Ja sam kupio zrak komprimirani pa s tim nekad "pušem" po njemu.Starfish » wrote:jel vi sami čistite kompove? zuji mi laptop nenormalno.
Kako me živcira...
Ne znam za što je, ima onu cjevčicu i puše. Stavim da puše kroz rupe i to je to. 
Neće bit ništa sad za tjedan dana, ustima propuši malo
za početak. Meni je jedan laptop krepao od pregrijavanja, nisam ga nikad čistio ništa, ventilator nije dobro radio, a i sam po sebi se grijao dosta i jedno jutro palim komp, a ono ništa se ne pojvaljuje na ekranu. 
Neće bit ništa sad za tjedan dana, ustima propuši malo
Kar Jozef » wrote:Ne znam za što je, ima onu cjevčicu i puše. Stavim da puše kroz rupe i to je to.
Neće bit ništa sad za tjedan dana, ustima propuši maloza početak. Meni je jedan laptop krepao od pregrijavanja, nisam ga nikad čistio ništa, ventilator nije dobro radio, a i sam po sebi se grijao dosta i jedno jutro palim komp, a ono ništa se ne pojvaljuje na ekranu.
evo utišalo se, premjestila sam na hladniji dio stola
morat ću to poslije nove, ne bih preživjela božić bez laptopa
Nije mi toliko nužan laptop koliko internet.
U zadnje vrijeme nekoliko puta mi se dogodilo da pola dana nemam internet i...
Nije lijep osjećaj. Mislim da sam malo ovisan o internetu odnosno tome da u svakom trenutku mogu nešto upisati u neku tražilicu. 
da, tak je i meni, poludim kad nešto štekaKar Jozef » wrote:Nije mi toliko nužan laptop koliko internet.U zadnje vrijeme nekoliko puta mi se dogodilo da pola dana nema internet i...
Nije lijep osjećaj. Mislim da sam malo ovisan o internetu odnosno tome da u svakom trenutku mogu nešto upisati u neku tražilicu.
nego, neki dan se idem spojit u gradu s mobitela i ponudi mi wifi "grad zagreb" otvorenu mrežu. jel moguće da su uveli ono što je, čini mi se, bernardić obećavao, besplatan wifi po centru? :O
-
visekratni klon
Ok je, nema doduše toliko čokoladne, valjda zbog farbane podloge, tamnosmeđa obična, s tim da je većinom crna jer je ispod bila crna farba, ali ujednačeno je.Starfish » wrote:ma da, to je tako za prvu ruku, ako nemaš mobilni
idem leći, noć
višekratna, javi kako je ispalo
Dosadno je to, htjela bih crvene pramenove, ali to kad smršavim, ne želim se sad isticat više no je potrevno.
Isse, ko će sad čupat obrve.
pseto bolesno. 
živčanilo je jer sam povrće narezala na krivi način. kakav je to krivi način? onaj koji nije njen.
rekla sam joj nek mi napismeno stavi "prave" načine za raditi stvari.
poslije sam vidjela da sam si zagrizla usnicu do krvi suzbijajući bijes dok sam slušala raznorazne verbalne izdrkotine.
živčanilo je jer sam povrće narezala na krivi način. kakav je to krivi način? onaj koji nije njen.
poslije sam vidjela da sam si zagrizla usnicu do krvi suzbijajući bijes dok sam slušala raznorazne verbalne izdrkotine.
..jel ti ono sanjas ded men tokin?Splenda » wrote:pseto bolesno.
orijent radi samo do 5.
isuse kako bi ja išla do grada samo zbog toga.
trenutno mi se jede ova torta.
to die for. 
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6196_o.jpg
kombinacija francuskog Tarte Tatine (pečene jabuke i karamel) i američke južnjačke Chocolate Mud Pie (čokoladni biskvit bez brašna).
trenutno mi se jede ova torta.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 6196_o.jpg
kombinacija francuskog Tarte Tatine (pečene jabuke i karamel) i američke južnjačke Chocolate Mud Pie (čokoladni biskvit bez brašna).
-
visekratni klon
Blagdani.
Sad će se bagra veseliti i zaboraviti na svoje jadne živote bar dva dana. Ja neću.
:grinch u pizdu materinu:
Sad će se bagra veseliti i zaboraviti na svoje jadne živote bar dva dana. Ja neću.
I ja imam neki glupi filing...samo glumim da malom ne pokvarim raspolozenje, a mozda je sve jer me grlo bolivisekratni klon » wrote:Blagdani.
Sad će se bagra veseliti i zaboraviti na svoje jadne živote bar dva dana. Ja neću.![]()
:grinch u pizdu materinu:
-
visekratni klon
Ma ja se trudim svake godine jer nije red biti svakakav u ove dane, ali dopizdilo mi. Taka sam kaka sam i bolje bit neće danas.miky0 » wrote:
I ja imam neki glupi filing...samo glumim da malom ne pokvarim raspolozenje, a mozda je sve jer me grlo boli
Al kužim, moraš pred djecom glumit, štaš drugo.
-
visekratni klon
Svaki kurac je loš. Mislim, šta očekivat od muškog organa?..a unda » wrote: ..jel to dobro il lose?
..pa ne znam.. svasta nesto? ..sta ti ocekujes?
-
- Information
-