Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Na birou se i ne priča, nije ti to referada i kantina. Sjediš i mučiš.Zekoslawa » wrote:Studoši su me odjebali, pa ću biti sama na svojoj temi.Tko će pričati sa mnom?
nisam skužila da sam na tvojoj temi>
Pa ima tu istine, svi nešto slabo pričljivi tamo.ex anais » wrote:
Na birou se i ne priča, nije ti to referada i kantina. Sjediš i mučiš.
nisam skužila da sam na tvojoj temi>
I ja se malo gubim, pa malo vamo, malo tamo. Tako i krenem u menzu tu i tamo, pa se sjetim da nemam više pravo na to.
Ako te tješi, nemam ni ja. :vječni student:Zekoslawa » wrote: Pa ima tu istine, svi nešto slabo pričljivi tamo.
Tako i krenem u menzu tu i tamo, pa se sjetim da nemam više pravo na to.
Pa ono, tješi me donekle, ali neće mi to donijeti pudinge u frižider.
Ofco, daj vamo tu svoju iksicu, ti si ionako dovoljno ugojen, nama treba.
Viš, ja nisam nikad koristila menzu. Iksicu nisam ni uzela jer nisam znala da me slikaju kad su me slikali i to je bila jedna od onih idiotskih slika kad se namjerno blesiraš pa ispadneš budala, ali ja nisam namjerno.Zekoslawa » wrote: Pa ono, tješi me donekle, ali neće mi to donijeti pudinge u frižider.
Ofco, daj vamo tu svoju iksicu, ti si ionako dovoljno ugojen, nama treba.
A nas nisu slikavali posebno za to, nego su zakeljili one slike koje budu i na indeksu.ex anais » wrote:
Viš, ja nisam nikad koristila menzu. Iksicu nisam ni uzela jer nisam znala da me slikaju kad su me slikali i to je bila jedna od onih idiotskih slika kad se namjerno blesiraš pa ispadneš budala, ali ja nisam namjerno.
Nemam ni ja običaj jesti u menzi, ali se opskrbim mliječnim proizvodima i konzervama i tako tim stvarima (ukinuli su tunjevinu, gamad
Biro vam ne da ništa?Zekoslawa » wrote: A nas nisu slikavali posebno za to, nego su zakeljili one slike koje budu i na indeksu.
Nemam ni ja običaj jesti u menzi, ali se opskrbim mliječnim proizvodima i konzervama i tako tim stvarima (ukinuli su tunjevinu, gamad). I mogu ti reći da mi prosto fali, najgore imati pa nemati. Naravno, i dalje se uredno švercam s njom u prometu i to, ali hraniti se više ne mogu.
To bi mjesto trebalo biti najpomnije uređeno i s najboljim pogodnostima pošto većina ljudi tamo provodi pola života.
Dođi ođe pa ću ti dat. Iksicu. Vjerujem da će još pola godine vrijediti.Zekoslawa » wrote: Ofco, daj vamo tu svoju iksicu, ti si ionako dovoljno ugojen, nama treba.
Ja iksicu gotovo isključivo sam koristio i koristim za jest tamo. Ne da mi se to svašta nešto vuć doma.Zekoslawa » wrote: Nemam ni ja običaj jesti u menzi, ali se opskrbim mliječnim proizvodima i konzervama i tako tim stvarima (ukinuli su tunjevinu, gamad).
Meni su je jednom ukinuli na pola godine. Osjećao sam se izdano.I mogu ti reći da mi prosto fali, najgore imati pa nemati. Naravno, i dalje se uredno švercam s njom u prometu i to, ali hraniti se više ne mogu.![]()
Iju, kako se okuražio, to nakon generala.Karl Jozef » wrote: Dođi ođe pa ću ti dat.
Pa neš lonce vuć doma.Ja iksicu gotovo isključivo sam koristio i koristim za jest tamo. Ne da mi se to svašta nešto vuć doma.
A ima nešto popusta na razne tečajeve, radionice i igraonice. Ako mi bude baš jako dosadno, možda iskoristim štogod of toga.ex anais » wrote:
Biro vam ne da ništa?
To bi mjesto trebalo biti najpomnije uređeno i s najboljim pogodnostima pošto većina ljudi tamo provodi pola života.
Da, da, bolje je biti vječni student nego vječni biroaš, evo priznajem.
Ma ti znaš da bih i ja tebi dala da dođeš vamo, al šta'š.Karl Jozef wrote: Dođi ođe pa ću ti dat. Iksicu. Vjerujem da će još pola godine vrijediti.
