Chat
Kak izgleda ta karantena u hotelu? Možda i nije loše ako te zatore u nekom hotelu s 4-5 zvjezdica za đabe. Klopaš, uživaš na bazenu, muvaš se po hotelu.. ako si negdje gdje je lijepo vrijeme možda to i nije tako loše 

Ja za svoje Air China karte (Beč - Peking - Taipei) mogu dobiti refund kad zaželim:
https://www.airchina.at/AT/GB/promotion ... KRFG:AT:EN
S obzirom da je danas, osim Hrvatske, prve slučajeve potvrdila i Austrija, a da se stvar u Kini stišava, do tada (kraj travnja) bi mi to što je destinacija Tajvan mogao na putu biti najmanji problem.

14 dana zatvoren u hotelu? Ne znam kakav bi to luksuz trebao biti da ne poludim.sandra555 wrote:Kak izgleda ta karantena u hotelu? Možda i nije loše ako te zatore u nekom hotelu s 4-5 zvjezdica za đabe. Klopaš, uživaš na bazenu, muvaš se po hotelu.. ako si negdje gdje je lijepo vrijeme možda to i nije tako loše
Btw, mislim da bi ti dali iz sobe vani samo neko ograniceno vrijeme.
Ah, ti Kinezi su oduvijek bili nazadninvnk wrote:
Ja za svoje Air China karte (Beč - Peking - Taipei) mogu dobiti refund kad zaželim:
https://www.airchina.at/AT/GB/promotion ... KRFG:AT:EN
S obzirom da je danas, osim Hrvatske, prve slučajeve potvrdila i Austrija, a da se stvar u Kini stišava, do tada (kraj travnja) bi mi to što je destinacija Tajvan mogao na putu biti najmanji problem.

Virus bi se lako mogao suzbiti ali treba se:
- streljati svakog Kineza koji naiđe
- streljati svakog Talijana koji naiđe
- streljati svakoga tko kihne, bez obzira na rasu, vjeru i spol.
I problem rjesen.
- streljati svakog Kineza koji naiđe
- streljati svakog Talijana koji naiđe
- streljati svakoga tko kihne, bez obzira na rasu, vjeru i spol.
I problem rjesen.
Dok imaju potrebu naglasiti da za sada rade normalno znači da je vjerovatno da uskoro bude suprotno.

-
- Been thanked: 10 times
Ja sam 2x imala upalu pluca (virusna, bakterijska) i morala biti doma 3-4 tjedna. Prvi put kao maturantica (propustila i dobre koncerte zbog tog), drugi put sa 30-ak godina. Ak sam ja izdurala karantenu, moze bilo tko. Pogotovo danas uz wifi i skidanje filmova, knjiga i 100 cuda itd.aaston wrote:14 dana zatvoren u hotelu? Ne znam kakav bi to luksuz trebao biti da ne poludim.
Btw, mislim da bi ti dali iz sobe vani samo neko ograniceno vrijeme.
Glede toga, mogao bi pasti i opći svjetski turizam.
A zemlje kojima gospodarstvo jako ovisi o njemu mogle bi ući i u opću gospodarsku u recesiju.
Pada mi na pamet jedna takva ....

Ima sam, mislim tri upale pluca u zivotu ali davno davno. Prvu jos kao dijete. Ne sjecam se koliko sam bio doma ali,nasmijanonebo wrote:Ja sam 2x imala upalu pluca (virusna, bakterijska) i morala biti doma 3-4 tjedna. Prvi put kao maturantica (propustila i dobre koncerte zbog tog), drugi put sa 30-ak godina. Ak sam ja izdurala karantenu, moze bilo tko. Pogotovo danas uz wifi i skidanje filmova, knjiga i 100 cuda itd.
krajem godine sam slomio ruku i dobro se natukao. Bio sam doma koji tjedan, nije bas neka fora.
-
Pa znam, ali ako situacija to trazi, izdrzis onda. 
Pa zabavi se, kako je Proust putovao, a ostajao u istoj sobi.

Pa zabavi se, kako je Proust putovao, a ostajao u istoj sobi.

da, ono o čemu se godinama priča ( doduše spominjao se tanker ispred Rijeke ili bomba na Stradunu...ne daj Bože), ali možda se i napokon odmaknemo od rentnog životarenja te okrenemo ulaganju u inovacije, proizvodnju, poljoprivredu...sve ono što se zanemaruje zbog "laganog" življenja od iznajmljivanja jednog ili dva apartmana
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Meni čisto OK biti doma. Dok je interneta i HBO, Kindla i drugih stvari, nema zime. Uvijek se ima nešto za gledat ili čitati.
Kako smo to radili prije, kad smo imali 2 programa na TV.
-
Pa da, sad je idealno vrijeme za kreativne talente, heklanje, gobleni i tako toNukac wrote:Meni čisto OK biti doma. Dok je interneta i HBO, Kindla i drugih stvari, nema zime. Uvijek se ima nešto za gledat ili čitati.

Ok, ali ja sam doma sa dvoje djece pune energije i sa zenom sa kojom odavno vise nisam u prvoj ljubavi, ak me beresNukac wrote:Meni čisto OK biti doma. Dok je interneta i HBO, Kindla i drugih stvari, nema zime. Uvijek se ima nešto za gledat ili čitati.

I opet, sve je to u redu dok ne moras biti zatvoren u stanu danima i tjednima bez izlaska.
Dok klinci odu u skolu a zena na posao, nema problema, stignem se regenerirati. Ali danima svi u istom prostoru bez izlaska.... to bi bio izazov.

A tu je i onaj nesretni zec kojeg bi najrađe zavitlao pod cripnju.... ali ne smijem

Ne znam bas kako se to lagano zivi od jednog apartmana. Cak ni od dva.marko_31 wrote:
da, ono o čemu se godinama priča ( doduše spominjao se tanker ispred Rijeke ili bomba na Stradunu...ne daj Bože), ali možda se i napokon odmaknemo od rentnog životarenja te okrenemo ulaganju u inovacije, proizvodnju, poljoprivredu...sve ono što se zanemaruje zbog "laganog" življenja od iznajmljivanja jednog ili dva apartmana
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Super kombinacija. Vratis se s puta s frendovima i svi morate u karantenu na 2 tjedna. Uzmete dovoljno mesa i pive i rostiljanje i zezancija po cijele dane 

Naravno ak smo zdravi
Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Naravno ak smo zdravi

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
During the war...
Ak i kod nas poharaju/poharamo dućene ko u Italiji, bit će tu i štakora u vlastitom soku za koje će se govoriti da je piletina.

-
- Information
-