Kurac, u pravu si kaj se tiče onog mikroba, Prculjka Princuljka.
Ove pak retardirane mažoretkinje zarđalim šurikenima iz Mongolije, pradomovine kretena, a Isus ih upotrebljava... Moram se uštipit užarenim mašicama za očni kapak kako bih uklonio sumnju da to samo sanjam...
A ovo Hijeno - jebote, tak zamišljam Polina...

Najružnija feminacistica svih vremena. Ćaća Hanibal Lekter, a mama Splenda...
Kevin je prva liga, kaj taj papak sere...
Crni Đoka je zakon bre...
Kaj se tiče Svetlane, sasvim je jasno da autornikad nije bio u JNA. Uostalo, onaj ko takvu nije bar jednom bacio pod jaja ne zaslužeje časnu titulu jebača...
Šaban je apsolutna legenda, Deni Trešo bi si amputiro ruke i noge samo da mu transplatiraju tu facu... Joj, autora kretena...

A Pussy...

Džim Post je faca i pol, ko tvrdi drukčije je peder ili feminacistica.
A Miloša mi puno selo, da selo - domov'na...
Ovi iz selske crkve dokazuju da su ekstremno religiozne nakupine stanica ekstremno imbecilne.
Ovi Hanleysi su valjda Eksačini, nisam siguran...
SVINJE SU ZAKON!!!111
Što se tiče muške vode, već sam naručio dva bureta - jedno za mene, jednu za Koljinku Grobar Kitočmarović da militaristički ne omlohavi prije sljedećeg mandata...
Volfganzi su anbilivabl, jebote, to Mataković ne bi mogo nacrtat!
Kaj se tiče MRS MILLS: Zaveo bih je, majke mi. Pojebo bi je preko posrednika, a onda iznudio da mi prepiše sve kaj ima.
A posredni bi bio Noseks: njemu bih slagao da je u mraku zapravo njegova mama koja je konačno dala pristanak da joj najdraži sin izgubi nevinost...
Ovaj omot ploče Mitra Mirića MORA biti fotomontaža, odnosno lažnjak. To je u stvarnom svijetu, pa čak i u Srbiji i Čačku, jednostavno - nemoguće. (Valjda...

)
Nemrem dalje, zbljuval bum se...