UĐITE! (službeni chat)
- schmokljan
A na čemu drugom razgovor o Njemcima može završiti.
- Lord Byron
Ako je tako (a vjerujem da jest), to nije dobro.harpy » wrote:Ovdje se svi znaju.
Čak se i ja osjećam malo neprilagođeno...
Nije baš istina da se baš svi "znaju"; ja od "tamo" ne znam veliki broj ovih "ovdje", ali to mi nije smetalo ni "tamo" - ispucam svoje plahte, pa ako me se sete, sete. Međutim, posve je nebitno što je istia ako ljudi imaju dojam da dolaze u nekakvu zatvorenu ekipicu, ako se osjete hendikepirani time što nemaju pohvatane konce "tko kog kako kada zašto".
Nažalost, nemam baš nikakvu ideju kako razbiti taj (po meni, pogrešan) dojam. Jedino što mi pada na pamet je da su rečenice "je li netko zvao mawu pwawu" kontraproduktivne jer stvaraju dojam nekakve ekskluzivnosti "upadanja" - kao da je za upadanje i manijakalno pisanje potrebna nečija preporuka i pozivnica.
Osim toga, teško je očekivati pojavljivanje ljudi niotkuda, a nemam nekih ideja kako i gdje se oglašavati (osim već spominjane ideje plaćenog oglasa na fhr-u
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 798 times
- Been thanked: 1518 times
AdWords? To je genijalan marketinški alat, svaka čast ekipi iz Googlea. Još nisam čuo za slučaj da je netko platio kampanju, a nije bio zadovoljan rezultatima.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Bilo što.Hekatonhir » wrote:AdWords? To je genijalan marketinški alat, svaka čast ekipi iz Googlea. Još nisam čuo za slučaj da je netko platio kampanju, a nije bio zadovoljan rezultatima.
Ja sam uredno spreman isprsiti nešto novčanih jedinica u tu svrhu, a sigurno bi nas se našlo još. Jakojako mi fali mawa pwawa, pusto je bez nje na ovom svijetu - ja bi' da se prestane tipkati s nekim drugima i dođe meni.
- Stitch
- Head Honcho
Treba s vrhovništvom dogovoriti detalje poput žiroračuna i sličnih stvari, onda. Kampanju nije problem otvoriti, ali tu i tamo treba je prekontrolirati. Tjedno, recimo. Pregledati izvještaje, po potrebi izmijeniti ključne riječi ili dodati nove.
Ovisi o ciljanom tržištu i izabranim riječima, ali mislim da bi petsto kuna prilično dugo trajalo (plaća se po kliku). Frend prodaje bicikle, uložio je tisuću kuna. Promet mu se udvostručio, a prošlo je više od dva mjeseca dok ponovo nije morao žrtvovati nešto para za nastavak oglašavanja, i to samo na hrvatskom tržištu.
Ovisi o ciljanom tržištu i izabranim riječima, ali mislim da bi petsto kuna prilično dugo trajalo (plaća se po kliku). Frend prodaje bicikle, uložio je tisuću kuna. Promet mu se udvostručio, a prošlo je više od dva mjeseca dok ponovo nije morao žrtvovati nešto para za nastavak oglašavanja, i to samo na hrvatskom tržištu.
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Sad kad Morti krene s nelagodom, odgovornošću i tako to...Hekatonhir » wrote:Treba s vrhovništvom dogovoriti detalje poput žiroračuna i sličnih stvari, onda.
- Stitch
- Head Honcho
Razumijem je, ali ovo je ozbiljan projekt, mi smo ozbiljni ljudi i tako to. 
Potpisi su za budale.
..znaci, opet nista za mene..Hekatonhir » wrote:Razumijem je, ali ovo je ozbiljan projekt, mi smo ozbiljni ljudi i tako to.
- Stitch
- Head Honcho
Kako ništa, trebaš udomiti sve te silne mačiće. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-