Evo nekih prijedloga, ...
We Clearblue
Skysmiles
Visio
Ne, objasni mi.Karl Jozef » wrote:Meni je ovaj We Clearblue OK.
Jesi ti to skrolala dolje. :durice: Inače kad se stavi tema nema, ovog crvenog gore i to, to je valjda jasno.
Moguće rješenje, al' mislim da je vizualni identitet isto važan. Ako je promjenjiv onda se gubi ta mogućnost.MightyMe » wrote:Ja bih samo dodao da neke od skinova možemo instalirati kao pomoćne tako da svaki korisnik sam može prebacivati s ovog defaltnog na te i obrnuto.
Tako da, da se malo vidi kako sa stvarnim postovima izgleda.MightyMe » wrote:Ma mislija san u testnom razdoblju samo. Al više nisan siguran jel se to može, iden provjerit.
To mi je bila i zamisao.Karl Jozef » wrote: Tako da, da se malo vidi kako sa stvarnim postovima izgleda.
Istina, to sam stavio jer je dosta različit pa se možda nekome sviđa i tako.Pero » wrote:Visio mogu čitati sa drugog kraja sobe.
Pa da isprobamo We Clearblue. Meni je taj zasada favorit ili crna mu inačica.MightyMe » wrote: Evo sad sam provjerio i uz par klikova se može juzerima omogućiti da mijenjaju stilove kako žele.
Drugi i četvrti su mi ne baš nešto.
Grozan je.Karl Jozef » wrote: Pa da isprobamo We Clearblue. Meni je taj zasada favorit ili crna mu inačica.
Ne veseli se previše, overrideat ću ga.
Klikni na ovaj njegov link i onda dolje odaberi temu we_.... pod my board style.ex anais » wrote:
Ma di??
Ma Ok, al lijepo je vidjeti trkeljanje u novom ruhu.MightyMe » wrote: Ne veseli se previše, overrideat ću ga.
I u buduće neću ovako odma stavljat nove, nego tek kad se malo dogovorite.
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests