UĐITE! (službeni chat)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1535 times
E, ali nemamo takvih ovdje. Možda se s vremenom pojavi netko tko će biti zainteresiran za održavanje takvih tema, jer to zahtijeva i volju i znanje i trud, ali trenutačno ga nema.
Ali da, specijaliziranost je dobar način da se uspije na internetu. Treba naći nišu, nešto što nema nitko drugi. Je li to stručnost na nekom području, tehnička superiornost ili user-friendly pristup, svejedno.
Ali da, specijaliziranost je dobar način da se uspije na internetu. Treba naći nišu, nešto što nema nitko drugi. Je li to stručnost na nekom području, tehnička superiornost ili user-friendly pristup, svejedno.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Da, kod nas je sve transparentno. Po tome smo jedinstveni. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Možda je ključ u tome što mi ne "vladamo". Forum mora imati modove i admine, bez toga ne ide. No vidiš i po raspravama, nikome ovdje nije cilj biti elita. Nitko nije nedodirljiv, o svemu se razgovara.
Dakako da pojedini potezi ne mogu odgovarati svima, no ovdje se doista ide za tim da se razjašnjava, a ne da se upravlja dekretima. Bogu hvala, svi smo više-manje iskusni forumaši, svi imamo dovoljno staža i soli u glavi, i trenutačno se mogu sjetiti samo jednog sukoba koji je završio nečijim demonstrativnim odlaskom. A bilo ih je, i sve smo riješili. Ljudi smo, svađamo se katkad.
Dakako da pojedini potezi ne mogu odgovarati svima, no ovdje se doista ide za tim da se razjašnjava, a ne da se upravlja dekretima. Bogu hvala, svi smo više-manje iskusni forumaši, svi imamo dovoljno staža i soli u glavi, i trenutačno se mogu sjetiti samo jednog sukoba koji je završio nečijim demonstrativnim odlaskom. A bilo ih je, i sve smo riješili. Ljudi smo, svađamo se katkad.
Potpisi su za budale.
Evo mene je, na primjer, privuklo to što sam između mora chata vidio da ljudi ovdje kad se ozbiljno uhvate raspravljati čine to sa zrnom soli u glavi. Ali isto tako istina je da izvani ovo izgleda kao neki sektaški forum
. Zato sam i ja bio neregistriran prvih dana jer nisam bilo siguran kako ću biti prihvaćen i krajnje neugodno mi se bilo ubaciti u vaše društvo za koje mi se činilo da je dobro uhodano i da se dugo poznajete.
- Stitch
- Head Honcho
Ne bih o tome, radije bih da se vrate.ombia » wrote:Zato je vladanje bili u navodnicima? Sta vec je netko stigao i otici?
Ne znam za ostale, ali zapravo sam komunicirao s malo ovdašnjih članova. Tek smo se ovdje bolje upoznali.MightyMe wrote:Zato sam i ja bio neregistriran prvih dana jer nisam bilo siguran kako ću biti prihvaćen i krajnje neugodno mi se bilo ubaciti u vaše društvo za koje mi se činilo da je dobro uhodano i da se dugo poznajete.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Osim nickova s nula postova, imaš i skupinu nickova koji su se "ugasili" nakon početnog entuzijastičkog tipkanja.ombia » wrote:Sta vec je netko stigao i otici?
Ali, mislim da postoje samo dva nicka koja su demonstrativno otišla. Rekao bih, oba prenaglo i posve nepotrebno. Šteta.
- Lord Byron
- Stitch
- Head Honcho
Može bez prozivanja, lijepo molim? Spomenuo sam to kao statistiku.
Potpisi su za budale.
Mislila sam da oliver nije otišao zapravo, da on to samo tako malo.Lord Byron » wrote: Ashtaroth i oliver. Sad ne znam tko ti je prvi, a tko drugi..
Ok, Hek, nećemo više.
kad je oliver otisao? zasto? vatikanski ugovori? to je bilo jace od njega?Lord Byron » wrote: Ashtaroth i oliver. Sad ne znam tko ti je prvi, a tko drugi..
Pitaj Silajn.
Poše, ti ništa ne čitaš. Sad ću opet biti tužibaba.
Sinoć je bio okršaj na yugo temi.
Šta sam ja, obavještajna služba.
Neka mu Bliss šalje.
- Stitch
- Head Honcho
Sad sam bio na "onom" forumu, i grozno mi je širok. Kad ga čitam, kao da gledam teniski meč. 
Potpisi su za budale.
..nema ni kojecega drugog. amo mi za sada samo napravit koncenzus..trazimo tijelo.Tea Tree » wrote: unda je tu. A, marica - tražimo tijelo, bez toga nema ubojstva.
-
- Information
-