pa ispričo se kasnije da se tako ponašao zbog svog mocumentarya
Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?
into the wild
pogledala sam ga neki dan po drugi put i film mi je i dalje odlična. odlična glazbena podloga, a emajl je po meni savršeno odglumio supertrampa. kraj je očekivan, ali ipak ne sasvim, ono nadaš se da neće tak biti
.
naravno, saundtrek je nešto najdivnije što sam ikad čula u nekom filmu, ali tak je to kad si fan edija vedera
u planu mi je pročitat i knjigu, samo moram žicat buraza da mi ju digne u knjižnici u zagrebu kad bude išao jer kod nas, naravno, nema
pogledala sam ga neki dan po drugi put i film mi je i dalje odlična. odlična glazbena podloga, a emajl je po meni savršeno odglumio supertrampa. kraj je očekivan, ali ipak ne sasvim, ono nadaš se da neće tak biti
naravno, saundtrek je nešto najdivnije što sam ikad čula u nekom filmu, ali tak je to kad si fan edija vedera
u planu mi je pročitat i knjigu, samo moram žicat buraza da mi ju digne u knjižnici u zagrebu kad bude išao jer kod nas, naravno, nema
ovdje ima raznih boja i sve ću da ih iskoristim ^_^
imaš ga u 'masteru', donedavno bio u kinima. glumi idiota i primitivcaPješčana » wrote:on je tako dobar glumac. šteta što ne radi više
meni je najbolji u gladijatoru
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
vrlo zanimljiv film, camille premotava
žena i muž upravo se rastaju, ona završi na novogodišnjoj noći s prijateljicama, a budi se kao 16-togodišnjakinja u kući svojih roditelja. mislim, glumica i dalje izgleda kao 40 i kusur, tako i sama sebi, ali svi je u fimu vide mladom; ne daju joj piti, pušiti, mora u školu i sl.
komičan trenutak se pojačava kad skuži svog budućeg muža. budući da zna razvoj i rasplet
, bježi od njega na sve moguće načine
trči i za drugim frajerima, i to doslovno. sjuri se na atletsku stazu za jednim trkačem jer je uhvatila njegov "pogled", ali ovaj počne još brže trčati kad shvati da je lovina
međutim, prijelomni trenutak dogodi se kad shvati da neće postojati ni njezina (tj. njihova) kći ako ne olabavi
i tako, potencijalno zanimljiv film završi umalo kao romantična komedija. oni se ponovno sreću u sadašnjosti, ona je mudra kao stari đedo, zna da jest bila zaljubljena baš u njega, i možda zericu u jednog profesora fizike kojeg je "tada" zašprehala pitanjima o relativnosti vremena
i taj, eto, još postoji, ali kao nemoćni starac i daje joj nemoćnu pusu, a ona odlazi u to još nešto života...
žena i muž upravo se rastaju, ona završi na novogodišnjoj noći s prijateljicama, a budi se kao 16-togodišnjakinja u kući svojih roditelja. mislim, glumica i dalje izgleda kao 40 i kusur, tako i sama sebi, ali svi je u fimu vide mladom; ne daju joj piti, pušiti, mora u školu i sl.
komičan trenutak se pojačava kad skuži svog budućeg muža. budući da zna razvoj i rasplet
trči i za drugim frajerima, i to doslovno. sjuri se na atletsku stazu za jednim trkačem jer je uhvatila njegov "pogled", ali ovaj počne još brže trčati kad shvati da je lovina
međutim, prijelomni trenutak dogodi se kad shvati da neće postojati ni njezina (tj. njihova) kći ako ne olabavi
i tako, potencijalno zanimljiv film završi umalo kao romantična komedija. oni se ponovno sreću u sadašnjosti, ona je mudra kao stari đedo, zna da jest bila zaljubljena baš u njega, i možda zericu u jednog profesora fizike kojeg je "tada" zašprehala pitanjima o relativnosti vremena
i taj, eto, još postoji, ali kao nemoćni starac i daje joj nemoćnu pusu, a ona odlazi u to još nešto života...
To je ono: da su mi one godine i ova pamet 
Samo premalo je 16, da je bar 5 vise...
Samo premalo je 16, da je bar 5 vise...
Ali prava je to dilema. Izbjegneš gluposti, da, ali neke od tih gluposti odvele su te u situacije iz kojih su se izrodile neke druge, jako dobre stvari, kojih se ne želiš odreći.
Sad kad odvrtim svoj film unatrag, strah bi me bilo ne napraviti neke stvari koje, same po sebi, nije baš bilo pametno raditi.
Jebiga, ispada da je realnost ipak najbolja. Najbolje je biti pametan unaprijed, a ne unatrag. Ako možeš. I koliko možeš.
Sad kad odvrtim svoj film unatrag, strah bi me bilo ne napraviti neke stvari koje, same po sebi, nije baš bilo pametno raditi.
Jebiga, ispada da je realnost ipak najbolja. Najbolje je biti pametan unaprijed, a ne unatrag. Ako možeš. I koliko možeš.
Pa kaj? Vise ti 2. Sise, naravno...
Nego, sutra bude na HRT 2 "Muškarci kaj bulje u koze", tak nekak.
Spaljen film, preporučujem!
Neki dan sam opet gledal Boormanovo "Oslobađanje"...
Di su našli onog retardiranog klinca kaj svira benđo, mali je totalni car...
Ja sam fakat postal zen-majstor, jebe mi se više živo za prošlost i kaj bi bilo da sam... Dokurca, nisam.Emericzy » wrote:Ali prava je to dilema. Izbjegneš gluposti, da, ali neke od tih gluposti odvele su te u situacije iz kojih su se izrodile neke druge, jako dobre stvari, kojih se ne želiš odreći.
Evo sam se i uspio rashladiti nakon litre i pol gemišta, al bum nastavil, za svaki slučaj, radi prevencije toplotnog udara...
U srijedu, ja sam zajebo...
Konačno pogledala Mačku na vrućem limenom krovu. Bože, kako je Paul Newman dobar...
Čak ni plave oči ne smetaju u ovom slučaju. A i Liz Taylor je odradila dobar posao, skroz su uvjerljivi kao disfunkcionalan bračni par.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Uh, volio sam taj film. Nekoc su ga prikazivali jednom godisnje u prosjeku...Serenità wrote:Konačno pogledala Mačku na vrućem limenom krovu. Bože, kako je Paul Newman dobar...Čak ni plave oči ne smetaju u ovom slučaju. A i Liz Taylor je odradila dobar posao, skroz su uvjerljivi kao disfunkcionalan bračni par.
'if you fall, i'll be there' (floor)
film se prikazuje u ljetnom kinu tuškanac sutra (utorak, 6. 8.) u 21:30blaze » wrote:vrlo zanimljiv film, camille premotava
ako nemate pametnijeg posla, preporučujem
ponesite si cigare, pljoskicu i kajveć, kino na otvorenom je difno, veliki su razmaci među redovima, dolje je šljunak, okolo šumica
Je l' se može tiho seksat za vrijeme filma? Mislim, znam da se fizički može, ali je li svima očito?blaze » wrote: film se prikazuje u ljetnom kinu tuškanac sutra (utorak, 6. 8.) u 21:30
ako nemate pametnijeg posla, preporučujem
ponesite si cigare, pljoskicu i kajveć, kino na otvorenom je difno, veliki su razmaci među redovima, dolje je šljunak, okolo šumica
Emericzy » wrote: Je l' se može tiho seksat za vrijeme filma? Mislim, znam da se fizički može, ali je li svima očito?
To k'o da pitaš je l' se može tiho jesti kokice u kinu
*Očito nije odgovarajuća riječ. Radi se o čujnosti. Svima očujno! Zvuči očajno
Kada bi se držalo primjerao očito, trebalo bi izvesti nešto iz riječi uši - UŠITO?
Koju 'slušnu' riječ upotrijebiti kao pandan očitosti?
Hajmo, pliz!
- Donna Sole
azizi » wrote:
To k'o da pitaš je l' se može tiho jesti kokice u kinuNemere! Svima očito*.
![]()
*Očito nije odgovarajuća riječ. Radi se o čujnosti. Svima očujno! Zvuči očajno
Kada bi se držalo primjerao očito, trebalo bi izvesti nešto iz riječi uši - UŠITO?![]()
![]()
Koju 'slušnu' riječ upotrijebiti kao pandan očitosti?
Hajmo, pliz!
uhovito?
uhojno?
( iako mislim da se već koristi čujno)
kurvanjski avatar, a
naokolo je fina šumica, seksaj se prije ili poslije, a film gledajEmericzy » wrote: Je l' se može tiho seksat za vrijeme filma? Mislim, znam da se fizički može, ali je li svima očito?
Kurac si ti Unda. Unda je veliki zen majstor - ma gle ga kaki je, dok je ovđe klanje -Euklid » wrote:..i unda sam ja ovakav i onakav
- Euklid
- old school
Deboslave, nisam mislio da sam ja unda nego sam se obrecnuo na ove koji preporucuju seksanje u sumarcima na Tuskancu a inace se predstavljaju da su iz Finske...judolino wrote: Kurac si ti Unda. Unda je veliki zen majstor - ma gle ga kaki je, dok je ovđe klanje -
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bravo, Kolumbo!
Pa ti iz Finske i jesu najslađi za južnjački se utješit kad zalutaju u šumi...
Pa ti iz Finske i jesu najslađi za južnjački se utješit kad zalutaju u šumi...
-
- Information
-