Imaš dobar ukus u glazbi, no to ne znači nužno da ću ti dati posao.Serenità wrote:
Hoćeš biti blag ako kažem da nemam fejs?![]()
Znači, najgore je što mogu napraviti malo forumskog spama. A to se tu tolerira, koliko vidim.
Dr. House na HRT-u!![]()
Zbogom, učenje!
UĐITE! (službeni chat)
nemoš se tu izdrkavat na mene korisnicu. nego tek na Konpijuterima kad doDŽudjevojka wrote:Ja bih baš ponovo vidjela tu komodu.
Zanima me jesi li možda nabavila srebrni pladanj na koji bi stavila onaj čajnik sa zlatim detaljima?
Ima li novih kablova okolo, kakvi su ti tabletići na komodi?
Edit: Ne zanima me više tvoja komoda.
Pročitala sam ti post u kojem se spominjemo ja i moje buduće izdrkavanje.
Sad si sama sređuj stambeni prostor.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Eto, znala sam, ne može se više čovjek ni na forumu izdrkavat kad osjeti potrebu, da ne bi povrijedio krhku moderatoricu. 
A moje grudi su ti bile dobre?! Jesu, jel da?
Daj mi Knpijutere brzo. Da ne uništim temu Vodenoj.
A moje grudi su ti bile dobre?! Jesu, jel da?
Daj mi Knpijutere brzo. Da ne uništim temu Vodenoj.
I'm disturbed, I'm depressed, I'm inadequate, I've got it all!
isuse!!!!Monsignor.m wrote:Di su sisurine? Ako nema sisurina, ja odoh.
Pardon, nadbiskupe!
seronjo glupi!!!!
raspitaj se kod Đepike i Gazde, mislim da ordiniraju na gastrotopku
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
.. imam prijedlog. i to vise njih..ante, apud, ad, adversus, cirkum, cirka, citra cis.. :tupno se po glavi rukom kao da mu preskace ploca..dvd..glava..stogod:
naime, kako se valjda godinama slabije vidi ili se javlja onaj dio ega obrnuto od paranoika ( vudi alen: on je obrnuto od pšaranoika. ide svijetom i misli da ga svi ljudi vole), ja stalno kao naslov ovog topika vidim nesto u vezi..unde. undate, undite, undi dajte..tako nesto.
zato, predlazem da se mozda naslov prominei u..undite?
ono..glagol..unditi. prez, ind. ja undim, ti, undis, on undi..itd.
ako ne to, onda nesto univerzalnije, npr..os umene..ili jos bolje..os u me? :cheeer:

ps.
sad sam vidio da je tamo schmokljana opet banalo. sori, al ja ne mogu od smija.
naime, kako se valjda godinama slabije vidi ili se javlja onaj dio ega obrnuto od paranoika ( vudi alen: on je obrnuto od pšaranoika. ide svijetom i misli da ga svi ljudi vole), ja stalno kao naslov ovog topika vidim nesto u vezi..unde. undate, undite, undi dajte..tako nesto.
zato, predlazem da se mozda naslov prominei u..undite?
ako ne to, onda nesto univerzalnije, npr..os umene..ili jos bolje..os u me? :cheeer:
ps.
Pft, bedaki.harpy wrote:Imaš li ti kakovih problema s kratkoročnim pamćenjem zbog mozga nafilanog ovakvim korisnim podacima?
Ja, da.
Doduše, neki zlonamjernici insinuiraju da to ima više veze s alkoholom
Eventualno s manjkom alkohola.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
..a unda wrote:.. imam prijedlog. i to vise njih..ante, apud, ad, adversus, cirkum, cirka, citra cis.. :tupno se po glavi rukom kao da mu preskace ploca..dvd..glava..stogod:
naime, kako se valjda godinama slabije vidi ili se javlja onaj dio ega obrnuto od paranoika ( vudi alen: on je obrnuto od pšaranoika. ide svijetom i misli da ga svi ljudi vole), ja stalno kao naslov ovog topika vidim nesto u vezi..unde. undate, undite, undi dajte..tako nesto.![]()
zato, predlazem da se mozda naslov prominei u..undite?![]()
ps.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ja računam na to. Nema boljega nego kad znaš da te poslodavac prihvaća sa svim nedostacima.Gazda wrote: Imaš dobar ukus u glazbi, no to ne znači nužno da ću ti dati posao.
Hvala na komplimentu, već sam zaboravila.
P. S. Meni zafalio fhr večeras.
Sviđa mi se stanje u ludari.
P. S. 2 Jel to svi lurkaju tamo osim mene?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Ja sam očekivala zahvaluMustique wrote:
I sad moram ustat po daljinski
Još nisam prokužila tko si
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Ja sam dvaput, drugi put zbog Silajn.Serenità wrote:P. S. 2 Jel to svi lurkaju tamo osim mene?
Potpisi su za budale.
-
Almost Rosey
jevgenija wrote: pa daj i ovdje oglas, šta fali?
edit: amgi još 5min do smaka svijeta
Zašto ovdje nema mulltikvota?Hekatonhir wrote:
Ja sam dvaput, drugi put zbog Silajn.
Ja sam mislila da je to ozbiljno bojkotiranje.
Jel tko gledao Housea? Još se tu baš ne snalazim, al glavno da nabadam.
-
Almost Rosey
Ne znam o čemu govorišGazda wrote: Novi forum, novi početak. Preuzmi inicijativu. Znaš kako. :gazda:
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Piše ti na servisnim informacijama:Serenità wrote:Zašto ovdje nema mulltikvota?
"Kad kliknete za pisati post, i nađete se u post editoru skrolate niže i ispod se nalaze svi postovi koji su već objavljeni na toj temi.
Pored svakog posta (gore desno) imate ikonicu QUOTE.
To kliknete.
Za multiquote samo nastavite klikati tu ikonu kraj onih postova na koje želite također odgovoriti.
Pa jest, pisao nisam.Serenità wrote:Ja sam mislila da je to ozbiljno bojkotiranje.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-