Konačno ontopic.Zekoslawa » wrote:Neću, ništa neću od vas. Ko vas jebe. Više vrijedi jedna moja tema nego tisuću vaših podkapacitiranih postova. :šmokljo:
Kako me živcira...
Muči, još se cerečim kako me bilo sram kad sam ugledala dvije teme ista naslova.
Moram mutat duvan i onda ić imat život. Asti, ne da mi se.
Sad je mene sram što nemam srama.Zekoslawa » wrote: Muči, još se cerečim kako me bilo sram kad sam ugledala dvije teme ista naslova.![]()
Moram mutat duvan i onda ić imat život. Asti, ne da mi se.
Ajd, ajd. :nogom u guscu:
I meni.
Jesmo mi imali prije ovaj logo, ovo gore u tabu? Ne ovaj okrugli veliki kraj naslova. E da, kad sam kod tog okruglog, na što me to podsjeća, kvragu... na neku društvenu igru, šta je ono bilo, nije monopoli nego
Milim da je to novo, nije ga bilo. A logo je andol ili pak kahlica sa slovom T, rekao je šef.ex anais » wrote:
I meni.![]()
Jesmo mi imali prije ovaj logo, ovo gore u tabu? Ne ovaj okrugli veliki kraj naslova. E da, kad sam kod tog okruglog, na što me to podsjeća, kvragu... na neku društvenu igru, šta je ono bilo, nije monopoli nego
Jesmo, to san jučer stavija, živcirala me hrpa errora koje forum generira ako nema sličice.ex anais » wrote:
I meni.![]()
Ma ti niš ne znaš objasnit.
Bit će ko moj profa iz fiz'ke iz srednje: Dobro ja objašnjavam, samo što učen'ci ništa ne uče.
Samo da ne gnječi učenice stolovima kao moj i ne viče da ga svi oće ubit bombom i sve će biti dobro.Zekoslawa » wrote: Bit će ko moj profa iz fiz'ke iz srednje: Dobro ja objašnjavam, samo što učen'ci ništa ne uče.
Pa normalno da ih oće ubit bombom, predaju fiziku, za boga miloga.ex anais » wrote:
Samo da ne gnječi učenice stolovima kao moj i ne viče da ga svi oće ubit bombom i sve će biti dobro.
Zekoslawa » wrote: Pa normalno da ih oće ubit bombom, predaju fiziku, za boga miloga.
E sad sam se sitila. Bio je jedan u osnovnoj, jako kratko, taj je bio skroz lud. Ovako kao Majti. Samo se zajebavao. Jednoj je zaključio četiri jer ga je pobijedila u kružić križić.
Razumin čovika.Zekoslawa » wrote: Pa normalno da ih oće ubit bombom, predaju fiziku, za boga miloga.
Ja sam imala peticu jer se bavim sportom.ex anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
E sad sam se sitila. Bio je jedan u osnovnoj, jako kratko, taj je bio skroz lud. Ovako kao Majti. Samo se zajebavao. Jednoj je zaključio četiri jer ga je pobijedila u kružić križić.
Mene oti fizičari ne vole.Zekoslawa » wrote: Ja sam imala peticu jer se bavim sportom.
Al bar sam napredovala dotle da me se boje.
Mene bi ovaj u srednjoj samo pitao: Imaš ti mala još koju jedin'cu? Samo jednu? Onda moš i fiz'ku na popravni.
Ti si starija, zato te se boji.
Zekoslawa » wrote: Mene bi ovaj u srednjoj samo pitao: Imaš ti mala još koju jedin'cu? Samo jednu? Onda moš i fiz'ku na popravni.![]()
Al ti si veća.Ti si starija, zato te se boji.
Ok, ok, ja sam luđa.
-
- Information
-