..schmokljane, evo sidi tu do nas..

Razgovor ugodni, divan natenane
Blesava

Post 11 Mar 2013, 17:50

schmokljan » wrote:Ne znam, bojim se da ću morati otići do police, uzeti DSM IV i vidjeti što sve to Strile ima. Krenut ću od a. A evo i - antipatična njuška.
Uskoro izlazi V. izdanje. Vjerojatno ce, njemu u zahvalnost, njegov nick stajati bok uz bok s imenima ekipe iz APA-e :giggle:

ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 11 Mar 2013, 17:53

schmokljan » wrote:Iskreno, mislim da je Cika Strile ljut jer sam doveo u pitanje njegovu sposobnost čitanja DSM IV s razumijevanjem. Svatko je na nešto slab, a dragi naš Strile na iluziju o vlastitoj pameti. Dakle, nema tu neke tajne. Ja sam, naravno, bio bezobrazan, ali uzmite u obzir da je bilo pola pet izjutra, da sam cijelu noć pio Grand Crux i da sam osjećao potrebu da i Cika Striletu kažem da netko misli na njega.
Pa, dobro, zar je Trkeljanje tebi samo poligon za osvajanje i četvrtog permbana na Forum.hru?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 11 Mar 2013, 18:37

ElliQuinn » wrote:
Pa, dobro, zar je Trkeljanje tebi samo poligon za osvajanje i četvrtog permbana na Forum.hru?
mislim da schmokljan.. (dajmo se dogovorimo kako cemo ovo.. schmokljan.. skratit, ko ce to vise sve pisat) nam treba lec ovdje na kauc i rec u cemu je problem. njegovo vidjenje. od kad je sve to pocelo, kako je pocelo, zasto je pocelo.. :kokice:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 11 Mar 2013, 18:40

..a unda » wrote: mislim da schmokljan.. (dajmo se dogovorimo kako cemo ovo.. schmokljan.. skratit, ko ce to vise sve pisat)
Schmokljan, od milja zvani Perma? :D
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 18:46

..scherma? :kokice: :zubo:

ili barem..3po, robot koji je voleo forume. :D
schmokljan

Post 11 Mar 2013, 19:22

ElliQuinn » wrote:
Ili mi je treći permaban bio samo način da se vratim trkeljanju? Tko je tu žena, a tko ljubavnica? Tko?! :ne zna: :gaah:
elma

Post 11 Mar 2013, 21:46

Meni nisu jasni moderatori koji ovdje ne pišu. Zašto ih ne skinete? :ne zna: Nije mi jasno ni zašto oni sami ne zatraže skidanje s moderature budući se mjesecima tu ne pojavljuju i ne sudjeluju, ali to je već druga priča :D

I ne, ne želim postat moderator. Nije da se ima šta moderirati :rofl: :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 11 Mar 2013, 22:06

Moderatori su cisti anakronizam i kao takvi posve nepotrebni na ovakvom forumu kao sto je trkelj.
Imamo Majtija da uskoci oko tehnikalija i to nam je sasvim dovoljno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 11 Mar 2013, 22:43

schmokljan » wrote:
Ili mi je treći permaban bio samo način da se vratim trkeljanju?

A da nije rijec o novoj drustvenoj "al sam ih zajeba sta su mi skinili ban" igri? :ne zna:
Tko je tu žena, a tko ljubavnica? Tko?! :ne zna: :gaah:
Koja je razlika? :misli:
Zenko je zena kako je zensko i ljubavnica.
Ili je papir taj koji cini razliku. :ne zna:
A cekaj....tu nema papira! :eek:
Isti ti ekran i ista tipkovnica.
Ocel to rec da je forum hr i trkeljanje onda isto? :eek:
..a unda
Undaminator

Post 11 Mar 2013, 23:03

..di smo stali? oce li ko ovo vise zatvarat za ciribimbase? :kokice:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 810 times
Been thanked: 1542 times
Post 11 Mar 2013, 23:28

elma » wrote:Meni nisu jasni moderatori koji ovdje ne pišu. Zašto ih ne skinete? :ne zna: Nije mi jasno ni zašto oni sami ne zatraže skidanje s moderature budući se mjesecima tu ne pojavljuju i ne sudjeluju, ali to je već druga priča :D
Ako se ne pojavljuju, kako će zatražiti smjenu? :D

Ali da, trebalo bi ih skinuti. Osobito moderatorice. :zubo:
Euklid wrote:Moderatori su cisti anakronizam i kao takvi posve nepotrebni na ovakvom forumu kao sto je trkelj.
Imamo Majtija da uskoci oko tehnikalija i to nam je sasvim dovoljno...
Slažem se za moderatore. Dovoljna su tri-četiri globalna da pokriju sve.

Što se pak admina tiče, bilo bi dobro naći nekoga tko je već administrirao forume i portale. Ali to je već klasičan problem, na Trkeljanju se osim Zea nitko time nije bavio, svi su/smo neiskusni.
Potpisi su za budale.
ali

Post 12 Mar 2013, 01:13

..a unda » wrote:..scherma? :kokice: :zubo:

ili barem..3po, robot koji je voleo forume. :D
Šm 3PO & Un dva D2 :zubo:

Dvije stvari:
- there's no such thing as Grand Crux
- Un2D2 čita Trač :vidiga:
Zekoslawa

Post 12 Mar 2013, 01:37

Stitch » wrote:
Ako se ne pojavljuju, kako će zatražiti smjenu? :D

Ali da, trebalo bi ih skinuti. Osobito moderatorice. :zubo:

Slažem se za moderatore. Dovoljna su tri-četiri globalna da pokriju sve.

Što se pak admina tiče, bilo bi dobro naći nekoga tko je već administrirao forume i portale. Ali to je već klasičan problem, na Trkeljanju se osim Zea nitko time nije bavio, svi su/smo neiskusni.
I veći od nas mogu djelovati ko grupa građana, što ne bismo i mi. :zecoD:
Whereabout

Post 12 Mar 2013, 02:33

Treća sreća. :kava:
.
Beau

Post 12 Mar 2013, 09:38

..a unda » wrote:..di smo stali? oce li ko ovo vise zatvarat za ciribimbase? :kokice:
oće majti :kokice:
ja mislim da ima on muda za to :hekla:

i mogli bi i ime prominit. u privatna-prcija.com
ili undina prcija :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 12 Mar 2013, 19:53

..a unda » wrote: zasto judol..sori, schmokljan ne bi pisao tamo pod klonom?

ok, ne bi on radi sebe, jer on oce da se zna da je to pisao schmokljan. :D ..ali, sta ima veze. dapace, puno puteva ima da se pokaze besmisao nekog permabana. :D
Pa jebeš post koji nemreš potpisat svojim likom i djelom.
Ti kaj se vole klonirat u pravilu imaju krajnje promašene živote pa lažu uzduž i poprijeko. Svisci ljetopisci.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Jun 2013, 00:16

mislim da će nakon ovoga, riječ permaban poprimiti adekvatno značenje

Image

:crying:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 00:29

:cerek:
Beau

Post 06 Jun 2013, 11:04

Ma svaka čast, šmo, svaka čast :S

Veselilo bi me i da osvane Verebautičina tema na KZB naslova Priglupa administracijo... :rofl:
Ne savjetujem to, da se razumijemo, samo bi me veselilo :hekla:
budapest

Post 06 Jun 2013, 15:46

:S Jako mi je drago što sam sinoć čitala Kutak za banirane. :S
Skidam kapu tebi, zekoslavi, verebaut, undi... Ako i ne uspijete, bar ćete ih ogoliti do kraja.

Odo opet u ilegalu. :D
Zekoslawa

Post 06 Jun 2013, 16:09

Uspijemo u čemu? Ja ne znam koji je cilj ovoga, osim da se uopće razgovara o nečemu. A to ne može dugo potrajati jer će se kad-tad naći razloga da se temu ključa, kao što se upravo dogodilo.

I duboko sam žalosna zbog odaziva na onu temu. A svatko tko šuti na ono slobodan se smatrati suodgovornim što se mene tiče. Da vas jebala vaša komocija. :gaah:
karambol

Post 06 Jun 2013, 16:14

Zekoslawa » wrote: Da vas jebala vaša komocija. :gaah:
Nemam veze s onim kolodvorom... :zubo:
Whereabout

Post 06 Jun 2013, 17:00

Zadivljena sam viđenim na onom forumu, posebno načinom kojim se administracija (jedan dio iste) obraća javnosti u vezi naših slučajeva, na tragu onog što je schmokljan napisao u sinoćnoj pobrisanoj temi (zašto pobrisanoj, btw?). Tako predivna komocija, takvo divno bezbrižno laprdanje o ljudima koji su inače i fizička bića s imenom i prezimenom.

A što se tiče "komocije" suodgovornih, pa o čemu se priča, ovdje ima ljudi koji su "kućni" prijatelji administracije, svojevrsni intimusi. Mislim, ili je to baš tako kako sam napisala, ili je nekakvo licemjerje posrijedi - nešto jest.
.
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:01

Zekoslawa » wrote:Uspijemo u čemu? Ja ne znam koji je cilj ovoga, osim da se uopće razgovara o nečemu. A to ne može dugo potrajati jer će se kad-tad naći razloga da se temu ključa, kao što se upravo dogodilo.

I duboko sam žalosna zbog odaziva na onu temu. A svatko tko šuti na ono slobodan se smatrati suodgovornim što se mene tiče. Da vas jebala vaša komocija. :gaah:
Jebatga, Zec, ja tamo nisam ostavila post od 22.1. ako se dobro sjećam. Ne mislim sad početi.
Eks

Post 06 Jun 2013, 17:03

Whereabout » wrote:Zadivljena sam viđenim na onom forumu, posebno načinom kojim se administracija (jedan dio iste) obraća javnosti u vezi naših slučajeva, na tragu onog što je schmokljan napisao u sinoćnoj pobrisanoj temi (zašto pobrisanoj, btw?). Tako predivna komocija, takvo divno bezbrižno laprdanje o ljudima koji su inače i fizička bića s imenom i prezimenom.

A što se tiče "komocije" suodgovornih, pa o čemu se priča, ovdje ima ljudi koji su "kućni" prijatelji administracije, svojevrsni intimusi. Mislim, ili je to baš tako kako sam napisala, ili je nekakvo licemjerje posrijedi - nešto jest.
Sad ću se ja sama prozvati, po običaju. :rofl: :zubo:

Da, ja imam adminicu i na fejsu, gletičuda i dobre smo si. I štaćmo sad. :ne zna: Nemam problem s tim. Ako vi imate, ja se maknem i odavde, nije problem. :drama kvin alert: ;)
Prozivati me neće nitko jer iza svojih postupaka stojim pa tako i nepostupaka. Što god tko mislio o tome.
Isto tako, nisam nikad lijepo i dobro reagirala na "biraj stranu" i mislila sam da kad odrasteš takve stvari prestaju.
  • Information