne bi li imali osjecaj neke ugode ovdje, samo zato jer ne zelimo pricati o neugodi tamo, ciji smo, baj d vej, dio. :D

mislim da se moze normalno pricat o svemu. pod normalno smatram i neku emotivnu involviranost, dapace.
e, sad, sve je stvar kolko se mi za nesto osjecamo krivima, pa sad ocemo vrdat jer nije sve tako kako svak za sebe misli da jest, a garantiram da se nitko ovdje ne treba osjecat za nista krivim u vezi necega drugdje.
..pa ni u vezi necega ovdje. :D

evo, da pocnemo od mene..ko ce se to sa mnom svadjat, da ga ja vidim, lolu tog, milu mu dragu..dragu mu onu milu.. :gaah:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 11 Mar 2013, 16:33

Podsjećam, rekao sam: ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. Nikome ništa ne branim, zašto bih? Odrasli smo ljudi.

Ali moj je moto uvijek bio igrati otvorenih karata. Ako mi staneš na žulj, riješit ćemo to sada i ovdje. Ne pada mi na pamet otići na Forumhaer i žaliti se, što ja znam, Perzefoni. :D Izaberi nick, svejedno je.

Zato velim, doći ovamo zato da bi se koga ogovaralo jednostavno je glupo. I to tvrdim oduvijek. Kad su rastezali Afriku, kazao sam da je pozovu pa da to riješe mano a mano.
Potpisi su za budale.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2013, 16:56

Ma nek piše ko šta oće, boli me pitončić.
Ako vam se nešto ne sviđa na VELIKOM FORUMU, jadajte se jedni drugima, kaj onda.
Meni je već dugo poprilično dosadan. Jebate, tih šaka desničara ima sto divizija klonova. I mahom deca. Nemaš se s kim ni posvađat.
I općenito je taj forum toliko pun klonova da je to bolesno.

Ja to kao judolino komada jedan - uopće ne kužim. I čisto sumnjam da bi Šmox pisao tamo pod klonom. Nemreš ti danas bit legenda, a sutra neki Pero Perić ili Iksa Ipsilonović...
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 16:59

Stitch » wrote:Podsjećam, rekao sam: ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. Nikome ništa ne branim, zašto bih? Odrasli smo ljudi.

Ali moj je moto uvijek bio igrati otvorenih karata. Ako mi staneš na žulj, riješit ćemo to sada i ovdje. Ne pada mi na pamet otići na Forumhaer i žaliti se, što ja znam, Perzefoni. :D Izaberi nick, svejedno je.

Zato velim, doći ovamo zato da bi se koga ogovaralo jednostavno je glupo. I to tvrdim oduvijek. Kad su rastezali Afriku, kazao sam da je pozovu pa da to riješe mano a mano.
ma mos ti podsjecat, ali ko zna kad si ti to rekao. ja sam kvotao tvoj zadnji post. :D

ko kaze da se radi o ogovaranju? zasto ogovaranje? uostalom, ako i jest ogovaranje, pa..tamosnji moderatorski je leglo ogovaranja, a osim toga, najzesci topik na forum hru je ogovaracki. tj oba..i na kokosinjucu i na politici, tj..politika citava, pa ne da se stalo ogovarat, nego se jos i sopa, pita, nukta..nutka, sori.. :D

ne radi se uopce o ogovaranju, nego ja mislim, ti mislis, mi mislimo..i sad, na osnovu cega? i onnda, ja mislim nesto, a ti meni kazes..ee, nije to tako. nego kako, nego kako..ja te pitam. onda ti meni kazes..to ti je vako i vako. onda ja kazem..ma nemoj, a on/ona je rekla nako i nako.

..sta mene boli kua ako taj, ta, to nije sad i tu ovdje? neka dodje i neka kaze sta oce, misli, voli.

ili npr, ja ocu rec da je neko..ne znam, priglup? ako tamo to kazem, dobit cu permaban, totalban, mort, omniban, panban.. i jasno da ako ja to ocu rec da necu tamo rec. ono, ucijenit cu se, samocenzurirat ili vec sto treba napravit.
ali ovdje, mogu..ako ocu, rec da je neki nik tamo priglup i sta? ..sta? sta ima veze? mozda cu ja sutra promijenit misljenje, mozda taj nece ni znat da sam ja to ovdje napisao..ustvari, zasto bi i kako bi trebao znat..ili mozda ce se pocet razvijat alternativna neka komunikacija, pa ce se ustrojit rijec..npr..genije, ako ocemo rec da mislimo da je neko priglup, vakav nakav..

mislim, sta ima veze.

a ako ima veze, e onda bi tek trebalo, solit i to dobro solit. :zubo:

ne radi se uopce o nikakvom i ikakvom ogovaranju. i ponavljam, onaj zatvoreni moderatorski je leglo i utociste svih mogucih poremecaja. :zubo: :cheer:
sve ono sto bi se ovdje smatralo ogovaranjem, to je obicna kamilica.

dakle, stoga, ergo..ne da nisi u pravu..jesi, u pravu si, ali u sedmoj dimenziji. to nije promasen fudbal kao lopta, nego ceo fudbal kao igra. :D :D

daj, nek kljucaju topik, pa cu sve ja to fino objasnit.. :raspa:

..braco trkeljaska, opustimo se.. :zubo: :cheer: :D
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 17:05

judolino » wrote:..I čisto sumnjam da bi Šmox pisao tamo pod klonom. Nemreš ti danas bit legenda, a sutra neki Pero Perić ili Iksa Ipsilonović...
zasto judol..sori, schmokljan ne bi pisao tamo pod klonom?

ok, ne bi on radi sebe, jer on oce da se zna da je to pisao schmokljan. :D ..ali, sta ima veze. dapace, puno puteva ima da se pokaze besmisao nekog permabana. :D
  • Information