Anderlone, nabijem i tebe i tvoj forum na tintilinića, živce ste mi na slamku popili!

Međimurski dijalekt možeš čuti npr. u Gruntovčanima. Nije to zagorski kajkavski, govor je drukčiji.
Žena se registrirala 2011. Okej, zajebavala se - ali što da je stvarno? Nije li zastrašujuća pomisao da četverogodišnjaci i petogodišnjaci dolaze na ovakva mjesta, pogotovo što su klinci danas od malih nogu informatički pismeni? Mislim, ne bi me iznenadilo da se takvo što i dogodi.Birthdays
Congratulations to: Blesava (20)
Na Usenetu (koji je bio prethodnica foruma) je, bar u početku, većina ljudi pisala pod pravim imenom i prezimenom, tek kasnije je dio ljudi pisao pod nadimkom/pseudonimom.drug mile wrote:Ne zaboravi da je naša IT kultura nalagala da se na internet nikad ne stavljaju stvarni podaci, uključujući i vrijeme rođenja. Pseudonimi su bili standard ponašanja, a lažna godina rođenja sastavni dio te dimne zavjese
A sad ne možeš koristiti mobitel ako staviš krivu godinu (npr. lažni maloljetnik).
Ne svi. Ima par likova koji i na forumu pišu pod imenom i prezimenom (Zoran Oštrić i još par njih).Stitch wrote:Točno. No izbora i nisu imali - rabila se elektronička adresa, a provajderâ nije bilo mnogo (Hinet, Carnet, poslije Iskon). Hinet, današnji HT, dodjeljivao je imena po špranci, generički (ime.prezime[at]grad.hinet.hr), a slično je bilo i s ostalima. Do anonimnosti tek je trebalo doći - a onda su je prihvatili svi.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 14 guests