dobro smo jedino dok je živa u termometru ispod 20 C, relativna vlažnost zraka isto poželjno ispod 20%, a sunca nema na obzoru više od 20 minuta dnevno.
Ovdje ja kukam o vremenu
-
visekratni klon
http://danas.net.hr/hrvatska/prvi-dio-l ... oce-i-kisa

Takvo bi vrijeme, čini se, moglo potrajati cijeli lipanj.
Oblačno nebo, kišne kapi nikog više ne vesele.
Danas čitam da će bit vruće sljedeći tjedan
I tako je, koliko znam, prognoza dulja od tri dana točna koliko i bacanje graha - ono, bit će kiše, neće biti kiše
Nadam se samo da vrućine neće opaliti dok mi se ne instaliraju na prozore okviri s mrežama
koji zapakirani stoje već tjedan, dva
Volim propuh u vrućim noćima 
I tako je, koliko znam, prognoza dulja od tri dana točna koliko i bacanje graha - ono, bit će kiše, neće biti kiše
Nadam se samo da vrućine neće opaliti dok mi se ne instaliraju na prozore okviri s mrežama

Kroz mreže mi nije dovoljno propuha pa sam ih sve poskidala.blue » wrote:Danas čitam da će bit vruće sljedeći tjedan![]()
I tako je, koliko znam, prognoza dulja od tri dana točna koliko i bacanje graha - ono, bit će kiše, neće biti kiše![]()
Nadam se samo da vrućine neće opaliti dok mi se ne instaliraju na prozore okviri s mrežamakoji zapakirani stoje već tjedan, dva
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
U svakoj utičnici u sobi mi je aparatić. Krroz mrežu nemam dovoljno zraka. Osim toga, volim širom otvorena balkonska vrata, i da mogu svaki čas izlaziti i ulaziti, ili se pružiti na podu tako da mi je glava u sobi a noge na balkonu, ili već nešto slično.
Ako je problem u montiranji mrezica, prijavljujem se za postavljanje istihblue » wrote:Danas čitam da će bit vruće sljedeći tjedan![]()
I tako je, koliko znam, prognoza dulja od tri dana točna koliko i bacanje graha - ono, bit će kiše, neće biti kiše![]()
Nadam se samo da vrućine neće opaliti dok mi se ne instaliraju na prozore okviri s mrežamakoji zapakirani stoje već tjedan, dva
Bar imam izgovor za to što mi je vruće, što se preznojavam, živčana sam, niš mi se ne da. Da je temperatura ispod 20 stupnjeva zlobnici bi pomislili da je problem u nekom drugom vremenu.Bara huda » wrote:Hocu ljeto, hocu vrucinu, hocu da mi bude normalni osjecaj za ovo doba!
I koja lipa plaza ima cast tebe ugostiti za uzivanje u vrucim ljetnim sutrasnjopreksutrasnjim danimaDinja » wrote:o da, ljeto.
uživat ću dok mi mozak ne zakuha.
sutrapreksutra.
do tada, idem si počupati suvišno dlakovlje i namazati nožne noktiće.
- Nenia Salonitana
danas 32, sutra 33 C. strašno.
sutra imam obaveza i moram izbivati van svoja 4 zida.
sutra imam obaveza i moram izbivati van svoja 4 zida.
- Nenia Salonitana
nemam apetita. pospana sam. kava mi ne paše po ljeti, jedino ledena, ali ako dnevno popijem 2-3 sa isto toliko kuglica sladoleda ne bude dobro bilo (za liniju).

-
- Information
-