Ja slušam samo Harisa. I Duška, kad me Klonka zajebe.jevgenija wrote:sranje, Dejz i ja smo došle tamo u potpunoj zabludi![]()
UĐITE! (službeni chat)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 689 times
- Been thanked: 1164 times
- Stitch
- Head Honcho
Mene isto muči taj LJES, falit će mi. Ovdje ne mogu dobivati PM-ove očaranih forumašica, sve ste me vidjele. 
Potpisi su za budale.
da, jer si ga naručila dva sata prije termina i sad čovjek od deset ujutro već kucka po mikrofonu i čeka da ga uključe u struju.klonka wrote: A propos Duška, tko nam je danas pijevać dana? Mišo?
stavi slobodno Mišinu koju pjesmu tamo na želje, ja neću stić jer idem na izlet
Hekatonhir, mi te nismo vidjeli( i ne, ne znači daš dobit PM, barem ne takav
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
A nismo? Baš sam šašav.Hekatonhir wrote:Dobro, malo je nerealno od bivših IMF-ovaca očekivati da se ne osvrću na IMF - kao kod bivše ljubavi, treba nam malo vremena. Ne da zaliječi rane nego da nam omogući nekakav odmak. IMF nam je zajednički nazivnik, nismo se okupili zato što svi volimo Mišu Kovača.
Pa nitko ne može na koncertu odšutjeti kao on.
Sve u svemu, meni je najbitnije da ne ponavljamo IMF-ove pogreške.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oh, ja te još ne vidjeh. Znači li to da trebam biti očarana?Hekatonhir wrote:Mene isto muči taj LJES, falit će mi. Ovdje ne mogu dobivati PM-ove očaranih forumašica, sve ste me vidjele.
- Stitch
- Head Honcho
To ti samo misliš.Pješčana wrote:Hekatonhir, mi te nismo vidjeli( i ne, ne znači daš dobit PM, barem ne takav)
Nego, kad smo već kod toga, ona mi grupa šteti. Ubuduće forumašice dovlačite linkovljem. Jedino tako imam šanse.
A u klinac, treba mi pola dana da objavim post. Može ukidanje nekih posebnosti?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Zar još nisi? Prijavit ću te zbog trolanja.ElliQuinn wrote:Oh, ja te još ne vidjeh. Znači li to da trebam biti očarana?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Još mi PM nije stigao.dimnjak wrote:Hekatonhir, ja nisam![]()
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nisam te trebao podsjetiti, je li? Eh, kakav autogol.dimnjak wrote:metodom dedukcije, nakon tvog posta o grupi na FB, dosla sam do zakljucka da jesam
Potpisi su za budale.
- Lord Byron
Staviti Mišu za pjevača dana????klonka wrote:A propos Duška, tko nam je danas pijevać dana? Mišo?
Gdje je ovdje ignore lista???? Zbogom!
- Beta ženka
S ovim se slažem.klonka wrote: Ako su za forum najvažniji klikovi i reklame, onda je za prave promjene potreban nešto drastičniji pad.
S druge strane, koliko god bila zadovoljna što ste mi više-manje svi tu, ostaje ta gorčina zbog saznanja da nitko od nas nije otišao samovoljno. Otjerani smo jer smo se bunili na cenzuru i ugnjetavanje. Ne želim da taj forum, ikoji forum, uspješno vodi onakva osoba i na onakav način tako da, da, ne znam za ostale, ali ja ću svakako nastaviti tamo suptilno kuriti frku.
Jedan forumaš mi je sinoć na pm odgovorio da ne voli Lastana, ali ako znam kako raditi botove i spamati forum, da bi mi bio zahvalan.
Možda je osvetoljubivost i nisko, ali bih željela da im padne broj klikova. Kad je slafko dobivao banove svako malo te na kraju permu, a njegovi postovi su me oduševljavali, počela me živcirati situacija tamo. Nemogućnost deaktivacije/brisanja vlastitog profila. Bahatost zbog broja članova (napuhanog i nerealnog zbog klonova, permabaniranih i onih koji su jednostavno otišli) kojim se vjerojatno razmahuju pri prodaji reklamnog prostora, izbacivanje gluposti među prvim rezultatima gugl pretraživanja...
I na kraju, opet taj bahatluk jer "što je jedan problematičan (čitaj: inteligentan i duhovit) forumaš naspram broja registriranih, gubitka neće biti. A gubitak se osjetio, svaki put.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Ljudi, molim vas, molim vas, nemojte ovdje planirati paklene planove urote.
Evo, stvarno vas lijepo molim.
Jer to nema smisla.
Ako netko želi sabotirati f.hr, slobodno, al' uistinu ne bih željela da se ovo pretvori u nekakv mrzilački kutak, gdje snujemo osvetu.
Jer to nema smisla.
Ako netko želi sabotirati f.hr, slobodno, al' uistinu ne bih željela da se ovo pretvori u nekakv mrzilački kutak, gdje snujemo osvetu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Beta ženka
Pa moj plan je da što više ljudi prijeđe ovamo.Morticia wrote:Ljudi, molim vas, molim vas, nemojte ovdje planirati paklene planove urote.
Jer to nema smisla.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-