nakopokon!

dakle, BB, ha?
nisam pratila, malo znam o tome. sjećam se onog pripadnika manjine koji je pobijedio.na kojeg se puno žena vlažilo, ako se ono zove

Je li to ona koja si je sama popravljala zube? Odvijačem čini mi se
Nisam gledala tu sezonu.Éowyn » wrote:
Je li to ona koja si je sama popravljala zube? Odvijačem čini mi se![]()
Meni je favorit onaj što se izjasnio da je djevac i da je došao naučiti zavoditi curehttp://www.24sata.hr/image/rina-dehni-j ... 154233.jpg
Ja nisam niti jednu, ali sam čitala zanimljivosti na forumu. Prije nisam imala opciju premotavanja dosadnog sadržaja na tv-u pa nisam niti pratila bb ili išta slično.ex anais » wrote:
Nisam gledala tu sezonu.
Pa i nije bio dosadan.Éowyn » wrote:
Ja nisam niti jednu, ali sam čitala zanimljivosti na forumu. Prije nisam imala opciju premotavanja dosadnog sadržaja na tv-u pa nisam niti pratila bb ili išta slično.
Što se nije ona hvalila da joj je najljepše zapiti se u svojoj kleti i da nikad neće odseliti iz Zagorja? I što nije da cimerica od A.P. studira? Meni se Valerija ne čini baš sposobna studiratiex anais » wrote:
Pa i nije bio dosadan.Poslije je meni dosadilo gledati pa petu i šestu nisam gledala.
Di je sad Afrika, umrijet ću od znatiželje.
Ne znam, zbunilo me.Éowyn » wrote:
Što se nije ona hvalila da joj je najljepše zapiti se u svojoj kleti i da nikad neće odseliti iz Zagorja? I što nije da cimerica od A.P. studira? Meni se Valerija ne čini baš sposobna studirati![]()
Kladim se da nije
I još se hvalisala da čitavom selu popravlja zube i da nikada u životu nije bila kod zubara
Éowyn » wrote:
I još se hvalisala da čitavom selu popravlja zube i da nikada u životu nije bila kod zubaraKoja šteta, A.P. će ostati zakinuta za besplatne stomatološke usluge.
Rekla bih ekipa iz istog sela koja u istoj kleti pije vino iste kvaliteteex anais » wrote:
![]()
![]()
Ne mogu vjerovat. Ja sam mislila da je to radila tamo, kao dok nema zubara.A koji su to biseri koji puštaju da im neka tuka odvijačem šarafi po zubima?
Keko je iša u moju srednju.
Majkomila, šta je ovo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests