ne gledam seriju, kakav je taj?
"little emo"
Ajme, ne gledaš!
visekratni klon » wrote:U kvizu vampire soulmate ima pitanje tko vam je najprivlačniji i jedan od odgovora je- onaj sa svim Odgovorima. Umrijeh.![]()
![]()
![]()
Starfish!
mislim da ću skinuti ondavisekratni klon wrote:
Ajme, ne gledaš!Moraš.
Prve dvije sezone.
![]()
A ono... meni je ljigi.
Odbrojavala sam do prigovora.judolino » wrote:O jebem vam sve po spisku!
Ja otvorim finu temu, a sad je ispalo jesi li Tinki vinki, lala, Tipsi ili Po?!
Pička vam materina trolava!
Ja sam bila zaljupljena u Damona prošlog proljeća.
visekratni klon » wrote:
Ja sam bila zaljupljena u Damona prošlog proljeća.![]()
Čak sam mu stalkala Tfiter.![]()
I meni. Nisam od sramote postala.
Jebo te Stefan da te jebo!
tamo su. moras ih sve po redu rijesit, pa onda dodjes do elfova.judolino » wrote:Ajte u kurac, đe su ti Undini Elfovi?
Kurac, nisam vidil iz prve, idem opet, jebem ti princeze turske & ine.....a unda » wrote: tamo su. moras ih sve po redu rijesit, pa onda dodjes do elfova.
zezam se, imas tamo neki tab di pise..more, pa tamo nesto isklikaj pa ces nac.
..ne brzaj. tu se sila umijesala, karma. judolino je tu nemocan..
..a unda » wrote: ..ne brzaj. tu se sila umijesala, karma. judolino je tu nemocan..
..eto, bas manijak..judolino » wrote:Majti, lepa ti je mama, ali bilo bi još ljepše da mi ju makneš iz avatara.
I nemoj se previše kurčit, ozbiljno ti kažem.
judolino » wrote:Majti, lepa ti je mama, ali bilo bi još ljepše da mi ju makneš iz avatara.
I nemoj se previše kurčit, ozbiljno ti kažem.
Sad je 23:29. Imaš točno pet minuta, da ne bi bilo da nisi znao.
O, ne bi išlo. Judolino je tu itekako moćan...a unda » wrote: ..ne brzaj. tu se sila umijesala, karma. judolino je tu nemocan..
..ovo je kao kad smo ka dica u stolove ubacivali deset para umjesto jednog dinara, pa kad bi nas skuzio onaj tamo dezurni, zaletio bi se za nama i vikao nekom od nas.. kad te pljunem, crna magija ima da te unisti..judolino » wrote:..
Sad je 23:29. Imaš točno pet minuta, da ne bi bilo da nisi znao.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests