topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
- Nenia Salonitana
zašto joj kurcem ne začepi gubicu jedan od njih? tko pije nema erekciju ili koji kurac. 
-
visekratni klon
To i ja ne kužim. Da se bar oće jebat s njima, al ne, laju. I još mi njihov dim od cigareta ide u sobu.
- Nenia Salonitana
op, op. znači, dovoljno su blizu.

dobro će doći toj prljavoj kurvetini malo vode, barem da joj kurvinski make up sapere s njuške.

dobro će doći toj prljavoj kurvetini malo vode, barem da joj kurvinski make up sapere s njuške.
-
visekratni klon
Nije tipično cajkaški, više manje čak normalno, fura se na one cure koje imaju puno muških prijatelja, dio su bande, ali eto poševi usput cijelu ekipu.
Uhvatila sam je kako se drpa s dvojicom, ne znam je li oba znaju.
Pokušala sam je nać na fb, ali znam samo ime (ima jako čudno ime, nikad čula) zaboraivm uvijek pogledat jel oni uopće imaju poštanski sandučić pošto ovdje samo ljetuje (ona i mater, matere nema ove godine) i to u nekakvoj prostoriji koja je nekoć bila nečija šupa.
Pokušala sam je nać na fb, ali znam samo ime (ima jako čudno ime, nikad čula) zaboraivm uvijek pogledat jel oni uopće imaju poštanski sandučić pošto ovdje samo ljetuje (ona i mater, matere nema ove godine) i to u nekakvoj prostoriji koja je nekoć bila nečija šupa.
-
visekratni klon
Bome ima. Evo tek sad je blaženi mir i vjetrić puše. Idem leć i gledat seriju.
- Nenia Salonitana
pravi pravcati white trash.visekratni klon » wrote:Nije tipično cajkaški, više manje čak normalno, fura se na one cure koje imaju puno muških prijatelja, dio su bande, ali eto poševi usput cijelu ekipu.Uhvatila sam je kako se drpa s dvojicom, ne znam je li oba znaju.
![]()
očistila sam inbokas i željno iščekujem da mi pošalješ kad otkriješ.
- Nenia Salonitana
budi sretan što ti žena uopće dozvoli da spavaš na krevetu.Euklid » wrote:11 sati, ja opet u krevetu...
-
visekratni klon
Jao, u 11 u krevetu, to je već penzija.
-
visekratni klon
Neka budaletina je neku odvratnu večeru kuhala i sad je to zagorilo i osjeti mi se soba za popizdit.

-
visekratni klon
Evo joj došao jebač (jedan od) kad su svi otišli. Vjerojatno je dečko od neke iz društva inače ne znam zašto bi uvijek tajno dolazio. 
- Nenia Salonitana
misusovo.visekratni klon » wrote:Neka budaletina je neku odvratnu večeru kuhala i sad je to zagorilo i osjeti mi se soba za popizdit.![]()
![]()
![]()
![]()
s obzirom na to kakvu karmu vučeš po pitanju susjeda, mislim da je ono mjesto o kojem smo razgovarale sinoć, mjesto sa 0.91 st/km2- za tebe ipak malo prenaseljeno.
-
visekratni klon
Već po ure se samo žvaljakaju, ej ja to čujem odavde. Nek je nabije na kurac (očito nije u stanju) i nek odu van više. 
-
visekratni klon
Ja bih naišla na tipa s motorkom koji uzgaja medvjede.Nenia Salonitana » wrote:
misusovo.![]()
![]()
![]()
![]()
s obzirom na to kakvu karmu vučeš po pitanju susjeda, mislim da je ono mjesto o kojem smo razgovarale sinoć, mjesto sa 0.91 st/km2- za tebe ipak malo prenaseljeno.
-
visekratni klon
Konačno mi se razračila soba, mislim da ću ić gledati seriju (ima neka nova finding carter, dobra je) i leć.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Stas... predigra...visekratni klon wrote:Već po ure se samo žvaljakaju, ej ja to čujem odavde. Nek je nabije na kurac (očito nije u stanju) i nek odu van više.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-