Davno ili u seobi naroda?Mustique wrote:
Pih, kad sam ja permaposivila....![]()
...i uz to jedina ne otvaram hr. :lojalna:
Nisi jedina, molit ću
Dobro jutro, azilanti!
Mene trta, za uru vremena krećem na ispit.
Davno ili u seobi naroda?Mustique wrote:
Pih, kad sam ja permaposivila....![]()
...i uz to jedina ne otvaram hr. :lojalna:
Može. Budi temeljit i dosadan, tako da nemam potrebu pročitat ono o čemu pišeš...a unda wrote:..ocete da vam ja prepricavam sta ima na onom forumu. opisivat cu vam. nekada me to dobro islo.
da otvorim topik.. 24 sata? foruma..
Mislim da bi bilo mudro sve što je u vezi s onim forumom preusmjeriti na "Što da radim?" topic. Čini mi se jednako lošim pravljenje kao da ničeg nije bilo i da svatko od nas nema u sebi neke rečenice na tu temu, kao i preplavljivanje svakog topica referencama na "ono tamo"...a unda wrote:..ocete da vam ja prepricavam sta ima na onom forumu.
Imam pismeni, tako da nema skretanja.dejzi wrote:
Znam kako ti je.
Ti si barem učila. Ja se uzdam u moć skretanja s teme.
Kamo ide ovaj svijet? Što se dogodilo s tisućljetnim tradicijama? Je li razlog neuzdanja u sise u Bolonji ili u sisama?dejzi wrote:Ja se uzdam u moć skretanja s teme.
a tristo puta ti je rečeno da ne učiš dijete da se ponaša kao tiMorticia wrote:
Ne, danas je to učinila buba.
Ne, ne, taj usmeni sam već "riješila".Serenità wrote:Imam pismeni, tako da nema skretanja.![]()
Nažalost, malo mi znači to što sam učila kad nisam ni shvatila što piše.![]()
Mislim da ćete me dogodine u ovo doba vidjet kako pišem o istom ispitu.
To je onaj usmeni što si slučajno prošla? Samo hrabro, ništa nije slučajno, suđeno ti je da prođeš! :vidovitiMilan:
Pristojno žensko me ispituje, sise se moraju sakrit.Lord Byron wrote: Kamo ide ovaj svijet? Što se dogodilo s tisućljetnim tradicijama? Je li razlog neuzdanja u sise u Bolonji ili u sisama?![]()
Eto vam sad ta emancipacija! Umjesto da žene stoje kući i kuhajupeglajupuše, eto ih svugdje! Voze tramvaje! Ispituju na fakultetima! Studiraju na fakul... ejebigasad, zeznuo sam sedejzi wrote:Pristojno žensko me ispituje, sise se moraju sakrit.
dejzi wrote:Znam kako ti je.
Ti si barem učila. Ja se uzdam u moć skretanja s teme.
Pa zar nije to u najboljoj forumaškoj tradiciji oftopičarenja?Lord Byron wrote: Kamo ide ovaj svijet? Što se dogodilo s tisućljetnim tradicijama? Je li razlog neuzdanja u sise u Bolonji ili u sisama?![]()
Ma ajde, kod nas su svi štreberski nastrojeni, nemaš brige.dejzi wrote:
Ne, ne, taj usmeni sam već "riješila".
Ovo je drugi koji me zanima i za koji sam se čak i spremala, ali sve mi je jasno na nekakvoj apstraktnoj bazi. Ako me počne maltretirat s primjerima, neće bit veselo baš.
Bit će to dobro, napisat ćeš ti to kak spada.
[/quote]Pristojno žensko me ispituje, sise se moraju sakrit.Lord Byron wrote: Kamo ide ovaj svijet? Što se dogodilo s tisućljetnim tradicijama? Je li razlog neuzdanja u sise u Bolonji ili u sisama?![]()
ja sam ovdje samo portir, sace doc gazda.Maca wrote:Evo da i ja zvanično uniđem,pozdrav svima.
Nemam pojma gdje su smajlići,kako napraviti avatar,sve mi je novo.
Je li ovdje ograničen broj smajlića,ajmo uputite me malo.
..a unda wrote: ja sam ovdje samo portir, sace doc gazda.
Pokić!Maca wrote:Evo da i ja zvanično uniđem,pozdrav svima.
Nemam pojma gdje su smajlići,kako napraviti avatar,sve mi je novo.
Je li ovdje ograničen broj smajlića,ajmo uputite me malo.
Hvala,napravit ću ovih dana uz pomoć sina,znaju cure koliko su muke prošle sa mnom dok nisam savladala gradivo stavljanja slika,linkova....ElliQuinn wrote: Pokić!
Za avatar: https://trkeljanje.com/ucp.php?i=profile&mode=avatar
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests