..kvelli della notte
Majti, pomagaj, nešto mi se desilo s wordom. 
Znači, nestao mi onaj razmak među stranicama i samo je crta između njih crna i pola teksta mi je zbijeno, a pola ima onaj razmak nekakav od 1,5 valjda. Kako da to sve ujednačim i vratim onaj wordov plavi razmak između svake stranice?
Znači, nestao mi onaj razmak među stranicama i samo je crta između njih crna i pola teksta mi je zbijeno, a pola ima onaj razmak nekakav od 1,5 valjda. Kako da to sve ujednačim i vratim onaj wordov plavi razmak između svake stranice?
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
kolko plaćaš da ti striko kvark kaže?Eks » wrote:Majti, pomagaj, nešto mi se desilo s wordom.
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
Pa ja bi metnija ablativ...a unda » wrote: ..nego kako bi trebalo bit?![]()
npr, neko te pita, kamo ides, kud ides? sta ces rec? ..sta me zajebajes, idemupskumlumtrinu..mislim, bil to rekao ili nesto u dativu, ablativu?![]()
Iako, u njemačkom kad imaš prijedloge koji označavaju kretanje koristi se akuzativ, a isti prijedlog kad označava mjesto onda uz njega ide dativ. Sjebano.
Grammar mode.
Oklen si ti?Eks wrote:
Kontinuitet,da, to budem dodala, to je dobra riječ. Poslat ću ti na pm, da ne pišem javno baš.
Koja sad strina?![]()
Befanu sam izbacila jer je malo drukčije to strukturirano kod mene.
Oćeš još malo kaj počet govorit, a?
Dvoklikni na tu crtu. Valjda je to, ako san dobro skužija.Eks » wrote:Majti, pomagaj, nešto mi se desilo s wordom.
Je. Ali što s ovim što mi je pola stranica gusto napisano, a pola ima prored?
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
to majstoreMightyMe » wrote:
Teke.
Dida mi je bia šibenski vlaj, pa iman i takvo prezime, al ja osobno & prezonalno san splitski siti boj na privremenom boravku u Zagrebu, buraz.
ja san bračanin na privremenom životu u šibeniku
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
ma nemoj uopce ubacivat kontinuitet ako citav neki koncept nije vec oko toga..Eks » wrote:
Kontinuitet,da, to budem dodala, to je dobra riječ. Poslat ću ti na pm, da ne pišem javno baš.
Koja sad strina?![]()
Befanu sam izbacila jer je malo drukčije to strukturirano kod mene.
to sam rekao, ono, bezveze, tj moze se to skratit ne neku tradiciju itd, ali osnovno je sto je to uopce turisticka ponuda. a i potraznja.
koliko god to izgledalo otrcano, radi se o kulturi, dakle, o nacinima manifestacije (manifestacija) te neke kulture u nekom prostoru i vremenu, tj duze ili krace vrijeme, na sirem ili lokalnijem podrucju, kako se to prozima i nastavlja i obiljezava lokalnije, tj specificnije, i unutar jednog sireg podrucja koje ne mora nuzno bit nacionalno ili administrativno, nego upravo radi, djeluje, mijenja se s kontaktnim kulturama ili onim dokle su prodrli neki utjecaji, tako da, ajd, nekako da zbrzam, u dodiru s nekim..eh, jebiga, kad ocu zbrzat, ajd.. kulturama
..ili obicajima ..ili tradicijama, prije svega ucimo o sebi i mijenjamo sebe. to bi bile, eto, neke te pozitivne strane, pa i turizma, ali odmah da se razumijemo, ja to nisam rekao.
ali, eto, morao sam ic u taj rizik koji se pojavljuje kod zbrzavanja.
kazem, ne znam koja ti je tema, teza, sta li je, ali vidim da se spominju tu neke vjestice, neka predanja ..predaje neke, sta li su, mitove, legende koji su se do danas odrzali i koji su znacajni za taj neki kulturni kod, a gdje ces znacajnije u italiji od befane.
jest da spada zajedno s blagdanom na tri kralja, ali ono, metla, vjestica, ugalj, objesena carapa.. sve je to nama ovdje poznato, ali pod drugim denominaciajma i konotacijama.
strina.. strenua.. zavisno gdje, rimska bozica nove godine i blagostanja
https://en.wikipedia.org/wiki/Strenua
-
- Information
-