Biće nije dobro špijala ovdje ili ja nikad nisam napisala da sam bila među prvih deset na listi zahvaljujuć rezultatima na prijemnom.
A sitne li dušice.
visekratni klon wrote:Upravo sam saznala i da nitko kome ćaća nije adezeovac nije mogao upasti besplatno na faks.![]()
![]()
Biće nije dobro špijala ovdje ili ja nikad nisam napisala da sam bila među prvih deset na listi zahvaljujuć rezultatima na prijemnom.
A sitne li dušice.
Ne duri se, ne bi tebi to bilo tolko zanimljivo hahaEuklid wrote:Jepte se svi...
vidim da štošta znate o njoj, koji joj je drugi iNdentitet?visekratni klon » wrote:Belosvecka čistačica što sanja karijere na forumu opet jaše, uzrujana je što se njena crkavica uplaćuje u fond studentima.. ups, ne, belosvecka je ipak. Bolje bi joj bilo da digne debelo dupe nego što sanja na forumu pa ode očistiti koje skale. Treba zaraditi za net.Plači, dijasporo, plači bipolarna dijasporo.
![]()
e i ti isto svi skupa a ja nemam i dalje pojma o kome se radiEuklid » wrote:Jepte se svi...
judolino wrote:Bješte žene, bićete jebene...
Nadam se da će netko ovo prijaviti pravobraniteljici: Dakle, pravobraniteljice, najradije bih te nabio na kurac, ali s obzirom da si tako nesposobna, bojim se da bi me zarazila trajnom impotencijom.
Tvoj judolino, neprijatelj žena & siledžija br.1
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests