Dozvolite da se ispričamo

Razgovor ugodni, divan natenane
Perzefona

Post 07 Jun 2013, 23:45

Euklid » wrote: Mense cini da ti i jesi sve zakuhala...
Margarita me nagovorila. :o

Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Jun 2013, 23:49

Tocno sam znao to...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 08 Jun 2013, 00:10

Perzefona » wrote:Isuse, kako ste vi lude! :S Skroz ste poremećene. Hvalim te bože što nisam bila tamo dok se odvijalo, usrala bih se. Huh... Šmokljan je bio divan. :)

E, samo nek mi onaj moj ikad više kaže da sam Divlja i Nekontrolirana. :D Ima da ga šaljem na taj topic neka gleda kako sam umiljata. :rofl:
:nogica: :brukica:

:rofl: :rofl: :rofl:
Bara huda

Post 08 Jun 2013, 00:50

Zekoslawa wrote:Baro, aj ća, aj negdi, ništa nemoj čitat. :zecoeek:

I neukusno je više to tvoje imanje života. Oću da to uđe u Ustav. :zecorolleyes:
ex anais » wrote:Ne čitaj. :facepalm: :D

Poše, sve se zastidim na neimanju života nas par kad te čitam. :lux:
Karl, da, i na tebe mislim. Odlazak po pivo nije šifot. :o
Evo me iz zivotarenja zivota. :)

Djevojcice, djevojke, mlade zene, kako god vam pase, malo sam preletila napisano i mogu rec da mi se dopalo. Ima u vama zivota, force, da ne kazem...zestine a sve u skladu sa onim...join de vivre.
Ne, ne....muskarcu koji ce biti sa vama, vasem zivotnom izboru i odabiru, nikako nece biti dosadno. Nadam se da ce znati to cijeniti.

A sad, sto se tice zivljenja zivota ili zivotarenja zivota. :D

To nije uvijek bajno i krasno kako se vama cini moja perspektiva iz vase perspektive.
Ok. Odem ja negdje, vidim svasta, upijem nesto sto drugi mozda ne bi, povezem vidjeno i upijeno sa necim s cime drugi mozda ne bi, ali ima u svemu tome i onih ne tako dopadljivih stvari koje nekad moram doslovno istrpit da bih kao rezultat svega toga imala ono sto vi zovete zivot.

Da, to znaci da se opetas i nasminkas kad bi najradije poslao sve u kucracku (ili kako se to vec rece), da otrpis jatlag kad ti je bioloski sat 4 ujutro i ne znas ni kako se zoves a trebas jos bar dva sata biti priseban na veceri i to na stranom jeziku, da ne msilis na zuljeve od cjelodnevnig tabananja, da se pravis kao da ti je zabavno i kul dok ih u sebi saljes u pizdu materinu, stipas se za ruku da ostanes budan i jedva cekas da docepas vodoravnog polozaja.
I onda se probudis u 5 ujutro po drugom vremenu i ne znas sto sa sobom ali znas da ces biti smlavljen onda kad bi trebao biti fit. :D

Jep, sve je to dio zivota u kojem propustam tkeljanje te lagano, opusteno drzanje ipada na krilu i smijanje ili tugovanje nad procitanim bez obaveze prema ikome osim prema sebi.

Ali ima svojih cari. Za koje se mora pomuciti da ih se dobije.

Idem sad citat sto stignem, nisam sigla danas u mali bar, put me odveo drugdje, mozda stignem sutra. Ali ako ne, bitno je da se ipak krece.
Nekamo.
No za to se treba potruditi i kad ti se nece. Onda se moze doc na trkelj pricati o zivotarenju. I biti zadovoljan sobom.
Ne irvasom ili izbom nego osobom sobom. :D
Eks

Post 08 Jun 2013, 00:58

Baro, ti iz svega izvučeš nešto pozitivno. Znam da sam to već stoput rekla, ali divno mi je to. :)

Baš sam neki dan malo čitala o tom jet lagu i pokušavala skontat po čemu se razlikuje od mog "vraćanja bioritma" kad ne spavam 24 sata. :misli:
Jednom mi se na kavi desilo da sam skoro zaspala na stolici, užasan filing. Nisam doduše nikad trčala do kuće kao Karl da spavam. :rofl:
Al mogu mislit da je još gore kad moraš izgledat kao da se zabavljaš, a poluspavaš. No, lijepo nam je čitati tvoje dogodovštine. :o
Bara huda

Post 08 Jun 2013, 00:59

ex anais » wrote:
:nogica: :brukica:

:rofl: :rofl: :rofl:
Meni ste se dopale. :)
Pametne, energicne, brzotipkajuce, elokventne, smislene. Pune duse i osjecaja.
Tako zivotne. :lux:

Bilo negdje nekad o maldim generacijama....da...pokazujete da su mlade generacije bolje od onih starih.
Evala! :lux:
Eks

Post 08 Jun 2013, 01:03

Bara huda » wrote: Meni ste se dopale. :)
Pametne, energicne, brzotipkajuce, elokventne, smislene. Pune duse i osjecaja.
Tako zivotne. :lux:

Bilo negdje nekad o maldim generacijama....da...pokazujete da su mlade generacije bolje od onih starih.
Evala! :lux:
Dobro, nećemo pretjerivati. :brukica: :D :cerek:
Bara huda

Post 08 Jun 2013, 01:16

ex anais » wrote:Baro, ti iz svega izvučeš nešto pozitivno. Znam da sam to već stoput rekla, ali divno mi je to. :)

Baš sam neki dan malo čitala o tom jet lagu i pokušavala skontat po čemu se razlikuje od mog "vraćanja bioritma" kad ne spavam 24 sata. :misli:
Jednom mi se na kavi desilo da sam skoro zaspala na stolici, užasan filing. Nisam doduše nikad trčala do kuće kao Karl da spavam. :rofl:
Al mogu mislit da je još gore kad moraš izgledat kao da se zabavljaš, a poluspavaš. No, lijepo nam je čitati tvoje dogodovštine. :o
Ne znam po cemu se razlikuje jer nisam probala to tvoje vracanje bioritma.
Ja volim red i poredak, nekad zaglavim dulje nego sto je red i muci me to sutradan.
Jatlag je kad si u svom nekom unutrasnjem satu nastiman da se budis u 6 a nalazis se u vremenskoj zoni kad je tvojih 6 njihova ponoc. Iako odes sapavati u njihovih 10, sto je po tvome 4, svejedno se budis dva sata kasnije jer je to tvoje vrijeme za budjenje a tamo je ponoc.
Iskreno, ja to rjesavam tableetama za spavanje, pripremim si kraj kreveta i popijem jednu kad se probudim u ponoc jer ne bih inace zaspala sljedecih par sati iako sam umorna i krepana a onda kad bih, oko 5, 6, uskoro je vrijeme za ustajanje.

Nije to uvijek tako, putovanja na istok nisu ista kao na zapad. Takvo je barem moje iskustvo.
A ovisii ides li dnevnim ili nocnim letom te koliko spavas u avionu.

No, ovaj tvoj ritam....meni bi to bilo tesko pratit i tu a kamoli negdje drugdje.
Makar, priznajem da sam te se znala sjetiti na veceri i mislit si kako bi se ti sad osjecala ko riba u vodi tu di sam sad ja. Barem sto se spavanja tice.
A snasla bi se i sa ostalim temama. Ako nista drugo, bila bi mlada i zgodna i znala bi reci sto vec treba.
Da, da, znala bi, netko tko tako pise kao ti ne moze biti mutav i bez teksata kad treba. :) <--no psiho, to je smile odusevljenih tvojih slusatelja
Eks

Post 08 Jun 2013, 01:20

Bara huda » wrote: Ne znam po cemu se razlikuje jer nisam probala to tvoje vracanje bioritma.
Ja volim red i poredak, nekad zaglavim dulje nego sto je red i muci me to sutradan.
Jatlag je kad si u svom nekom unutrasnjem satu nastiman da se budis u 6 a nalazis se u vremenskoj zoni kad je tvojih 6 njihova ponoc. Iako odes sapavati u njihovih 10, sto je po tvome 4, svejedno se budis dva sata kasnije jer je to tvoje vrijeme za budjenje a tamo je ponoc.
Iskreno, ja to rjesavam tableetama za spavanje, pripremim si kraj kreveta i popijem jednu kad se probudim u ponoc jer ne bih inace zaspala sljedecih par sati iako sam umorna i krepana a onda kad bih, oko 5, 6, uskoro je vrijeme za ustajanje.

Nije to uvijek tako, putovanja na istok nisu ista kao na zapad. Takvo je barem moje iskustvo.
A ovisii ides li dnevnim ili nocnim letom te koliko spavas u avionu.

No, ovaj tvoj ritam....meni bi to bilo tesko pratit i tu a kamoli negdje drugdje.
Makar, priznajem da sam te se znala sjetiti na veceri i mislit si kako bi se ti sad osjecala ko riba u vodi tu di sam sad ja. Barem sto se spavanja tice.
A snasla bi se i sa ostalim temama. Ako nista drugo, bila bi mlada i zgodna i znala bi reci sto vec treba.
Da, da, znala bi, netko tko tako pise kao ti ne moze biti mutav i bez teksata kad treba. :) <--no psiho, to je smile odusevljenih tvojih slusatelja
Ja sam inače loša sa snom kad igdje putujem. Jednom sam izdržala silom prilika na putu da ne spavam dvije noći i dva dana i onda sam već bila polumrtva, ali nekako mislim da bih onda možda i taj jet lag podnijela, jedino što se bojim leta avionom. :zubo:

Ovo za mutavost, uf, ne bi vjerovala, ali znam ja omutaviti itekako. To mogu riješit na dva načina, da malo popijem ili da čekam da prođe par susreta s nepoznatom grupom ljudi pa da se počnem odleđivati. :/ Kako kad. Ali kad sam pričljiva onda sam prepričljiva. :zubo:
Bara huda

Post 08 Jun 2013, 01:44

ex anais » wrote:
Ja sam inače loša sa snom kad igdje putujem. Jednom sam izdržala silom prilika na putu da ne spavam dvije noći i dva dana i onda sam već bila polumrtva, ali nekako mislim da bih onda možda i taj jet lag podnijela, jedino što se bojim leta avionom. :zubo:

Ovo za mutavost, uf, ne bi vjerovala, ali znam ja omutaviti itekako. To mogu riješit na dva načina, da malo popijem ili da čekam da prođe par susreta s nepoznatom grupom ljudi pa da se počnem odleđivati. :/ Kako kad. Ali kad sam pričljiva onda sam prepričljiva. :zubo:
Strah od letenja...ima li veze sa Ericom Jong? :D
Zezam se, nemam strah kao strah da ce se avion srusit ili tako nesto, doduse, nisam ni dozivjela cesto neugodne sitacije propadanja aviona ili udara groma u avion, znam po pricama cestih letaca da to zna bit zjebano psiholoski jer oces-neces, kad ti se sve trese i drma pod guzicom, nije ti svejedno.

Pricao mi je jedan kako je imao hitnu evakuaciju iz aviona, poletili, pilot javio kvar i odmah sletili pa su se spustali kroz pomocne izlaze preko onih zracnih tobogana u exitima za spasavanje...ko u filmovima.
Sjecam se da je reakao da je zavladala panika i da nije bilo nikakvog gentelmanstva, propustanja zena, djece, starijih, da je bila opca panika i da su se svi gurali prema izlazu ne gledajuci druge.
Jbg. Strah cini svoje.

Sto se tice price, slicno se i ja ponasam. Ali ova ekipa je vicna picu tako da nema straha da ce pofalit barem tog opustajuceg sredstva. I dobre je kvalitete pa sutra ne boli glava. :D

Jedno smo vece isli u neki restoran koji radi nabolji martini..navodno mu ni Bondov nije ravan. :D
Sa maslinama punjenima pljesnivim sirom.
Satralo me odma na pocetku, toga dobijes punu casu, bice i vise od deci ciste zestice a ja ...sto mi das, mislim da to treba konzumirat do dna, da se domacin, jelte, ne uvredi. :D
Nakon toga ide spika i spreha i hrvatski ko podmazano. Ko god me oce slusat. :D
Eks

Post 08 Jun 2013, 01:48

Bara huda » wrote: Strah od letenja...ima li veze sa Ericom Jong? :D
Zezam se, nemam strah kao strah da ce se avion srusit ili tako nesto, doduse, nisam ni dozivjela cesto neugodne sitacije propadanja aviona ili udara groma u avion, znam po pricama cestih letaca da to zna bit zjebano psiholoski jer oces-neces, kad ti se sve trese i drma pod guzicom, nije ti svejedno.

Pricao mi je jedan kako je imao hitnu evakuaciju iz aviona, poletili, pilot javio kvar i odmah sletili pa su se spustali kroz pomocne izlaze preko onih zracnih tobogana u exitima za spasavanje...ko u filmovima.
Sjecam se da je reakao da je zavladala panika i da nije bilo nikakvog gentelmanstva, propustanja zena, djece, starijih, da je bila opca panika i da su se svi gurali prema izlazu ne gledajuci druge.
Jbg. Strah cini svoje.
Lipo bome. :zubo: A da, ljudi se prepadnu.
Jedno smo vece isli u neki restoran koji radi nabolji martini..navodno mu ni Bondov nije ravan. :D
Sa maslinama punjenima pljesnivim sirom.
Satralo me odma na pocetku, toga dobijes punu casu, bice i vise od deci ciste zestice a ja ...sto mi das, mislim da to treba konzumirat do dna, da se domacin, jelte, ne uvredi. :D
Nakon toga ide spika i spreha i hrvatski ko podmazano. Ko god me oce slusat. :D
:rofl: :rofl:

Ja nemam više neku toleranciju na alkohol pa me i malo zaljulja, ali popijem taman toliko da se osjećam tako malo pripito i razvežem jezik iako je to rijetko i strašno malo onima kojima me gledaju i zgražaju se da ne pijem ništa. :zubo:
Zekoslawa

Post 08 Jun 2013, 03:14

Meni ova Bara sumnjiva. :(

Baro, jes ti u nekoj sekti? Ne zato što putuješ, lako za to, nego jel ti nas oćeš odvuć u neku sektu? :zubo:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 08 Jun 2013, 06:39

Zekoslawa » wrote:Meni ova Bara sumnjiva. :(

Baro, jes ti u nekoj sekti? Ne zato što putuješ, lako za to, nego jel ti nas oćeš odvuć u neku sektu? :zubo:
Ja bi volila da me Bara odvede. :cerek:
kurvanjski avatar, a
Zekoslawa

Post 08 Jun 2013, 15:22

Jab s njom išla di god oće. Tako ako nas oće odvesti, ne mora nam povlađivati. Može ona meni reći da sam munjena, svejedno ću ja ić. :cerek:
Mislim da će se i manita složiti. :ex: :m&m:
Eks

Post 08 Jun 2013, 15:56

Zekoslawa » wrote:Jab s njom išla di god oće. Tako ako nas oće odvesti, ne mora nam povlađivati. Može ona meni reći da sam munjena, svejedno ću ja ić. :cerek:
Mislim da će se i manita složiti. :ex: :m&m:
Slažem se. :ex:

Crkla sam na ovo o sekti. :rofl: :rofl:
E da nam je takav partner koji nas gleda kao Bara. :ex: :bliss: :zubo:
Bara huda

Post 08 Jun 2013, 16:30

Skuzajte, opet nemam vremena jerbo moram stic na Picasa pa onda na veceru a prije se posteno opetat, nabacit likadinu na facu a onda i stic do grada makar sam maloprije dosla ( mali bar je pao, izvrsno mjesto, jako mi se dopalo. Dozvolit cu muzu da me vodi tamo kad bude prilike :D ) pa cu samo kratko...

Sekta je...gledajte se pozitivno i vrednujte svoje kvalitete. Koje znate da imate. Imam dojam da ih drugi vide bolje od vas samih, evo ex....koliko je ljudi reklo da bi im bilo zao ako te ne bi vise mogli citat tu?
A ima sigurno onih koji nisu to rekli ali bi im isto bilo zao.
Ne mislim da bi vas ti ljudi zenili, ali mislim da je vise onih kojima ste dobre i drage ovakve kakve jeste, nekad zestoke i temperamentne da se covjek prepadne, a onda kad se ispusete znate se ispricat i izgrlit bez zlopamcenja.
Koliko god vi sebe vidjele kao zlopamtila. :D
Pa ce se nac i neki zenik valjda nekad. :cerek:

I da...jedno od sektinih pravila je da se treba truditi i pomuciti napraviti i ono sto ti se na prvu ruku nece da bi nakon toga mogao uzivat u necem drugom.

Evo...ja bih sad radije pisala tu s vama i mogu otic neoprane kose i nenamazanih noktiju i nitko to ne bi primjetio jer nije tako strasno, ali ja bih znala da nisam napravila sto sam mogla i trebala nego se komocije radi luftala uz trkelj.

Imala bih jos za pisat ali nadam se kasnije stic. Ako ne bude previse butelja popijeno. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 08 Jun 2013, 23:11

Aj više odite u pičku od matere sa svom tom hipijevštinom & oljunidizlavštinom...

A ti, Euklide, da nisi peder, otišo bi na gej paradu u Split, a ne bi tu srao s tim pičkastim temama...

Jebo vas mir i ljubav da vas jebo...
Da je bilo mira i ljubavi, kurac bi nas bilo 102% sljedbenika Thulsa Dooma...
Eks

Post 08 Jun 2013, 23:15

Volimo i mi tebe. :ex:

:zubo:
  • Information