odogovor bi bio nekoliko prostih do prosto prosirenih recenica. mrs
Kako me živcira...
- Nenia Salonitana
moram tamo. nije danas problem kome idem, već koga ću sresti usput. a tamo fala kurcu uvijek sretneš nekoga tko ti ogadi dan.
nije na ovom forumuZekoslawa » wrote:Euklide, odgovori coviku.
sto mislis da bi slao pm euklidu
edit: odgovorio je
-
jednokratni klon
Jebote, nikad mi ovoliko nije trajala anestezija. Još mi je utrnuto pola brade i predio oko sljepoočnice.
Prošlo je pet sati.
-
jednokratni klon
Aha. Taj mali redikul koji ima jebene 24 godine i pernarovac je i podržava kukuklanovce... Užas.elma » wrote:cure koje će glasati za pernarovca jer je zgodan. tresem se od muke
Vidla sam. Poznat mi je jako 
Na jednoj slici mi cak oke izgleda, na ostalima bezveze
Na jednoj slici mi cak oke izgleda, na ostalima bezveze
Ne mogu spavat...
Glasat cu za njega, jer je bolji od veleizdajnika predsjednika, veleizdajnice kolinde, i bivseg clana veleizdajnicke stranke pa shodno tomu i veleizdajnika kujundzica. Ako prezivim.
Glasat cu za njega, jer je bolji od veleizdajnika predsjednika, veleizdajnice kolinde, i bivseg clana veleizdajnicke stranke pa shodno tomu i veleizdajnika kujundzica. Ako prezivim.
- Nenia Salonitana
mali (meni) izgledom jako vuče na jednog nazarećanina.
a boga mi i karakterno. u njemu ljubavi i milosti za sve.
kad se samo sjetim reportaža, ekipa digla kredit na 150 000 novaca da RENOVIRA KUĆU. : aplauz: i onda digla još koji kat :moj naklon: , ulupala u namještaj. i na kraju završili na ulici jer je genijalc ostao bez posla i više nisu mogli otplaćivat. i neka su, kad im je i pas morao dobiti svoj dnevni boravak.
a boga mi i karakterno. u njemu ljubavi i milosti za sve.
kad se samo sjetim reportaža, ekipa digla kredit na 150 000 novaca da RENOVIRA KUĆU. : aplauz: i onda digla još koji kat :moj naklon: , ulupala u namještaj. i na kraju završili na ulici jer je genijalc ostao bez posla i više nisu mogli otplaćivat. i neka su, kad im je i pas morao dobiti svoj dnevni boravak.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Kako ne radim...Zekoslawa wrote:A ti to ne radiš, za to treba zvati Vidovitog Milana, pa će mu on reći da li da otrči tri kruga oko zgrade, lupa se tavom po glavi, da raspali Led Zeppelin ili šta već.
Zapadno od Volge nema boljeg skidaca uroka od mene...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jes vidio? Neberobatno kako su dosljedni u podrzavanju razno raznih veleizdajnika...miky0 wrote:Ne mogu spavat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
jednokratni klon
Koliko se tebi puta mora reć da neću glasat ni za koga i da ne volim nikoga od kandidata? To i dalje tog malog ne čini ništa manje redikulom.
Glasanje za prvu štracu jer nema ništa bolje je onako baš politički promišljen čin. Svaka čast.
Glasanje za prvu štracu jer nema ništa bolje je onako baš politički promišljen čin. Svaka čast.
Aj ne seri kameleonu & vjetrokazu!miky0 » wrote:Ne mogu spavat...
Glasaj za Mileta Kujundžiju, kao što si obećo!
Da su svi fašisti bili tako lakomisleni, kurac bi Italija... A dobro, fakat - kurac... Viva le kazzo!
Koji si ti lik, majko Titova slovenska, izedem ti ščegetauček na zejtin...
Je, a kad trebaš napravit 134563. klona, onda ti nije mrsko?dexter » wrote:nisam je vidio, jer me mrzi traziti pass i username
Joj na što ste spali, abortusi moji propali mali...
Kolinda, popuši mi veseljka.Kolinda Kitarović » wrote:Koliko se tebi puta mora reć da neću glasat ni za koga i da ne volim nikoga od kandidata? To i dalje tog malog ne čini ništa manje redikulom.
U stvari, bolje nemoj, jer vi hadezejci baš i ne osjećate sisavačku nadgradnju nad gmazovskim mozgom, pa bi moj pitončić mogo stradat ko na estradi... (BTW, koji si ti pak sad klon? Ma, treba vas sve pocmekat...)
Jebalo vas Trkeljanje, ostala zeka, unda, euklid i miki.
Jeste se proslavili, drugovi & drugarice... :fojbe:
Mogle ste se vi žeme kamdidirat, a bogami i većina muških, s Eu Glišom na čelu...Kolinda Kitarović » wrote:Koliko se tebi puta mora reć da neću glasat ni za koga i da ne volim nikoga od kandidata? To i dalje tog malog ne čini ništa manje redikulom.
Pićke obićne....
skidaj onda ove uroke sa mene (ako ih imam
kajjudolino wrote: Je, a kad trebaš napravit 134563. klona, onda ti nije mrsko?
Joj na što ste spali, abortusi moji propali mali...
kazem ti opet, nisam nikaka klon
ne znam sta koristis pa vidis samo neke klonove ovde
-
- Information
-