UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
harpy

Post 19 Sep 2011, 19:46

dimnjak wrote:Almost Rosey, ne gledam ti ja profile. los sam stalker :D

Serenita, paola je imala crnu kosu, ravnu, tamniju od ove dvije. i da zalizanu u visok rep.

guadalupe je imala valovitu kosu, nikad feniranu :zubo:

a fernanda je imala drugaciji razdeljak i kosu iza uha, zar ne?
Imaš li ti kakovih problema s kratkoročnim pamćenjem zbog mozga nafilanog ovakvim korisnim podacima?
Ja, da.
Doduše, neki zlonamjernici insinuiraju da to ima više veze s alkoholom :mad:

Serenità

Post 19 Sep 2011, 19:48

Fernanada je uvijek imala nekakve mašne u kosi.

Zekoslawa: Onda smo sve tu negdje. Milena, generacijo moja... :ne vidim onaj smajlić koji pjeva: :(
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Whereabout

Post 19 Sep 2011, 19:49

Kad ja nađem pžk...
.
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 19:49

Serenità wrote:Fernanada je uvijek imala nekakve mašne u kosi.

Zekoslawa: Onda smo sve tu negdje. Milena, generacijo moja... :ne vidim onaj smajlić koji pjeva: :(
I prema tebi su godine bile milosrdne, nema šta. :D
dejzi

Post 19 Sep 2011, 19:51

Babe. :vidiga:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Serenità

Post 19 Sep 2011, 19:53

Zekoslawa wrote: I prema tebi su godine bile milosrdne, nema šta. :D
Ne mogu se požaliti. :cerek:
Samo sve me strah šta će biti ako napunim 25, a ne diplomiram.
Zatući će me macom. :rofl:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 19:55

Serenità wrote:
Udaj se u međuvremenu. Nisi više za reći "mlada se udala". :D
harpy

Post 19 Sep 2011, 19:56

Serenità wrote:
Ma neće.
Ja diplomirala s 38.
Samo su zakolutali očima.
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 20:02

harpy wrote: Imaš li ti kakovih problema s kratkoročnim pamćenjem zbog mozga nafilanog ovakvim korisnim podacima?
Ja, da.
Doduše, neki zlonamjernici insinuiraju da to ima više veze s alkoholom :mad:
o da i te kako.
meni ne prebacuju samo alkohol vec i druge razne legalne i manje legalne supstance :homeopatija: :zubo:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:02

Zekoslawa wrote: Udaj se u međuvremenu. Nisi više za reći "mlada se udala". :D
To je tvoj recept? :D
Prošli tjedan sam psovala mater. Nije mogla reći ko sve normalne žene: Kćeri, sredi se, nađi nešto dobrostojeće, štaš se bezveze mučit. :mudri:
Ona meni: Uči! :azdaja:
I eto me sad. Dvadesetipeta se približava, faks nije pri kraju, a ni kučeta ni mačeta nema. O dobrostojećem nećemo. :bicedobro:
dimnjak

Post 19 Sep 2011, 20:03

harpy wrote: Ma neće.
Ja diplomirala s 38.
Samo su zakolutali očima.
ja jos nisam. cekam da ih iznenadim kad namanje ocekuju :E
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 20:09

Serenità wrote:
To je tvoj recept? :D
Prošli tjedan sam psovala mater. Nije mogla reći ko sve normalne žene: Kćeri, sredi se, nađi nešto dobrostojeće, štaš se bezveze mučit. :mudri:
I eto me sad. Dvadesetipeta se približava, faks nije pri kraju, a ni kučeta ni mačeta nema. O dobrostojećem nećemo. :bicedobro:
A bogati, biraj oko čega bi radije da ti kvocaju. :D Onako kad se bidna udaš i rodiš, bolit će ih živo za faks. Provjereno.

Šta ja znam, nije ni moja bila osobito mudra po tom pitanju, ništa me nije naučila.

Da ti olakšam, uščuvana jesam, ali faks neće nikako prije dvajspete kad sam ga upisala u dvajsprvoj. Kakvo kuče, kakvo mače, imam par iljada kuna minusa.
Almost Rosey

Post 19 Sep 2011, 20:13

Serenità wrote:To je tvoj recept? :D
Čuj, dvajspeta, ne bi da je stota :rolleyes:
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:14

Zekoslawa wrote: A bogati, biraj oko čega bi radije da ti kvocaju. :D Onako kad se bidna udaš i rodiš, bolit će ih živo za faks. Provjereno.

Šta ja znam, nije ni moja bila osobito mudra po tom pitanju, ništa me nije naučila.

Da ti olakšam, uščuvana jesam, ali faks neće nikako prije dvajspete kad sam ga upisala u dvajsprvoj. Kakvo kuče, kakvo mače, imam par iljada kuna minusa.
Ma sve ja to shvaćam, malo dramim trenutno. :zubo:
Nisam ja spremna za obiteljski paket, kako bi moji bili?!
Samo me živcira kad se trudim oko tog sranja od faksa, a neće pa neće.
To mi stvarno nije trebalo. :durica:
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 20:15

Almost Rosey wrote: Čuj, dvajspeta, ne bi da je stota :rolleyes:
Nego, da te pitam, jesi ti počela s kremama protiv bora? Ja imam još par mjeseci lufta, pa se polako počinjem informirati.

