Ajd, ajd, gonjaj se.
Kako me živcira...
Slažem se glede postavljanja granica. Mislim, rad od kuće ne bi trebao podrazumijevati kontinuiranu online vezu pa da se ne mo'š ić' ni popišat...ex anais » wrote:Zato im treba odma postavit granice. Ja sam svom šefu šutjela i trpila dok nisam popizdila i rekla sve šta mi je na duši, a onda je bilo da sam u srce ubola i da su oni mala obiteljska firma.![]()
Ja bih im rekla da iz vjerskih uvjerenja nemam skype. Da ne čujem dobro. Da ukućanima smeta. Da... Ne znam...
Da se, jebogapatak, nismo tako dogovorili i da mi se to ne čini OK.
Možda nije transparentan, al je zato proziran.
Mučite, ništa ne govorite, ubit ću nekoga za koji dan.
Pa to je taj kurvinski način, svi smo super hihihi, volimo se, u početku ti stave neke normalne uvjete, ti pristaneš, sretan i entuzijastičan, a onda skužiš kako iz dana u dan ti nameću više obaveza i očekuju više i jebo ih pas.Blesava » wrote: Slažem se glede postavljanja granica. Mislim, rad od kuće ne bi trebao podrazumijevati kontinuiranu online vezu pa da se ne mo'š ić' ni popišat...![]()
Ja bih im rekla da iz vjerskih uvjerenja nemam skype. Da ne čujem dobro. Da ukućanima smeta. Da... Ne znam...
Da se, jebogapatak, nismo tako dogovorili i da mi se to ne čini OK.
Mislim, radnik nije rob.
-
Whereabout
Čuh da se isto pitanje pojavljuje i na jednoj drugoj temi. Pa kaže se i "čeličiti", eto, ne znam zašto je taj stari i uvriježeni prijevod za njezinu političku personu toliko čudan ikome.ex anais » wrote:Čitam tamo Misterije, zaostatke nekakve i čudim se zašto se čude da se Thatcher zvala čelična, a ne doslovno prevedeno željezna. Pa zar nije u duhu našeg jezika ono "jak ko čelik" i sl. Ko je još čuo "jak ko željezo"
I ja nikad nisam čula "željezna lady".
.
Ne znam bome. Ali svaki put kad svratim tamo dobijem novu misteriju.Whereabout » wrote:
Čuh da se isto pitanje pojavljuje i na jednoj drugoj temi. Pa kaže se i "čeličiti", eto, ne znam zašto je taj stari i uvriježeni prijevod za njezinu političku personu toliko čudan ikome.
E, a koja je ono tema na ŽK-u, što je elma spominjala, a gdje su si sve strašno zabavne ili tako nešto?
Zanima me baš
Zanima me baš
Aha, čitala sam ju već malo...
Pa onako, na momentiće zabavno
Pa onako, na momentiće zabavno
-
Whereabout
Meni je zabavno. To je kao neka tema "na forumu na kojemu ovo radimo nema nikakvih problema, barem za koje bismo mi znali, i mi smo jedna sretna zajednica". Ili "što smo revolucionarili, revolucionarili smo".elma » wrote:Trudne i glupe. Ex kaže da je fora u internima i da ni mi nismo nekome sa strane zabavni![]()
.
Šta je bilo? Ti sve naučila i došla na ispit, a profesor se nije pojavio?ex anais » wrote:Idiot. Bez trunke profesionalnosti. Seljačina i idiot.
Nije bitno. Ljuta sam. Proći će... jednom.Zekoslawa » wrote: Šta je bilo? Ti sve naučila i došla na ispit, a profesor se nije pojavio?
