Bože, kako je seks dobra stvar!

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
baja

Post 02 May 2012, 11:22

karambol » wrote:
...Ajd, baš mi je drago da nas ima još... :cerek:
koga? napušenih čudaka? :zubo:

12 godina sam u braku, 16-17 u vezi; među svim usponima, padovima, krizama.... jedino je seks ostao postojan :cerek:

baja

Post 02 May 2012, 11:30

BoDerek » wrote: Ipak, Emericijevi upisi na temu su mi bliži.
na što misliš?

ja se, npr., ne mogu složiti s ovim:
Emericzy wrote:Popriličan postotak ljudi ohladi se seksualno prema svom partneru/partnerici nakon par godina zajedničkog života.
jer ono što vidim oko sebe nije baš da su se ljudi ohladili nego su, raznih razloga radi, zaboravili komunicirati što s vremenom postaje sve teže obnoviti
i tako, željni jedno drugog i seksa kao takvog, radije šute i projiciraju kako ga onaj drugi zasigurno više ne voli/ne želi...
karambol

Post 02 May 2012, 11:31

baja » wrote: koga? napušenih čudaka? :zubo:

12 godina sam u braku, 16-17 u vezi; među svim usponima, padovima, krizama.... jedino je seks ostao postojan :cerek:
Pa, da... nego što drugo?? :zubo:
Beau

Post 02 May 2012, 11:36

baja » wrote: na što misliš?

jer ono što vidim oko sebe nije baš da su se ljudi ohladili nego su, raznih razloga radi, zaboravili komunicirati što s vremenom postaje sve teže obnoviti
i tako, željni jedno drugog i seksa kao takvog, radije šute i projiciraju kako ga onaj drugi zasigurno više ne voli/ne želi...
Na dosta toga mislim, a i na taj dio koji si kvotala.
Ima dosta veza gdje štima komunikacija, ima sloge i svega, ali nema seksa jer su se ohladili. Tojest, obično se samo jedan ohladi, nažalost.

A ovo što ti kažeš da su željni jedan drugoga, ali su zaboravili komunicirat...hmmm teško mi je to zamislivo u slučaju kad su oboje željni.
karambol

Post 02 May 2012, 11:47

BoDerek » wrote: Na dosta toga mislim, a i na taj dio koji si kvotala.
Ima dosta veza gdje štima komunikacija, ima sloge i svega, ali nema seksa jer su se ohladili. Tojest, obično se samo jedan ohladi, nažalost.

A ovo što ti kažeš da su željni jedan drugoga, ali su zaboravili komunicirat...hmmm teško mi je to zamislivo u slučaju kad su oboje željni.
Teško je zamisliti nekome tko zna i želi komunicirati, tko se usudi reći i ne očekuje da mu se vječito čitaju misli, ali mislim da je upravo taj nedostatak komunikacije, ta obamrlost koja tada nastaje glavni razlog za početak udaljavanja i nerazumijevanja.
Beau

Post 02 May 2012, 11:50

karambol » wrote:
Teško je zamisliti nekome tko zna i želi komunicirati, tko se usudi reći i ne očekuje da mu se vječito čitaju misli, ali mislim da je upravo taj nedostatak komunikacije, ta obamrlost koja tada nastaje glavni razlog za početak udaljavanja i nerazumijevanja.
Pa da. Jako teško podnosim onoga tko nije takav. Ja sve moram na čistac...Na ovaj ili onaj način.
karambol

Post 02 May 2012, 11:52

BoDerek » wrote: Pa da. Jako teško podnosim onoga tko nije takav. Ja sve moram na čistac...Na ovaj ili onaj način.
E. :cerek:
Emericzy

Post 02 May 2012, 13:07

baja » wrote: na što misliš?

Nije govno nego se pas posro.

Nisam ulazio u razloge hlađenja. Ima ih puno. Samo sam dijagnosticirao da je hlađenje poznata i vrlo učestala činjenica dugog zajedničkog života. A ne mora čak ni ovisiti o kvaliteti zajedničkog života. Cijela je hrpa brakova, recimo, u kojima sve funkcionira jako treba i ljudi se vole, ali im seks... pa, ne baš zvjezdani. Više je nekakva rutinska razbibriga. Ne mora biti ni loša, ali nije ni nešto radi čega ubrzaš korak kad se vraćaš doma s posla.
Margarita

Post 02 May 2012, 13:30

Emericzy » wrote: Ne mora biti ni loša, ali nije ni nešto radi čega ubrzaš korak kad se vraćaš doma s posla.
Ovisi koliko su dobre čizme:

"Došla žena kući, i obraća se mužu:
- Jao dragi, znaš kakve sam čizme vidjela???
- Ma, boli me kurac!!!!!
- A da ljubim da prođe, pa da idemo kupiti čizme?"
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
baja

Post 02 May 2012, 14:18

Emericzy » wrote:
Nisam ulazio u razloge hlađenja.
a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Margarita

Post 02 May 2012, 14:32

baja » wrote: a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Pa nije ni komuniciranje uvijek dobra stvar. Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, nije da si mi baš naročito napet nakon svih ovih godina ali seks je korisna i ugodna zanimacija i dobar je. A bolje je i samo dobar nego nikakav ako već ne mogu s nekim s kim bi bio božanski."
baja

Post 02 May 2012, 14:43

Margarita » wrote: ... Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, ...."
da, poprilično :D
ali nisam mislila na to nego da, zbog nedostatka ikakve komunikacije koja nadilazi plaćanje režija i kupnju kruha, ljudi počnu projicirati gotove scenarije; nisam joj više napet jer sam oćelavio, ne želi me jer sam debela... toliko se otuđe da im promakne da su njoj ćelavi baš hot te da on nema ništa protiv koje kile viška
nodens

Post 02 May 2012, 14:44

baja » wrote:a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji

To bi znači bio lijep primjer onog mamihlapinatapai :rofl:
Margarita

Post 02 May 2012, 14:52

baja » wrote: da, poprilično :D
ali nisam mislila na to nego da, zbog nedostatka ikakve komunikacije koja nadilazi plaćanje režija i kupnju kruha, ljudi počnu projicirati gotove scenarije; nisam joj više napet jer sam oćelavio, ne želi me jer sam debela... toliko se otuđe da im promakne da su njoj ćelavi baš hot te da on nema ništa protiv koje kile viška
Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja. Ako mi je do seksa kažem da hoću seks (ili samo otkopčam koji gumb viška, svejedno) kao što bih rekla nek usput kad ide van baci smeće (ili bih vrećicu stavila ispred vrata da se popikne na nju pa skuži, svejedno).
baja

Post 02 May 2012, 14:53

nodens » wrote:

To bi znači bio lijep primjer onog mamihlapinatapai :rofl:
ae :D
Margarita wrote:Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja.
nije baš da je ja kužim ali je srećem
karambol

Post 02 May 2012, 15:20

baja » wrote: ae :D

nije baš da je ja kužim ali je srećem
I ja. To mi liči na dvoje koji su zajedno sišli na kolodvoru i krenuli na trg. Jedno je išlo tomislavcem preko zrinjevca, a drugo gajevom... Idu zajedno do trga, ali se negdje razdvojiše, tu i tamo se vide, svak svoju sliku ima, svoje ljude sreće...a na kraju su na cilju skupa, ali su propustili mnogo zajedničkih koraka... :misli:
ombia

Post 02 May 2012, 15:25

Margarita » wrote: Ovisi koliko su dobre čizme:

"Došla žena kući, i obraća se mužu:
- Jao dragi, znaš kakve sam čizme vidjela???
- Ma, boli me kurac!!!!!
- A da ljubim da prođe, pa da idemo kupiti čizme?"
Tako to ide kod nekih da. :zubo:
I jos, problem nije uvijek ni nedostatak seksa nego stojendome od to dvoje bas i nije isti dobar.
claudine

Post 02 May 2012, 21:56

Margarita wrote: Pa nije ni komuniciranje uvijek dobra stvar. Malo je glupo reći: "Hej, ajmo se poševit, nije da si mi baš naročito napet nakon svih ovih godina ali seks je korisna i ugodna zanimacija i dobar je. A bolje je i samo dobar nego nikakav ako već ne mogu s nekim s kim bi bio božanski."
Margarita » wrote: Ma, ne znam, ne kužim takvu vrstu nekomuniciranja. Ako mi je do seksa kažem da hoću seks (ili samo otkopčam koji gumb viška, svejedno) kao što bih rekla nek usput kad ide van baci smeće (ili bih vrećicu stavila ispred vrata da se popikne na nju pa skuži, svejedno).
odluči se: je l glupo il nije? :D
Margarita

Post 02 May 2012, 23:15

claudine » wrote:

odluči se: je l glupo il nije? :D
Nemam se ja što odlučivati. Seks bez previše objašnjavanja.
Emericzy

Post 03 May 2012, 15:30

baja » wrote: a ja nisam ni govorila o razlozima hlađenju nego naprotiv o tome da se, obamrli od ne-komuniciranja, više ne usude pristupiti jedno drugom iako želja postoji
Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.
vrrrlet

Post 03 May 2012, 15:35

Emericzy » wrote: Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.
Pitanje je zašto ne odustajemo od nekih drugih navika. Jer su nam ostale zanimljive, eto zašto. Čovjek treba zabavljati sebe, a time će i druge. Naravno, ako ti nije zabava kopati ljudima oči žlicom, to neće biti dobro prihvaćeno u širokim narodnim masama.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
baja

Post 03 May 2012, 15:43

Emericzy » wrote: Mislim da nepotrebno kompliciraš. Da, sigurno i takvi slučajevi postoje; ne bi me čudilo. Ali ako pitaš seksologe, čuješ da je pretežni razlog ipak jednostavan gubitak zanimanja izazvan navikom.
:ne zna: govorim o onom što vidim oko sebe
a seksolozi to tako jednostavno objasne navikom?
Emericzy

Post 03 May 2012, 17:03

baja » wrote:govorim o onom što vidim oko sebe
Khm...

Dakle ti vidiš oko sebe ovo:

"zbog nedostatka ikakve komunikacije koja nadilazi plaćanje režija i kupnju kruha, ljudi počnu projicirati gotove scenarije; nisam joj više napet jer sam oćelavio, ne želi me jer sam debela... toliko se otuđe da im promakne da su njoj ćelavi baš hot te da on nema ništa protiv koje kile viška"

A kako ti to vidiš, ako smijem pitati? Ideš uokolo i anketiraš ljude? Deseci parova u tvojoj okolini spontano ti se povjeravaju? Telepatija?
ombia

Post 03 May 2012, 18:06

Slazem se sa E.
Parovi koji nakon 10+ godina uspiju odrzati seksualnu privlacnost i redovit seks su zaista u manjini.
Jebiga i najbolje jelo ne mogu jesti deset godina uvijek isto. :o
Margarita

Post 03 May 2012, 18:17

Mogu samo pripomenuti da redoviti seks ne mora značiti i osobitu seksualnu privlačnost.
  • Information