Uskoro izlazi V. izdanje. Vjerojatno ce, njemu u zahvalnost, njegov nick stajati bok uz bok s imenima ekipe iz APA-eschmokljan » wrote:Ne znam, bojim se da ću morati otići do police, uzeti DSM IV i vidjeti što sve to Strile ima. Krenut ću od a. A evo i - antipatična njuška.
..schmokljane, evo sidi tu do nas..
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pa, dobro, zar je Trkeljanje tebi samo poligon za osvajanje i četvrtog permbana na Forum.hru?schmokljan » wrote:Iskreno, mislim da je Cika Strile ljut jer sam doveo u pitanje njegovu sposobnost čitanja DSM IV s razumijevanjem. Svatko je na nešto slab, a dragi naš Strile na iluziju o vlastitoj pameti. Dakle, nema tu neke tajne. Ja sam, naravno, bio bezobrazan, ali uzmite u obzir da je bilo pola pet izjutra, da sam cijelu noć pio Grand Crux i da sam osjećao potrebu da i Cika Striletu kažem da netko misli na njega.
mislim da schmokljan.. (dajmo se dogovorimo kako cemo ovo.. schmokljan.. skratit, ko ce to vise sve pisat) nam treba lec ovdje na kauc i rec u cemu je problem. njegovo vidjenje. od kad je sve to pocelo, kako je pocelo, zasto je pocelo..ElliQuinn » wrote:
Pa, dobro, zar je Trkeljanje tebi samo poligon za osvajanje i četvrtog permbana na Forum.hru?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Schmokljan, od milja zvani Perma?..a unda » wrote: mislim da schmokljan.. (dajmo se dogovorimo kako cemo ovo.. schmokljan.. skratit, ko ce to vise sve pisat)
Potpisi su za budale.
- schmokljan
Ili mi je treći permaban bio samo način da se vratim trkeljanju? Tko je tu žena, a tko ljubavnica? Tko?!ElliQuinn » wrote:
Pa, dobro, zar je Trkeljanje tebi samo poligon za osvajanje i četvrtog permbana na Forum.hru?
Meni nisu jasni moderatori koji ovdje ne pišu. Zašto ih ne skinete?
Nije mi jasno ni zašto oni sami ne zatraže skidanje s moderature budući se mjesecima tu ne pojavljuju i ne sudjeluju, ali to je već druga priča 
I ne, ne želim postat moderator. Nije da se ima šta moderirati

I ne, ne želim postat moderator. Nije da se ima šta moderirati
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Moderatori su cisti anakronizam i kao takvi posve nepotrebni na ovakvom forumu kao sto je trkelj.
Imamo Majtija da uskoci oko tehnikalija i to nam je sasvim dovoljno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
schmokljan » wrote:
Ili mi je treći permaban bio samo način da se vratim trkeljanju?
A da nije rijec o novoj drustvenoj "al sam ih zajeba sta su mi skinili ban" igri?
Koja je razlika?Tko je tu žena, a tko ljubavnica? Tko?!![]()
Zenko je zena kako je zensko i ljubavnica.
Ili je papir taj koji cini razliku.
A cekaj....tu nema papira!
Isti ti ekran i ista tipkovnica.
Ocel to rec da je forum hr i trkeljanje onda isto?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Ako se ne pojavljuju, kako će zatražiti smjenu?elma » wrote:Meni nisu jasni moderatori koji ovdje ne pišu. Zašto ih ne skinete?Nije mi jasno ni zašto oni sami ne zatraže skidanje s moderature budući se mjesecima tu ne pojavljuju i ne sudjeluju, ali to je već druga priča
Ali da, trebalo bi ih skinuti. Osobito moderatorice.
Slažem se za moderatore. Dovoljna su tri-četiri globalna da pokriju sve.Euklid wrote:Moderatori su cisti anakronizam i kao takvi posve nepotrebni na ovakvom forumu kao sto je trkelj.
Što se pak admina tiče, bilo bi dobro naći nekoga tko je već administrirao forume i portale. Ali to je već klasičan problem, na Trkeljanju se osim Zea nitko time nije bavio, svi su/smo neiskusni.
Potpisi su za budale.
Šm 3PO & Un dva D2
Dvije stvari:
- there's no such thing as Grand Crux
- Un2D2 čita Trač
I veći od nas mogu djelovati ko grupa građana, što ne bismo i mi.Stitch » wrote:
Ako se ne pojavljuju, kako će zatražiti smjenu?
Ali da, trebalo bi ih skinuti. Osobito moderatorice.
Slažem se za moderatore. Dovoljna su tri-četiri globalna da pokriju sve.
Što se pak admina tiče, bilo bi dobro naći nekoga tko je već administrirao forume i portale. Ali to je već klasičan problem, na Trkeljanju se osim Zea nitko time nije bavio, svi su/smo neiskusni.
oće majti..a unda » wrote:..di smo stali? oce li ko ovo vise zatvarat za ciribimbase?
ja mislim da ima on muda za to
i mogli bi i ime prominit. u privatna-prcija.com
ili undina prcija
Pa jebeš post koji nemreš potpisat svojim likom i djelom...a unda » wrote: zasto judol..sori, schmokljan ne bi pisao tamo pod klonom?
ok, ne bi on radi sebe, jer on oce da se zna da je to pisao schmokljan...ali, sta ima veze. dapace, puno puteva ima da se pokaze besmisao nekog permabana.
Ti kaj se vole klonirat u pravilu imaju krajnje promašene živote pa lažu uzduž i poprijeko. Svisci ljetopisci.
Ma svaka čast, šmo, svaka čast 
Veselilo bi me i da osvane Verebautičina tema na KZB naslova Priglupa administracijo...
Ne savjetujem to, da se razumijemo, samo bi me veselilo
Veselilo bi me i da osvane Verebautičina tema na KZB naslova Priglupa administracijo...
Ne savjetujem to, da se razumijemo, samo bi me veselilo
Uspijemo u čemu? Ja ne znam koji je cilj ovoga, osim da se uopće razgovara o nečemu. A to ne može dugo potrajati jer će se kad-tad naći razloga da se temu ključa, kao što se upravo dogodilo.
I duboko sam žalosna zbog odaziva na onu temu. A svatko tko šuti na ono slobodan se smatrati suodgovornim što se mene tiče. Da vas jebala vaša komocija.
I duboko sam žalosna zbog odaziva na onu temu. A svatko tko šuti na ono slobodan se smatrati suodgovornim što se mene tiče. Da vas jebala vaša komocija.
-
Whereabout
Zadivljena sam viđenim na onom forumu, posebno načinom kojim se administracija (jedan dio iste) obraća javnosti u vezi naših slučajeva, na tragu onog što je schmokljan napisao u sinoćnoj pobrisanoj temi (zašto pobrisanoj, btw?). Tako predivna komocija, takvo divno bezbrižno laprdanje o ljudima koji su inače i fizička bića s imenom i prezimenom.
A što se tiče "komocije" suodgovornih, pa o čemu se priča, ovdje ima ljudi koji su "kućni" prijatelji administracije, svojevrsni intimusi. Mislim, ili je to baš tako kako sam napisala, ili je nekakvo licemjerje posrijedi - nešto jest.
A što se tiče "komocije" suodgovornih, pa o čemu se priča, ovdje ima ljudi koji su "kućni" prijatelji administracije, svojevrsni intimusi. Mislim, ili je to baš tako kako sam napisala, ili je nekakvo licemjerje posrijedi - nešto jest.
.
Jebatga, Zec, ja tamo nisam ostavila post od 22.1. ako se dobro sjećam. Ne mislim sad početi.Zekoslawa » wrote:Uspijemo u čemu? Ja ne znam koji je cilj ovoga, osim da se uopće razgovara o nečemu. A to ne može dugo potrajati jer će se kad-tad naći razloga da se temu ključa, kao što se upravo dogodilo.
Sad ću se ja sama prozvati, po običaju.Whereabout » wrote:Zadivljena sam viđenim na onom forumu, posebno načinom kojim se administracija (jedan dio iste) obraća javnosti u vezi naših slučajeva, na tragu onog što je schmokljan napisao u sinoćnoj pobrisanoj temi (zašto pobrisanoj, btw?). Tako predivna komocija, takvo divno bezbrižno laprdanje o ljudima koji su inače i fizička bića s imenom i prezimenom.
Da, ja imam adminicu i na fejsu, gletičuda i dobre smo si. I štaćmo sad.
Prozivati me neće nitko jer iza svojih postupaka stojim pa tako i nepostupaka. Što god tko mislio o tome.
Isto tako, nisam nikad lijepo i dobro reagirala na "biraj stranu" i mislila sam da kad odrasteš takve stvari prestaju.
-
- Information
-