Ne znam da li me zivcira ili rastuzuje, oboje vjerojatno svadje izmedu mame i sestre. Jedna si zeli da se zemlja otvori da nestane, a druga da je nesto šusne pa da umre bez muke. Malo mi se vice na njih, malo mi se place
Ne znam ni zasto ovako javno to pisem, nemam gdje drugdje kukat
Zato i jesmo ovakve. Ta pasivna pozicija vječitih kukačica, primjerice moja baba, mater, prababa, šukunbaba, sve su samo kukale i bile otrovno pasivno agresivne.... to od nas učini nesposobne idiote. Ja uopće ne znam jel ikad moguće biti sretan ako nikad nitko u tvojoj široj i užoj rodbini nije bio sretan. Ovo je trebalo na psihokauč.elma » wrote:Ne znam da li me zivcira ili rastuzuje, oboje vjerojatno svadje izmedu mame i sestre. Jedna si zeli da se zemlja otvori da nestane, a druga da je nesto šusne pa da umre bez muke. Malo mi se vice na njih, malo mi se place![]()
Mislim, moguće je ako se rodiš kao crna ovca i nisi im nimalo nalik pa ih odjebeš i odeš svojim putem. Ali nismo svi takvi. To su oni slučajevi kad jedan brat propadne, a drugi uspije pa se pitaju kako. A kako, kako. Lijepo.
Elmo, reci da nastoje srediti papirologiju i poplaćaju dugove prije nego što upadnu u rupu i što li si već priželjkuju. Mislim, šta ljudi oće da im se kaže kad takvo što izjavljuju, šta? Tako bi moja baba znala reći "Vidjet ćete vi kad me nađete mrtvu jedan dan, pa ćete me shvatiti ozbiljno". Pa bi joj ćaća rekao "A ništa, morat ćemo u tom slučaju, pa ćemo te onda pokopati".
Ja sam si danas ljuta na stopala. Oću nositi one lipe plave balerinke, ali mislim da su mi ipak male.
Ma u biti ne samo to. Kmečava sam danas generalno, cmizdri mi se eto tako, revijalno. Dobro je unda rekao, ja oću da me zatrpaju poslom, jedino tada ništa ne kmečim.
Ja sam si danas ljuta na stopala. Oću nositi one lipe plave balerinke, ali mislim da su mi ipak male.
Ma u biti ne samo to. Kmečava sam danas generalno, cmizdri mi se eto tako, revijalno. Dobro je unda rekao, ja oću da me zatrpaju poslom, jedino tada ništa ne kmečim.
Ljuta što sam danima razbijam prste na nešto. Puni su mi prsti sitnih posjekotina i ne znam više što mi se dešava, jel ovo rani Parkins?
Sad sam opet zapela o ono željezo od kvake, ono unutarnje... blaženi hidrogen, prošli put sam se bojala sepse.
Onda idem uštekati kabel i udarim prstom o drugi utikač i porežem se. Pa idem nasut vode u čašu i porežem se na slavinu. Jebate.
Sad sam opet zapela o ono željezo od kvake, ono unutarnje... blaženi hidrogen, prošli put sam se bojala sepse.
Onda idem uštekati kabel i udarim prstom o drugi utikač i porežem se. Pa idem nasut vode u čašu i porežem se na slavinu. Jebate.
Slavljenik koji nece doc nacet tortu.
Vaznije mu igre igrat.
A meni se jede slatko.
Iako mi se hoce i gubit kile.
Jedinstvo suprotnosti koje treba pomirit u sebi.
Zivot se sastoji maltene samo od tog mirenja i svadjanja suprotnosti.
U sebi, of kors.
Vaznije mu igre igrat.
A meni se jede slatko.
Iako mi se hoce i gubit kile.
Jedinstvo suprotnosti koje treba pomirit u sebi.
Zivot se sastoji maltene samo od tog mirenja i svadjanja suprotnosti.
U sebi, of kors.
Meni je tako kroz cijelu godinu.Zekoslawa » wrote:Proljeće. Meni sve ispada iz ruku i za svašta zapinjem i puna sam modrica, opekotina i svega i svačega.
Nemam dojam da sam u proljece manje poskodna prema sebi.
-
- Information
-