nema još u ormaru spakiranu torbu za bolnicu?
Kako me živcira...
- Nenia Salonitana
nema još u ormaru spakiranu torbu za bolnicu?
Falim te bože, odustala je. Kako je popila normabel, tako se smirilo to što god je bilo. Živci, živci. Nevjerojatna je.
- Nenia Salonitana
živcira me što se ono što ja radim po kući nimalo ne cijeni.
živcira me što je 14.01, pitaj boga ne što mi je uopće ostalo da mogu izaći, a moram zbog mira u kući.
živcira me što je preda mnom godina mrcvarenja i neugodnosti, a zbog čega? diplome koja će mi biti šamar u lice, jer je dokaz da sam toliko autodestruktivna da sam bila sposobna izgurati do kraja višegodišnju borbu i gnušanje i pobijediti onaj vrišteći poriv svake stanice u tijelu "bježi s te šuge glupačo! "
da ne pričam sada kako je ovo bilo gubljenje vremena
, jer sam energiju trošila na sranja. ali dobro. gledam za nešto što je dostojno nazivati diplomskim studijem, imaju predsemestre, gdje ću vjerojatno više naučiti u 2 tjedna nego što sam ovdje u 4 godine. 
al to ću u tridesetima. dok se oporavim od ove šuge.
živcira me što je 14.01, pitaj boga ne što mi je uopće ostalo da mogu izaći, a moram zbog mira u kući.
živcira me što je preda mnom godina mrcvarenja i neugodnosti, a zbog čega? diplome koja će mi biti šamar u lice, jer je dokaz da sam toliko autodestruktivna da sam bila sposobna izgurati do kraja višegodišnju borbu i gnušanje i pobijediti onaj vrišteći poriv svake stanice u tijelu "bježi s te šuge glupačo! "
da ne pričam sada kako je ovo bilo gubljenje vremena
al to ću u tridesetima. dok se oporavim od ove šuge.
zivcira me sto sam na jednom forumu postavio temu sa nekim pitanjem i od 150 citanja ima 0 (nula) odgovora. izgleda da je taj forum za kurac i prije sam postavio neko pitanje nikad odogovora nisam dobio.
na drugom forumu sam se registrovao i nemogu da mu pristupim kad sam ulogovan, samo ga mogu citati neuologovan
nabijem forume, sve osim trkelja
ovo su samo trenutno najnovije stvari koje me nerviraju pored svih vec postojecih
na drugom forumu sam se registrovao i nemogu da mu pristupim kad sam ulogovan, samo ga mogu citati neuologovan
ovo su samo trenutno najnovije stvari koje me nerviraju pored svih vec postojecih
Nije bilo mojih muslija pa sam kupila neke sa sniženja one medene kolutiće i čokoladne okruglice, svaka vrećica samo pet kn. I sad ih tamanim iz vrećice.
Nijedne pahuljice osim tih mojih zdravih koje se mogu jest samo s mlijekom, kod mene ne požive.
: pms:
da update-ujem ovodexter » wrote:zivcira me sto sam na jednom forumu postavio temu sa nekim pitanjem i od 150 citanja ima 0 (nula) odgovora. izgleda da je taj forum za kurac i prije sam postavio neko pitanje nikad odogovora nisam dobio.
tema ima preko 250 citanja i nula odgovorai dalje, najradije bi im otiso tamo jebo mater smima i nek me banuju nakon toga
ovom drugom forumu i dalje ne mogu da pristupim i kad se ulogujem nemm pristp nicemu
- Nenia Salonitana
najebi im se matere.dexter » wrote:
da update-ujem ovo![]()
tema ima preko 250 citanja i nula odgovorai dalje, najradije bi im otiso tamo jebo mater smima i nek me banuju nakon toga
ovom drugom forumu i dalje ne mogu da pristupim i kad se ulogujem nemm pristp nicemu
dobar je to osjećaj.
Mene živciraju ti beskorisni studoši na još beskorisnijim faksovima.
Ja bi pocmeko sve one s naočalima, a ostatak na rižina polja.
Ako već nemamo ni prava ni ekonomije, bar nam poplava ne fali...
