Euklide, pazi, citao sam davno neke njegove upise, i u startu bi se svrstao u suprotnu ekipu njegovih stavova, ali kad bi on krenuo s argumentacijom i linkovima s kojima dokazuje svoje tvrdnje, treba mu se cestitat na tom, jer je jedan od najargumentiranijih forumasa. Da je inteligentan, jeste, da svoju inteligenciju prefidno koristi na najokrutniji nacin, jeste i to. Zajeban je igrac, sta je je.Euklid » wrote:
Pa ja sam odmah rekao da je ovo sto ste mu izvukli na KZB-u limunada...
Ono... kad nekog permate izvucite mu najgore postove a ne ovakve gdje skuplja simpatije kod neupucenih kibicera.
I neke su zene doista poremecene (kao i muskarci uostalom) bas kao sto je on ustvrdio. Nisam vidio da je igdje napisao da su sve zene poremecene.
Takodjer, bilo je slucajeva gdje su zene izmisljale obiteljsko nasilje, recimo kako bi u buducoj brakorazvodnoj parnici dobile skrbnistvo nad djecom.
Slicno kao sto su pojedini muski trpali svoje zene u ludare iz istog razloga.
Jao, jao... pa vi ste permali covjeka jer je progovorio o ozbiljnom drustvenom problemu na nacin koji se vama ne svidja.
Kako se na tom forumu lose moderira pa to je cudo jedno...
Ovako na prvu, bio sam se svrstao na njego u stranu u njegovoj borbi za slobodu govora, ali mi je isto exy draza, i mozebitna kava s njom od njega. Ni on nije suze lija za mnom kad je mene strile zajebava.