givmi šapu ljudotino!Šabović Adis wrote: ↑16 Apr 2017, 01:06Jebešmisve, ko tu kome popravlja prosjek - životinje ljudima il' ljudi životinjama?![]()
Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 654 times
- Been thanked: 1075 times
Naravno da jest. Stilistički i terminološki postupak prenošenja značenja jedne riječi na nov pojam po sličnosti naziva se metaforizacija (dočim je metonimizacija prenošenje značenja jedne riječi na nov pojam po bliskosti).MmeTipfeler wrote: ↑16 Apr 2017, 08:33Mislila sam reći kako je antropomorfizacija ovdje promašen termin.![]()
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Vidi koliko gostiju, a samo jedan bot, i to Googleov. 
In total there are 14 users online :: 1 registered, 1 hidden and 12 guests (based on users active over the past 5 minutes)
- MmeTipfeler
Dobra večer, mili gosti. Dobro nam došli, a još bolje nas našli.
Samo me zanima čemu zahvaljujemo ovu navalu.
In total there are 29 users online :: 4 registered, 2 hidden and 23 guests (based on users active over the past 5 minutes).
- MmeTipfeler
Jebemu, Riona. Vidi koliko ih ima! A nas dvije same održavamo forum. 
In total there are 18 users online :: 2 registered, 2 hidden and 14 guests (based on users active over the past 5 minutes)
- MmeTipfeler
Pa jasno je da smo im nas dvije zanimljive.
Najbolje ništa. Neka oni misle o nama. Mi smo zanimljivije od njih.uopće ne znam što misliti o tim gostima.
Lako moguće. Kad je netko smotan, to je za cijeli život.da li su unišli i zaboravili izaći?
to sigurno ne: Arhiv je dostupan samo registriranim i ulogiranim radoznalcima.ostali čitati nešto u arhivu?
Kako zaspali? Pa nas dvije stalno pišemo.zaspali čekajući da netko nešto napiše?
- Stitch
- Head Honcho
In total there are 13 users online :: 3 registered, 1 hidden and 9 guests (based on users active over the past 5 minutes)
Pozdrav svima.
Ništa mi se ne da.
Pozdrav svima.
Ništa mi se ne da.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Ovo je dobro izbalansiran chat. Uvijek je netko budan.
Kak si tipi
sent from T
Edit:
Kaj se tice juzine, na fhr se vodi cijeli rat za pravo pisanja na jednom chatu. Sa blatnim grudama i razmazanim suzama. Moj se skromni doprinos takoder ukazao; nisam bila samo promatrac.ica. Tepam si da mi grude nisu bile blatne.
Kak si tipi
sent from T
Edit:
Kaj se tice juzine, na fhr se vodi cijeli rat za pravo pisanja na jednom chatu. Sa blatnim grudama i razmazanim suzama. Moj se skromni doprinos takoder ukazao; nisam bila samo promatrac.ica. Tepam si da mi grude nisu bile blatne.

- MmeTipfeler
Upravo sam ustanovila da sam u prijevodu preskočila ne znam ni sama koliko stranica a da to uopće nisam primijetila.
Je li naslov teme Bitka za chat? Most na rijeci Chat? Ili nešto slično?Edit:
Edit. Inače, našla sam formulu. Koliko ono imamo članova? Već dugo nisu dobili masovni mejlić.
- MmeTipfeler
A chat too far?MmeTipfeler wrote: ↑11 May 2017, 18:40Je li naslov teme Bitka za chat? Most na rijeci Chat? Ili nešto slično?![]()
A vidi nju kako nezna
what we've got here is failure to communicate
ništa takvo. Koliko sam shvatila iz primjedbi nekih starijih forumaša, to se ponavlja posvuda svako toliko, reko bi čovjek, "veliko spremanje" , zračenje s prozračivanjem. Danas ujutro se javilo nešto - do sada - izbacivanih forumaša, koji su zaposjeli chat i veselo cvrkuću. Booring, zapravo.MmeTipfeler wrote: ↑11 May 2017, 18:40Upravo sam ustanovila da sam u prijevodu preskočila ne znam ni sama koliko stranica a da to uopće nisam primijetila.
Je li naslov teme Bitka za chat? Most na rijeci Chat? Ili nešto slično?
Edit. Inače, našla sam formulu. Koliko ono imamo članova? Već dugo nisu dobili masovni mejlić.![]()
Dobro jutro prozirni forumaši. 
Evo, stavit ću ručnik na chatu, da me čeka mjesto, kasnije, kad se svi skupite.
Smeta vas to na plažama? Dođe vam da svašta kažete, pače psujete, da obrišete noge pune pijeska ili tako nešto, imaocu ručnika, koji negdje slatko spava do podneva?
Ili ste i vi jedan od tih?
Evo, stavit ću ručnik na chatu, da me čeka mjesto, kasnije, kad se svi skupite.
Smeta vas to na plažama? Dođe vam da svašta kažete, pače psujete, da obrišete noge pune pijeska ili tako nešto, imaocu ručnika, koji negdje slatko spava do podneva?
Ili ste i vi jedan od tih?
- MmeTipfeler
Dobar dan svima. Naročito botovima i gostima. Kojih i opet ima najviše. Bit će da je onako kako kaže Riona - ili spavate ili se izležavate na ručnicima.
In total there are 14 users online :: 6 registered, 1 hidden and 7 guests (based on users active over the past 5 minutes).
-
- Information
-