Rekla je duuuuuuuuuuuuugoooooooooooooooooooEuklid » wrote:A kolko dugo ces bit bez seksa...?
ja sam budala
Ex, nemoj ti mislit da sam ja nekakav alkoholicar. Ja sam ti skroz ok, tako da nemas brige da kad se odlucis na kavu samnom da cu te osramotit ili nesto tako. Ja sam ti pravi mister. A ne ka budale koje te okruzuju u zivotnoj svakodnevnici

- Nenia Salonitana
i ja sam budala.
nisam prešutila nego sam se upustila u raspravu sa zatucanom materom a znam da je to samo frustracija jer ona je ko konj s onime što mu stave na oči pa vidi samo ravno i ne možeš joj dokazati.
krist isus. a ne mogu ni gutati sranja i prijeći baš preko svega, to me ždere iznutra.
a to je s takvim osobama taktika gdje ćeš imati najviše mira, ako ih pustiš da se izlaju i ne proturječiš.
nisam prešutila nego sam se upustila u raspravu sa zatucanom materom a znam da je to samo frustracija jer ona je ko konj s onime što mu stave na oči pa vidi samo ravno i ne možeš joj dokazati.
krist isus. a ne mogu ni gutati sranja i prijeći baš preko svega, to me ždere iznutra.
a to je s takvim osobama taktika gdje ćeš imati najviše mira, ako ih pustiš da se izlaju i ne proturječiš.
- Nenia Salonitana
budala.
nije da se nisam milijun puta uvjerila da su racionalni argumenti upućeni neracionalnoj osobi sviranje kurcu.
nije da se nisam milijun puta uvjerila da su racionalni argumenti upućeni neracionalnoj osobi sviranje kurcu.
Nista ti ne brini, sve budale na jedno mistoNenia Salonitana » wrote:sorry miky na svojatanju teme.
Nego, kad budem u zagrebu u zimu ili jesen, os to na kavu samnom da exy napravimo ljubomornom? Ili pitaj splendu
- Nenia Salonitana
ovisi o tome koliko ću biti razjebana, čeka me na jesen svašta ogavnog. 
a gdje je tek ono što ne očekujem.
Ja sam svjetlo u tamiNenia Salonitana » wrote:ovisi o tome koliko ću biti razjebana, čeka me na jesen svašta ogavnog.
-
visekratni klon
Baš sam htjela reći kako je ovo mikijevo spominjanje seksa sa ženom izvrstan afrodizijak za potencijalne mu ljubavnice.
Sad ne kontam. Tribam li spominjat sex sa zenom, ne tribam li, tribam li se sexat sa zenom, ne tribam li se sexat sa zenom, ukratko, ne znam sta vas napaljujevisekratni klon » wrote:
![]()
![]()
![]()
Baš sam htjela reći kako je ovo mikijevo spominjanje seksa sa ženom izvrstan afrodizijak za potencijalne mu ljubavnice.![]()
- Nenia Salonitana
misliš da ima tu takvih?visekratni klon » wrote:
![]()
![]()
![]()
Baš sam htjela reći kako je ovo mikijevo spominjanje seksa sa ženom izvrstan afrodizijak za potencijalne mu ljubavnice.![]()
-
visekratni klon
Vidit cemo se mi kad-tad
- Nenia Salonitana
Bas sam citao sto felix govori, ali, ja volim zene, a pogotovo kad dominiraju, ja se u potpunosti prepustimEuklid » wrote:
Samo budi oprezan... da te ne sjebe ex ko felixxa na velikom forumu...
-
visekratni klon
-
- Information
-