Pošalji poštom ako si čovik.
Ne bi se ni meni dalo da mi mama puni frižider.Ja iksicu gotovo isključivo sam koristio i koristim za jest tamo. Ne da mi se to svašta nešto vuć doma.
Šta, dobio si ban zbog mljackanja u menzi?Meni su je jednom ukinuli na pola godine. Osjećao sam se izdano.![]()
... u eteru laže ... :MPT:ex anais » wrote: Iju, kako se okuražio, to nakon generala.
A šta ja znam. Kad sam doma rekao koliko je to jeftino imali su i takve ideje.Pa neš lonce vuć doma.
Vidi jel' ima kakav tečaj kuvanja.Zekoslawa wrote: A ima nešto popusta na razne tečajeve, radionice i igraonice. Ako mi bude baš jako dosadno, možda iskoristim štogod of toga.
Pa, ovaj ne radai na tvom sveučilištu?Ma ti znaš da bih i ja tebi dala da dođeš vamo, al šta'š.
Pošalji poštom ako si čovik.
Ne bi se ni meni dalo da mi mama puni frižider.![]()
Ma imali su nekakvu ideju da u određeni broj godina bih trebao skupiti određeni broj bodova i tako nešto.Šta, dobio si ban zbog mljackanja u menzi?![]()
Ujme, jel ono danas izašlo uz Jutarnji neki prilog jela do 50 kn? Htjedoh to kupiti, pa zaboravila. Viš da napredujem.Karl Jozef » wrote: Vidi jel' ima kakav tečaj kuvanja.
Jebente senilnoga, a čijom sam se hranila u ZG? Radi na svim sveučilištima u RH.Pa, ovaj ne radai na tvom sveučilištu?
Da si ti gladan skupio bi ti bodove.Ma imali su nekakvu ideju da u određeni broj godina bih trebao skupiti određeni broj bodova i tako nešto.
Aj priznaj da si skupio više čepova od Žuje nego ECTS bodova.
Kad su zahtjevni. Tamo stoji Rene Bakalović i treba pogoditi imena namirnica i fakat je teško.
Pa kud baš njihovu kuharicu. :cccc:Zekoslawa wrote: Ujme, jel ono danas izašlo uz Jutarnji neki prilog jela do 50 kn? Htjedoh to kupiti, pa zaboravila. Viš da napredujem.
Ja sam stariji, molit ću lijepo.Jebente senilnoga, a čijom sam se hranila u ZG? Radi na svim sveučilištima u RH.
A i to. Srećom doma me ne traže iksicu.Da si ti gladan skupio bi ti bodove.![]()
Pa sad to je i normalno.Aj priznaj da si skupio više čepova od Žuje nego ECTS bodova.
Ovih dana sam svladao jedinu vrlo važnu vještinu. Otvaranje pivskih boca, ključem, upaljačem i sličnim predmetima. Mislim da je to jedan veliki korak u mom odrastanju.
Mlada partizanka sarmu kuhala.Karl Jozef » wrote:
Pa kud baš njihovu kuharicu. :cccc:
Eto, i propio se.Ovih dana sam svladao jedinu vrlo važnu vještinu. Otvaranje pivskih boca, ključem, upaljačem i sličnim predmetima. Mislim da je to jedan veliki korak u mom odrastanju.
Bože perverzija ex. Jao meni.ex anais » wrote: Mlada partizanka sarmu kuhala.
Nisam. Od pive se ne može napiti, barem ne brzo.Eto, i propio se.
Alkohol i perverzije... nego, jes stisnuo što u gužvi?
Ovo su rvatice i katolkinje njih se ne stiska bez potpisa ovlaštene osobe.
Ja čula da se na prigodnim feštama pošteno razuzdaju.Karl Jozef » wrote: Ovo su rvatice i katolkinje njih se ne stiska bez potpisa ovlaštene osobe.
Još ako je za domovinu.
Vidiš na to sam zaboravio.
Pa još će valjda ovih 6 iz BiH pustiti.ex anais » wrote: Nespretna ovco! I štaš sad, nema više, rat je gotov.
Karl Jozef » wrote: Pa još će valjda ovih 6 iz BiH pustiti.
E, ako i onda zezneš...
Di je Zec nestala?
Edit: Mada, nije ti to isto, teško da će tamo biti toliko žena i to zgodnih kao za Antin doček.
-
- Information
-