Ja bi pocmeko sve one s naočalima, a ostatak na rižina polja.
Ako već nemamo ni prava ni ekonomije, bar nam poplava ne fali...
U pičku materinu, banirala me nekakava nakupina malignih ćelija zvana Blood Dima... 
I to zato kaj sam napisal zakaj "geniji" pljuju po Lucasu, zakaj sami ne snime nešto bolje?
E naću mu IP, Majti, evo ti prilike za studencki đeparac, a onda ču mu tako izvuć uši da će moć letit ko Dambo, pička mu materina debilna...
I to zato kaj sam napisal zakaj "geniji" pljuju po Lucasu, zakaj sami ne snime nešto bolje?
E naću mu IP, Majti, evo ti prilike za studencki đeparac, a onda ču mu tako izvuć uši da će moć letit ko Dambo, pička mu materina debilna...
Sta se dogadja ovdi
izgleda nista, pa iden ca, vratit cu se kad svrati hrpa veleizdajnika s trkelja 
Volim i Nikolu i Teslu i muzej i sve pripadajuće mu gore nabrojano ali emisija - je bo te
Prilog iz ZG iz Tehničkog muzeja (uzgred, kaže novinarka "mislim da je unutra hladnije nego vani
") - Tesla, Teslini izumi... Ok, Tesla kao tema ovogodišnje NM
Smiljan - Tesla, Teslin muzej, Teslini izumi, ravnateljica Muzeja Like uživo iz Teslina muzeja
snimljeni prilog - Tesla, Gospić, Muzej Like, opet ravnateljica samo evo je u matičnom muzeju ovaj put
Tehnički muzej - Teslino jaje, demonstracija
Smiljan - vidi vraga i tu imaju Teslino jaje!
studio - Tesla Tesla Tesla
Ono, ajmo oprat savjest jer godinu dana nismo na državnoj televiziji rekli riječ Lika.
Prilog iz ZG iz Tehničkog muzeja (uzgred, kaže novinarka "mislim da je unutra hladnije nego vani
Smiljan - Tesla, Teslin muzej, Teslini izumi, ravnateljica Muzeja Like uživo iz Teslina muzeja
snimljeni prilog - Tesla, Gospić, Muzej Like, opet ravnateljica samo evo je u matičnom muzeju ovaj put
Tehnički muzej - Teslino jaje, demonstracija
Smiljan - vidi vraga i tu imaju Teslino jaje!
studio - Tesla Tesla Tesla
Ono, ajmo oprat savjest jer godinu dana nismo na državnoj televiziji rekli riječ Lika.
A ova koja je zaspala baš taj dan kad je ostatak razreda išao na profesionalnu orijentaciju se javila iz Muzeja u psihijatrijskoj klinici Vrapče veselo najavljujući ravnateljevo predstavljanje eksponata - uređaja za elektrokonvulzivnu terapiju - riječima:
A sada ono što svi volimo gledati!!
na što se ovaj zbunjeno/kurtoazno nasmijao, pa je još nadodala otprilike kako bi to svaka kuća trebala imat.
Još je nešto drobila a onda ju je ovaj maltene morao kao vrtićara opomenut da to nisu smiješne stvari
A sada ono što svi volimo gledati!!
na što se ovaj zbunjeno/kurtoazno nasmijao, pa je još nadodala otprilike kako bi to svaka kuća trebala imat.
Još je nešto drobila a onda ju je ovaj maltene morao kao vrtićara opomenut da to nisu smiješne stvari
Buahaha
Noćas u 01:00 na HTV3 nas očekuje ovaj dokumentarac
http://mojtv.hr/film/16275/tesla.aspx
Ajd da uguramo još i to pa smo 365 dana na miru

edit: i hvala
Noćas u 01:00 na HTV3 nas očekuje ovaj dokumentarac
http://mojtv.hr/film/16275/tesla.aspx
Ajd da uguramo još i to pa smo 365 dana na miru
edit: i hvala
- Nenia Salonitana
ovdje. nema mene tamo više.
izgubilo se i kad se vratilo unazad.