Kako se ne bi sjećao? Ja sam pijuckala onu finu, on je iskapio govnaru i skarambolirao kiju gejprajd.

i đubre ostalo živo u kiji gejprajd... a u kua
Quark wrote: ↑16 Feb 2017, 18:09tija san reć herbicidnoj, ovaj krug oko t vidi se da se gleda pod kutem, a slovo t se gleda okomito. e sad, ako bi slovo t malo podebljala i zaoblila da bude u skladu sa omotačem i "nakrivila" ga bilo bi idealno. nadam se da san dobro objasnija, mogu i nekoliko funkcija napisati ako nije dovoljno
našla san staro slovo T, ovakvo je bilo jel da?MmeTipfeler wrote: ↑16 Feb 2017, 18:30Dobro si objasnio, samo što se meni čini da je i u originalnom logu isto tako, ali igra tankih i debelih dijelova slova T stvara drukčiji dojam. Lako je moguće da griješim.
Ako i nije, ovo je ljepše. Ne pizdi i radi dalje.
a pizdim nego ča ću
razvukla san ovog kineskog nesretnika koliko san mogla
Ono T koje si ti našla i prvo stavila bilo je ljepše: mora biti lagano strukirano, a ovo izgleda kao balvan.Herbicidna wrote: ↑17 Feb 2017, 16:42razvukla san ovog kineskog nesretnika koliko san mogla
ovo je rezultat:
sad me boli vrat i nadrkana san, možda nastavim kasnije kad mi donesu enerđi drinka![]()
stavila san stari logo ispod i trejsala po njemu, tako debelo je bilo i prijeMmeTipfeler wrote: ↑17 Feb 2017, 16:48Ono T koje si ti našla i prvo stavila bilo je ljepše: mora biti lagano strukirano, a ovo izgleda kao balvan.![]()
Ne zajebavaj. Hoću da to bude gotovo večeras. Imam četiri nepotpune, nedovršene teme na serveru, i to je daleko previše za moj OKP.MmeTipfeler wrote: ↑17 Feb 2017, 16:48Ono T koje si ti našla i prvo stavila bilo je ljepše: mora biti lagano strukirano, a ovo izgleda kao balvan.![]()
Dobro je, ne slušaj ih.Herbicidna wrote: ↑17 Feb 2017, 16:50stavila san stari logo ispod i trejsala po njemu, tako debelo je bilo i prije![]()
![]()
Moram si negdje dati malo oduška.
Kukat će i dulje, budi bez brige.Večeras - ili mičem sve. Pa kukajte do preksutra, što se mene tiče.
A ja? Već tri dana gledam te fajlove i pizdim. Nijedna moja instalacija - a imam ih trenutačno 25 - nije manjkava. Sve su savršene, sređene tip-top. To je pitanje časti.
Users browsing this forum: CCBot and 1 guest