Kad si glupaBeau » wrote: izazvala bih ga i ja kad bi uplatila lotto bar jednom u deset godina
a pazi, meni su babe vračare, šatro astrolozi, na onim astro-telefonima rekle da obavezno moram igrat igre na sreću jer da me čeka neviđeni dobitak.
al ja ne igrami onda neko kaže da vjerujem u horoskope
EuroJackPot od 20 M u Hrvatskoj
ja mogu reć brojeve i uplatit ti lovu na račun. ti ispuni listić i uplati :gotovanka:miky0 » wrote:
Kad si glupaAjmo vako, lipo ti uplati, dobij bingo, i daj stagod...op.p. mislim na financije
ako osvojim štogod, pričaćemo
ma to su ove vještice biće bile u dogovoru sa hrvackom lutrijom.karambol » wrote:Ne pali to copranje. Morate uplatiti kako bi dobili, a ne čuvati zmiju u džepu...
meni u životu nije došla neka lova s neba.
ni u najpišljivijoj okladi ne mogu dobit deset kuna, a kamoli išta više.
nisam nikad ni na ulici našla pet kuna. ma
Moze, evo, ti reci brojeve a ja uplacujem 15kn. I djelimo 70:30 za mene. Na PM salji brojeve

evo mogu ti reć jedan broj: 8!
to je ziher.
nek ti drugi pomognu oko ostalih brojeva.
pa ćemo svi bratski da podijelimo dobitak
to je ziher.
ne moraš govorit da je bilo jače od tebe. znamo
Beau » wrote:evo mogu ti reć jedan broj: 8!
to je ziher.
8 nije dobar sudbinski broj, jer donosi odlaganja, prepreke, neuspjehe i poniženja iz nepoznatog izvora i čine život nepredvidljivim.
Pa dobro jesi ti pri sebi??
karambol » wrote:
8 nije dobar sudbinski broj, jer donosi odlaganja, prepreke, neuspjehe i poniženja iz nepoznatog izvora i čine život nepredvidljivim.
Pa dobro jesi ti pri sebi??
jel postoji negdje statistika koji su brojevi najčešće puta izvučeni?
kladim se da je osmica pri vrhu.
kad sam ja bila mala
svake sam neđelje prije lotta na papirić zapisala sedam, osam brojeva i gledala kolko ću pogodit.
broj osam sam najvolila, uvijek sam ga stavljala i skoro uvijek je bio izvučen
majke mi
Cekaj, koliko se uopce brojeva trazi za ovo lotto?
Koliko nas ima, svak nek rekne jedan broj, ja uplacujem i uzimam 70% a vi bratski podilite 30%. Ja mislim da postenije nemere bit
Evo, 8 imamo...dalje...?
Koliko nas ima, svak nek rekne jedan broj, ja uplacujem i uzimam 70% a vi bratski podilite 30%. Ja mislim da postenije nemere bit
Evo, 8 imamo...dalje...?
Jašta...u prošloj godini osmica je izvučena 4 (četiri!) puta u onih pet, ali zato.....14 (četrnaest!) puta u ona dva dodatna iliti zvjezdicama....Beau » wrote:
jel postoji negdje statistika koji su brojevi najčešće puta izvučeni?
kladim se da je osmica pri vrhu.
kad sam ja bila mala
svake sam neđelje prije lotta na papirić zapisala sedam, osam brojeva i gledala kolko ću pogodit.
broj osam sam najvolila, uvijek sam ga stavljala i skoro uvijek je bio izvučen
majke mi
nekad je u jugi osmica bolje kotirala.karambol » wrote:
Jašta...u prošloj godini osmica je izvučena 4 (četiri!) puta u onih pet, ali zato.....14 (četrnaest!) puta u ona dva dodatna iliti zvjezdicama....
hadeze je i to uspio sjebat
-
- Information
-