A što drugog maja?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 40 times
Sretan vam Praznik rada. Danas ćemo na grah, ali kod kuće, ne u parku. Ili se možda riba jede, petak je?
A što ćemo sutra? Raditi, ne jesti. Gospodarstvo nam je i prije korona-virusa bilo u banani, a sad će se to višestruko potencirati. Radnici nikad nisu bili osobito cijenjeni, vidite i sami koliko ih je u drugim državama. Za njihova prava nitko ne mari. A dobar posao teško je naći.
Što ćemo dakle kad proslava završi, kakva god ove godine bila?
A što ćemo sutra? Raditi, ne jesti. Gospodarstvo nam je i prije korona-virusa bilo u banani, a sad će se to višestruko potencirati. Radnici nikad nisu bili osobito cijenjeni, vidite i sami koliko ih je u drugim državama. Za njihova prava nitko ne mari. A dobar posao teško je naći.
Što ćemo dakle kad proslava završi, kakva god ove godine bila?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Nisam imao pojma da Slovenci slave dva dana. Dobro, oni oduvijek slove za vrijedan narod. U Jugi se govorilo da radiš kao Slovenac ako spadaš u taj udarnički tip. Nešto poput Japanca, ali na socijalistički način.

Nisam imao pojma da Slovenci slave dva dana. Dobro, oni oduvijek slove za vrijedan narod. U Jugi se govorilo da radiš kao Slovenac ako spadaš u taj udarnički tip. Nešto poput Japanca, ali na socijalistički način.

Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
Slovenci su zakon, treba slavit...kad se sjetim 29-ih novembara u BiH...pa to je do Nove godine bilo neradno.
Inače su mi već neko vrijeme vrlo dragi ovi crkveni praznici
, Uskrsni ponedjeljak i Tijelovo ne padaju subotama i nedjeljama...preći ću u vjernike ove godine (kad već ovi profani praznici ne žele bit u radnom tjednu).
A što se 2. maja tiče...ne znam ni kako smo do sad živjeli pa što ne bismo nastavili i dalje tako...

Inače su mi već neko vrijeme vrlo dragi ovi crkveni praznici

A što se 2. maja tiče...ne znam ni kako smo do sad živjeli pa što ne bismo nastavili i dalje tako...
- nina williams
- Stitch
- Head Honcho
Nema spajanja u medijima. Ni u novinama ni na portalima. Jedva godišnji dobiješ, kakvi slobodni dani. Zemlja se uvijek vrti, a čim je tako, ima i vijesti.

Koja si to branša? I kad uopće radiš?nina williams wrote: ↑01 May 2020, 22:59Kako ne, evo u mene spajamo svaki praznik koji je utorkom il četvrtkom.

Potpisi su za budale.
- nina williams
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 6 times
Neko mora i datume menadžerisat, zamisli ja se zabrojim - kaš slavit Prvi maj? Prvog aprila? 
Moro sam i linije obić. Integritet još uvijek drži, a ni imunitet ne popušta.

Moro sam i linije obić. Integritet još uvijek drži, a ni imunitet ne popušta.

Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
-
- Information
-