i od literature smijete ponijeti samo jednu jedinu knjizu,
koju biste izabrali?
Moj izbor bi sigurno bio ova, to mi je na neki način biblija:
(Powered by frubar.net)
Da pojasnim. Jednu jedinu knjizu u smislu da je mozes citati nebrojeno puta a da ti ne dosadi.Zekoslawa wrote:Jednu knjizu? Pih. Šta ću s jednom, jedna ko nijedna.![]()
.
Euklid » wrote:Da idete na pusti otok
i od literature smijete ponijeti samo jednu jedinu knjizu,
koju biste izabrali?
Tehničku enciklopediju (sve sveske, zaboli me đon, to se računa ko jedna knjigaEuklid wrote:
Da pojasnim. Jednu jedinu knjizu u smislu da je mozes citati nebrojeno puta a da ti ne dosadi.
Uf...kao klinac sam gledao Exorcist i ježio se doma dok sam vrtio scene iz filma u mraku sobe. Onda sam posudio knjigu pa su se pojavile i dodatne scene...Bilo je super!Beau » wrote:
Nikad ne čitam knjigu po kojoj sam već pogledala film. haha ne znam zašto mi je tolko važno da ne znam ništa o knjizi prije nego je krenem čitat
Obrnuto da. Al mi film obično pokvari moje zamišljanje knjize.
karambol » wrote:
Uf...kao klinac sam gledao Exorcist i ježio se doma dok sam vrtio scene iz filma u mraku sobe. Onda sam posudio knjigu pa su se pojavile i dodatne scene...Bilo je super!
Može.Beau » wrote: može li se čitat horor pokrivenih očiju??
Euklid » wrote:
Može.
Tako da staviš knjizu ispod jastuka prije počinka.
Ja sam tako spremio bar jeno 6-7 ispita koje mi se nije dalo učiti...
A pazi ti sad ovo: ja sam ga gledao negdje u osnovnjaku s frendicom. I iste te ljetne večeri u sobu joj je uletjela sova. fakat ne znam kak je to preživjela.karambol » wrote:
Uf...kao klinac sam gledao Exorcist i ježio se doma dok sam vrtio scene iz filma u mraku sobe. Onda sam posudio knjigu pa su se pojavile i dodatne scene...Bilo je super!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest