Trkeljaško raspoloženje iz dana u dan
Tko?
- MmeTipfeler
Neću ni ja, ali iz posve suprotnog razloga: volim je pa je neću odati. 

- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Temeljitim kognitivnim ekstrapolacijama i gledanjem u grah.
Pa ON!

what we've got here is failure to communicate
- AliceInMess
- Been thanked: 1 time
Zas Quarku nisaam draga? 

- AliceInMess
Pa ni ne zelim ga dirat 
Posrao mi je leksikon. Sta ima veze ako je seoski? Ja zivim u malom mjestu
Zamisljen je kao osnovnoskolski. Danas su klinci napredniji. Osim sto ranije stupaju u spolne odnose i sukobljavaju se s autoritetima, sigurno bi postavili pitanje o teleoperateru. Sigurno!

Posrao mi je leksikon. Sta ima veze ako je seoski? Ja zivim u malom mjestu

Zamisljen je kao osnovnoskolski. Danas su klinci napredniji. Osim sto ranije stupaju u spolne odnose i sukobljavaju se s autoritetima, sigurno bi postavili pitanje o teleoperateru. Sigurno!

- MmeTipfeler
Mislim da ne bi. To ionako plaćaju mama i tata. Prije bi pitali: koji mob imaš?
- Quark
- Informatičar starog kova
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Ako je dosad bilo iti malo sumnje da se iza tvog forumskog nicka krije muškarac koji nas zajebaje ode sad je otklonjena. Jer jedino autentično žensko od svih krivih načina na koje nešto može protumačiti protumači uvijek na onaj koji je dijametralno pozicioniran od ispravnog.
Pročitaj moj gornji pasus.AliceInMess wrote: ↑05 Mar 2017, 23:14Posrao mi je leksikon. Sta ima veze ako je seoski? Ja zivim u malom mjestu![]()
TDK MA-XG najbolja kazeta na svitu.
- AliceInMess
Polaskana sam i zbunjena u isto vrijeme. Svasta su misili o meni. Da sam razmazena balavica, stara baba zeljna paznje, svasta nesto, ali jos nitko nije mislio da sam frajerQuark wrote: ↑06 Mar 2017, 08:45Ako je dosad bilo iti malo sumnje da se iza tvog forumskog nicka krije muškarac koji nas zajebaje ode sad je otklonjena. Jer jedino autentično žensko od svih krivih načina na koje nešto može protumačiti protumači uvijek na onaj koji je dijametralno pozicioniran od ispravnog.
Pročitaj moj gornji pasus.

Jebiga, osjetila sam neke tenzije s tvoje strane. Moguce da sam krivo zabrijala. Sorry

- AliceInMess
To bi pitali mejnstrim klinci. ja sam uvijek bila malo indiMmeTipfeler wrote: ↑06 Mar 2017, 06:54Mislim da ne bi. To ionako plaćaju mama i tata. Prije bi pitali: koji mob imaš?

-
- Information
-