Kako me živcira...
Pa ne znam koji im je kurac, prije su me znali češće banirat, pa bi češće i navraćo.Euklid » wrote:pa di si, bre, pešo... dugo te nema u ovim krajevima...
Jebate, tamo je živi rat oko invalida-parazita, koti se pet stranica u pet minuta...
Al evo im kurac, ja baš neću niš napisat...
Steta. Forumski svijet ce ostat uskracenjudolino » wrote: Pa ne znam koji im je kurac, prije su me znali češće banirat, pa bi češće i navraćo.
Jebate, tamo je živi rat oko invalida-parazita, koti se pet stranica u pet minuta...
Al evo im kurac, ja baš neću niš napisat...
- Nenia Salonitana
pospana sam u 3 pm.
i nažderah se čega nisam trebala pa mi je malo mučno.
i nažderah se čega nisam trebala pa mi je malo mučno.
- Nenia Salonitana
radovi u ovom prokletom susjedstvu ne prestaju niti krajem studenog. 
bušilica, brusilica od ranog jutra.
pregrađivanje terase u zimski vrt, nagađam.
e, da si hoćeš malo manikuru napraviti tom brusilicom.
bušilica, brusilica od ranog jutra.
pregrađivanje terase u zimski vrt, nagađam.
e, da si hoćeš malo manikuru napraviti tom brusilicom.
- Nenia Salonitana
a tko drugi, faks. miljun puta proklet bio. 
već dvoznamenkasti br dana nisu u stanju ispraviti ispit na koji je izašlo 3-4 ljudi. ne, 3-4 nije stilska figura.
sve to radi okolo, dođe na faks možda jedan dan u tjednu dok ima predavanje, sjeti se pokupit ili ne sjeti, koga boli kurac, uzet će drugi tjedan. ispravit tjedan iza ili tjedan iza tjedna iza.
stara me svaki jebeni dan pita jel znam rezultate.
ne znam.
počine sumljati da lažem. a kad konačno ovaj izdrka rezultate i što nije mala šansa, padnem jer sam išla APp metodom, to će samo nahraniti njenu neurozu i paranoju da sam lagala.
već dvoznamenkasti br dana nisu u stanju ispraviti ispit na koji je izašlo 3-4 ljudi. ne, 3-4 nije stilska figura.
sve to radi okolo, dođe na faks možda jedan dan u tjednu dok ima predavanje, sjeti se pokupit ili ne sjeti, koga boli kurac, uzet će drugi tjedan. ispravit tjedan iza ili tjedan iza tjedna iza.
stara me svaki jebeni dan pita jel znam rezultate.
ne znam.
počine sumljati da lažem. a kad konačno ovaj izdrka rezultate i što nije mala šansa, padnem jer sam išla APp metodom, to će samo nahraniti njenu neurozu i paranoju da sam lagala.
-
jednokratni klon
Ja sam danas imala korespodenciju sa svojim faksom.
Bili su iznenađujuće suportivni. 
- Nenia Salonitana
drago mi je.Kolinda Kitarović » wrote:Ja sam danas imala korespodenciju sa svojim faksom.Bili su iznenađujuće suportivni.
mene neljubaznost mojih, bahatost, izderavanja kao na cucke od fine gospode, kurvinsko ponašanje "izdrkavam se na vama jer mogu" hrani
to je ona škorpionska autodestruktivnost, idem do kraja, pa makar i na štetu sama sebe. boga im jebem njihovog odurnog poluraspadnutog, da u ovim godinama moram redovno frizeru na farbanje zbog...
samo nek se tele nehotice ili hotimice , ak hoću i 3 mjeseca s ispravljanjem, i sve ostalo što se te sitne dušice mogu domisliti.
Mene živcira što na Trkeljanju nema dovoljno glupana pa sam prisiljen tražiti pomoć za prijatelja na drugom forumu... 
Zasto ja ne mogu postat na toj tvojoj temijudolino » wrote:Mene živcira što na Trkeljanju nema dovoljno glupana pa sam prisiljen tražiti pomoć za prijatelja na drugom forumu...
jesu ti obrisali temu ili nesto nije u redu sa linkom jer ne mogu da pristupim temijudolino » wrote:Mene živcira što na Trkeljanju nema dovoljno glupana pa sam prisiljen tražiti pomoć za prijatelja na drugom forumu...
-
jednokratni klon
Moraš bit logiran.
- Nenia Salonitana
naravno da sam išla pogledati.
imam neki predosjećaj da ću na ovom forumu u 2015. otvarati temu sličnu jednoj tamo, mučenje, a ne užitak...
imam neki predosjećaj da ću na ovom forumu u 2015. otvarati temu sličnu jednoj tamo, mučenje, a ne užitak...
i sta si naslaNenia Salonitana » wrote:naravno da sam išla pogledati.
sto da cekas 2015, kad mozes vec danas da je otvoris
- Nenia Salonitana
judolinovu trolersku temicu.
..jebate, mora sam se i logirat..judolino » wrote:Mene živcira što na Trkeljanju nema dovoljno glupana pa sam prisiljen tražiti pomoć za prijatelja na drugom forumu...
a stas, nema tu empatije, tvoj prijatelj ima problema, a oni ga ismijavaju.
I na kraju moderator ispadne dupli peder jer je zaključo temu iz čiste ljubomore što nikad nije doživio višestruki analni orgazam... 
Dabogda mu se šupak tako razloho da propadne kad sjedne na barski stolac, đubre pedersko...
Dabogda mu se šupak tako razloho da propadne kad sjedne na barski stolac, đubre pedersko...
-
- Information
-