Starfish » wrote:sad još samo reci da zapravo predaje engleski
ne predaje.
on to drži na hrvatskom.
Ha, bože moj.Splenda » wrote:čim sam vidjela, odmah sam pomislila da je ovo:
while self-recording will be open until the end of February, so will those to whom this course is required to be able to register.
google translate od ovog:
istovremeno će biti otvorena samoregistracija do kraja veljače pa će oni kojima je ovaj kolegij potreban biti u mogućnosti se registrirati.
nije mu se dalo pisati, pa je samo copy/paste i šalji brate obavijest. koga boli kurac, misli si on, mene sigurno ne.![]()
svaka mu dala.![]()
meni je zapela za oko ona kojoj je dečko stavio šifru na komp, znajući da njen laptop slabo radi, jer ga tjera van pušiti. ubila bih gavisekratni klon » wrote:Veli neka tuka nekoj što je muž ne servisira redovno da će jadna puć na živce i da nađe nekog sa strane jer naime bez seksa se očito ne može živjeti. Jebate led, da i to čujem, eno pune psihijatrije ljudi koji se ne seksaju.
Zamišljam se kako poput prave kompzille dižem komp i bacam ga svom snagom na pod i onda skačem po njemu i na kraju spalim kabel upaljačem. Eto mu šifra.Starfish » wrote:
meni je zapela za oko ona kojoj je dečko stavio šifru na komp, znajući da njen laptop slabo radi, jer ga tjera van pušiti. ubila bih ga
visekratni klon » wrote:
Zamišljam se kako poput prave kompzille dižem komp i bacam ga svom snagom na pod i onda skačem po njemu i na kraju spalim kabel upaljačem. Eto mu šifra.

žalosno da ga to mora tražiti. očito ona ne puši, a on je kao i većina pušača, sebično ovisničko đubre pomućenog razuma zbog ovisnosti o nikotinu.judolino » wrote:Ko jebe kučku prokletu. Ako on mora pušit vani, nek ona za to vrijeme puši kurac. Za koji bi kurac čačkala po njegovom kompjuteru? Nek si jebe mater.
Jel znaš da ne puši, ili samo nagađaš?Splenda » wrote:
žalosno da ga to mora tražiti. očito ona ne puši, a on je kao i većina pušača, sebično ovisničko đubre pomućenog razuma zbog ovisnosti o nikotinu.
Splenda » wrote:amaterke. revenge is a dish best served cold.![]()
ja sam učila od najboljih.tilla.
![]()
![]()
ona je od svog dečka koji je bio svinja, u doslovnom i prenesenom značenju (zapišana dignuta daska od wc-a), uzela četkicu za zube, oribala wc s njom, i uredno mu je vratila na mjesto za korištenje.
Splenda wrote:sad sam i ja otišla pogledati
A sve iskomentirali unaprijed.judolino wrote:Aj dobro, našo sam temu, tip je pravi đubar.
Jebena osveta. Što da ju je krenuo poljubit nakon toga?Splenda » wrote:amaterke. revenge is a dish best served cold.![]()
ja sam učila od najboljih.tilla.
![]()
![]()
ona je od svog dečka koji je bio svinja, u doslovnom i prenesenom značenju (zapišana dignuta daska od wc-a), uzela četkicu za zube, oribala wc s njom, i uredno mu je vratila na mjesto za korištenje.
Edipove basne... Bio jednom neki zec i jebo svoju mamu lisicu...Prvo "pametni" dječače, imam više škole nego ti godina života... Interesovanja su mi bila široka-od tehnike gdje sam profesionalac do ostalih stvari iz filozofije, a najdraži predmet mi je bio Marxizam nakon što sam imao "traumtično" iskustvo na prvom času sa profesorom (uhvatio me da pričam i ne pazim šta priča)... I uvijek sam peticu imao iz marxizma... A ti ako si pročitao Ivicu i Maricu ne daje ti to za pravo da misliš da si pokupio svu pamet svijeta i da razumiješ Marxa... Zbilja ako si to pročitao, onda si čitao i Edipa i njegove basne... Makar da si pročitao "Asku i Vuka", sad ne bi takve budalaštine pisao dječače...
Pa normalno.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests