Ja sam vječni, meni može i kutak za penzionere.ElliQuinn wrote:Vidim da će nam trebati kutak za studente (ili je riječ o apsolventima?).
UĐITE! (službeni chat)
- Beta ženka
Samo čekam kad će ti se draga registrirati ovdje...a unda wrote: ..htio sam stisnut riplej, pa sam skoro raportirao tvoj post. ko zna kome bi to otislo. :brise znoj sa cela:
cuj, ako me oces napit i povalit, dosta je i pola rakije. ustvari, meni to i nije bitno. ja se koncentriram na to da ne odam tajnu, to je meni najbitnije.
svaka koja me htjela napit i povalit, svaka je najprije htjela da joj odam tajnu. vojnu, ovo, ono..
jebiga, takva je sudbina nas pjesnika. :ah: :mice cuf sa cela pokretom kao da je izveo klasicni jednorucni bekhend: :
drugo, sudeci po avatarima, moram te (i se) razocarat. jos nisam dovoljno sazrio za pedofiliju. steta.
tj ja sam zgodan onoliko kolko si ti mladunka.
trece, kako je ono bilo..nikad ne spavaj s ludjim od sebe? da, tako je to islo. a sad ostaje jedino..a zasto?
e, i tu imamo marfija, sve je predvidio. zato jer..nuzda je majka cudnog drutsva u krevetu. :khm:
![]()
BTW, i ja sam za kutak za vječne studente.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Lord Byron
To je opasno po zdravlje. Kao kad se vruć u podne baciš u more.ex_anais wrote:možda uzmem skriptu u ruke večeras.
Radije ju, za početak, samo stavi negdje kraj compa - onako, u vidno polje.
novi fenomen? le fenomen future?dejzi wrote:Ovo mi je super topik za trekeljat o svemu što mi padne na pamet.
Imam pitanje, gdje bih mogla naći ili netko slučajno zna Mallarmeov tekst koji govori da poezija nastaje spajanjem takta i talenta, dvaju suprotnih i čistih pojmova? I uspoređuje to s obredom vjenčanja.
Le Corbusier je to upotrijebio 1919. u svojim opisima Grčke, ali ne mogu nigdje naći originalni Mallarmeov tekst.
Ako je zen-master selektivnog vida, to neće imati nikakvog smisla. Evo, meni dvije knjige i nekoliko članaka stoje lijevo od kompaLord Byron wrote: Radije ju, za početak, samo stavi negdje kraj compa - onako, u vidno polje.
Dobrodošla Zeče!
gonj špadi
ona me i potjerala ovdje.Beta ženka wrote: Samo čekam kad će ti se draga registrirati ovdje.
BTW, i ja sam za kutak za vječne studente.
ovo za studente nisam razumio. nego, ti si mi nesto poznata, beto? bil i ti koju rakijicu, a?
- Lord Byron
To se zove dobro iskorištena nedjelja.klonka wrote:Evo, meni dvije knjige i nekoliko članaka stoje lijevo od kompa
Trebalo bi imat takav nekakav dio. Da ne zagađujemo ostatak foruma cviležom. 
Davno sam došla do zaključka da bih bez problema položila sve ispite ikad, samo kad bi mi skripte bile složene u obliku postova na forumu. Ponekad mi dođe da otvorim topik s temom ispita, znam da ću odgovore sigurno pročitati.
Brzo me prođe, srećom.
Davno sam došla do zaključka da bih bez problema položila sve ispite ikad, samo kad bi mi skripte bile složene u obliku postova na forumu. Ponekad mi dođe da otvorim topik s temom ispita, znam da ću odgovore sigurno pročitati.
Brzo me prođe, srećom.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
- Beta ženka
Otkud sam ti poznata, s peemova sinoć?..a unda wrote:ona me i potjerala ovdje...sace se ona registrirat.
![]()
ovo za studente nisam razumio. nego, ti si mi nesto poznata, beto? bil i ti koju rakijicu, a?![]()
Neć rakiju, fala, tučem po karlovačkom.
Ja bih odavno položila da nije forumâ.dejzi wrote:Trebalo bi imat takav nekakav dio. Da ne zagađujemo ostatak foruma cviležom.
Brzo me prođe, srećom.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
drugovi, sitvacija je slozena..klonka wrote:A unda, pa sad si gore napisao da Kerum pristaje u Split! Znala sam da želiš avatar sa škartocem držati vječno.
Lanya, postoje snimke predavanja? Ja bi to.
vidi & nu. nista tu nema kontradiktorno, sve stima. ja zelim da kerum ne pristaje u split. mislim, sto se mene tice moze i 30 000 splicanaca ic u sabor.
- Lord Byron
...rekla je završavajući rečenice u seminaru smajlijima.dejzi wrote:
- Beta ženka
Nis'.ElliQuinn wrote:Sad vidim da sam ubila obje teme na drugom podforumu.
Samo su ovdje svi sramežljivi nešto.
- Beta ženka
ex_anais wrote:
I ovu.
edit: zamalo.
Idite kvragu, imam najviše postova na ovom forumu. Neć' se tako igrat.
Kako da te motiviram kad i sama sam u istom problemu?ex_anais wrote:Neki rade na tome.![]()
Motivirate me, možda uzmem skriptu u ruke večeras.
Još me i novo forumče zaintrigiralo
Bok, ljudi
Btw, kako da stavim avatar? Slika mi prevelika!
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
-
- Information
-