Nije isto oko tebe i tvoga.Šabović Adis wrote: ↑26 May 2018, 13:51Pa sad, nisam nikad imao tu čast da se tri dame istovremeno trude oko mene...![]()
Nije isto oko tebe i tvoga.Šabović Adis wrote: ↑26 May 2018, 13:51Pa sad, nisam nikad imao tu čast da se tri dame istovremeno trude oko mene...![]()
ovaj desni:MmeTipfeler wrote: ↑22 May 2018, 21:21Evo, počet ću prva.
Uza sav napor i trud, ne mogu se domisliti što bi trebali predstavljati Herbin i Šabin avatar.
Da, osjećajte se prozvanima, nisam ja fina kao Stičko, pa mi to blagoizvolite objasniti.
Herbicidna
Šabović Adis
A možda i drugi mogu reći što na tim sličicama vide. Ja ne vidim ništa. Zapravo, vidim, ali ne vidim.
Go ahead. Ajmo se poklat!![]()

Jao, super da si se pojavila.Herbicidna wrote: ↑08 Jun 2018, 16:18tvoj avatar je previše akromatski i sugerira čitljivost je s desna na lijevo
Sutra ćeš imati priliku reći da je zastava duginih boja akromatska. te boje u tebe su nekak preveć pastelne za LGBT+ oznake, bez uvrede ikome ako se izjašnjava pastelno, nisan ih ni zamijetila jerbo slabo čitam s desna na lijevoMmeTipfeler wrote: ↑08 Jun 2018, 16:39Jao, super da si se pojavila.Sutra ćeš imati priliku reći da je zastava duginih boja akromatska.
![]()
Lijep avatar. Koji ukazuje na pametnu i dragu osobu.Herbicidna wrote: ↑08 Jun 2018, 17:54Nego, nisi svoj objasnila avatar, jel s fejs aplikacija za izradu avatara il ča?![]()
kaćeš poćet mećat avatare korisnicima koji ih nemaju? temu si otvorila prije 2 tjedna
Nekima ću ih možda i mijenjati. Prisutni nisu isključeni.Herbicidna wrote: ↑08 Jun 2018, 17:56kaćeš poćet mećat avatare korisnicima koji ih nemaju? temu si otvorila prije 2 tjedna![]()
počmi sa svojim
Nije u vezi s fejsom.Herbicidna wrote: Hvala.
Nego, nisi svoj objasnila avatar, jel s fejs aplikacija za izradu avatara il ča?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests