Jeli s tobom sve u redu

E jbg, bas sam telac kad je koji dan
gdje sam bio i za onu, znaci nigdjeNenia Salonitana » wrote:
doček na forumu
gdje ćeš ti?![]()
kako je kod vas? slavite obje ili onu prvu ignorirate?
kakvi sad zmajevi..a unda » wrote:.. a di su zmajevi?![]()
..bit ce oni nisu prestali slavit nesto ima valjda vec dva, tri mjeseca?![]()
Hojla! Svako dobro! Budite zdravi, bogati i nepoznati.Zmaj021 » wrote:bor još stoji.. tradicionalno, instališemo ga pred k. božić, uklanjamo krajem januara.. ono, dok se nakanimo
večeras valja ić na cece.. bacit (kratko a) bombu il štogod.. u duhu vremena
..pa di si zmaju, kako si, sta si ?Zmaj021 » wrote:bor još stoji.. tradicionalno, instališemo ga pred k. božić, uklanjamo krajem januara.. ono, dok se nakanimo
hvala, kar. svako dobro, takođe..
eo, razvlačim iljadu dinara na sedam dana, pa tako već par mjeseci. nikad nisam bio smireniji....a unda » wrote: ..pa di si zmaju, kako si, sta si ?
ja, dok sam se bavio tim pizadarijama instalirao bi bor pred j. bozic i drzao ga do j. ko zna kad..
Zmaj021 » wrote:bor još stoji.. tradicionalno, instališemo ga pred k. božić, uklanjamo krajem januara.. ono, dok se nakanimo
Mi smo ga znali imati do Uskrsa ali sam ove godine kupila pravi a ne plastični pa samo ga bacili kad je bilo previše popadalih iglica...a unda » wrote: ..pa di si zmaju, kako si, sta si ?
ja, dok sam se bavio tim pizadarijama instalirao bi bor pred j. bozic i drzao ga do j. ko zna kad..
..ma znas sta.. kad malo razmislim, najbolje ga je i ne skidat, nek stoji stalno..Margarita » wrote: Mi smo ga znali imati do Uskrsa ali sam ove godine kupila pravi a ne plastični pa samo ga bacili kad je bilo previše popadalih iglica.
Sretna Nova kad god počela.
ovako i mi radimo, stoji dok nam ne dosadi i dok se na natjeramo da ga spakujemoZmaj021 » wrote:bor još stoji.. tradicionalno, instališemo ga pred k. božić, uklanjamo krajem januara.. ono, dok se nakanimo
Users browsing this forum: CCBot and 0 guests