Pa ti reci da nije stota. :D
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:18

Almost Rosey wrote: Čuj, dvajspeta, ne bi da je stota :rolleyes:
Ma znam, ali perfekcionist u meni želi da sve ide po peesu. Još se nisam navikla da od 2007. tako ne ide. :o
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:19

Zekoslawa wrote: Nego, da te pitam, jesi ti počela s kremama protiv bora? Ja imam još par mjeseci lufta, pa se polako počinjem informirati.

E, kad smo već kod toga, našla sam neku Rosalovu kremu lifting i tako to.
Jel to može biti kontraproduktivno? Pitam jer mi se ne kupuje nova krema ako je ta funkcionalna. :zubo:
Almost Rosey

Post 19 Sep 2011, 20:21

Zekoslawa wrote: Nego, da te pitam, jesi ti počela s kremama protiv bora? Ja imam još par mjeseci lufta, pa se polako počinjem informirati.

Krema? :rofl: botoks, ženska glavo! :mudri:
Zekoslawa

Post 19 Sep 2011, 20:22

Tako gadno, kažeš? Hm, a ja nisam odmah mislila prijeći na tešku artiljeriju, računam na dobre gene... :D
Almost Rosey

Post 19 Sep 2011, 20:25

Inače, primijetila sam da sam ja po potrebi matora i balava, ovisno što od navedenog paše u majčinu trenutnu argumentaciju :zubo: pa mi tako ponekad spočitava to što je ona u mojoj dobi već dijete imala a onda me zove na telefon u drugi grad e da mi kaže da je gledala prognozu i da su rekli da će bit hladno pa nek obučem potkošulju :facepalm: a mama :cerek:

@zec: ako već nisi, počni i posmrtnu pripomoć uplaćivat :kava:
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:30

Almost Rosey wrote:Inače, primijetila sam da sam ja po potrebi matora i balava, ovisno što od navedenog paše u majčinu trenutnu argumentaciju :zubo: pa mi tako ponekad spočitava to što je ona u mojoj dobi već dijete imala a onda me zove na telefon u drugi grad e da mi kaže da je gledala prognozu i da su rekli da će bit hladno pa nek obučem potkošulju :facepalm: a mama :cerek:

@zec: ako već nisi, počni i posmrtnu pripomoć uplaćivat :kava:
Meni moji ništa ne govore, osim završi ti svoju školu, nemoj radit za dvi iljade kuna ko nas dvoj. :mudri: Trudim se, ali tu i tamo posrnem (kao sad :D)
Već sam trebala ići ponavljati... :gaah:
Almost Rosey

Post 19 Sep 2011, 20:32

Serenità wrote:Meni moji ništa ne govore, osim završi ti svoju školu, nemoj radit za dvi iljade kuna ko nas dvoj. :mudri: Trudim se, ali tu i tamo posrnem (kao sad :D)
Već sam trebala ići ponavljati... :gaah:
Ajde, ajde, učit ćeš od 23h, kd se više ne budeš mogla ulogirat :zubo:
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:36

Almost Rosey wrote: Ajde, ajde, učit ćeš od 23h, kd se više ne budeš mogla ulogirat :zubo:
To su tvoje metode, jel? Nije loše, moram priznat. :E
Samo bi se trebala premjestiti u drugu sobu, ovako imam osjećaj krivnje kad vide da ne radim. Naime, u dnevnom boravku sam. :D
Aj pustit ću vas malo na miru, možda do 9 počnem i nešto konkretno radit.
Ako ne, evo me opet tu. Pokić :cerek:
Gazda

Post 19 Sep 2011, 20:42

Želite li motivaciju za primiti se knjige? Evo. Kad diplomirate, zaposlit ćete se. A na poslu ćete moći JOŠ VIŠE spamati. Šef vam neće ništa prigovarati, jer će biti prezauzet fejsom. Osim ako vas zadesi da sam vam ja šef. Ja ću vas istući ako vidim da spamate. :mad:
Serenità

Post 19 Sep 2011, 20:48

Gazda wrote:Želite li motivaciju za primiti se knjige? Evo. Kad diplomirate, zaposlit ćete se. A na poslu ćete moći JOŠ VIŠE spamati. Šef vam neće ništa prigovarati, jer će biti prezauzet fejsom. Osim ako vas zadesi da sam vam ja šef. Ja ću vas istući ako vidim da spamate. :mad:
Hoćeš biti blag ako kažem da nemam fejs? :trep: :moli: Znači, najgore je što mogu napraviti malo forumskog spama. A to se tu tolerira, koliko vidim. :D

Dr. House na HRT-u! :love:
Zbogom, učenje! :rofl:
  • Information