Tema za komentiranje moderiranja te prijedloge i žalbe podforuma Apartmani.
Turizam ima svoj topik, ovaj će biti samo za iznajmljivač(ic)e.
Komentari, prijedlozi i žalbe
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
A Miki? Đe nestao MIki?
kurvanjski avatar, a
Evo me, jedva se uspio logirati, ima sigurno mjesec dana da mi je google chrome poslao poruku da mi je 7 ili 8 zaporki ugroženo i da ih moram odmah promijeniti, i to sam napravio, ali mi ta nova zaporka nije prihvaćena od mobitela, i nikako se nisam uspijevao logirati, sve do danas preko laptopa, sada ću pak pokušati ponovno preko mobitela...čak sam se prepao da trebam raditi novi profil
Što se mog moderiranja, ili bolje rečeno nemoderiranja turizma tiče, mislim da je jasno da nisam pronašao ni vremena, a bome ni motivacije u tome, barem u ove zadnje 2-3 godine, tako da je tvoja odluka i više nego normalna
Ako se u međuvremenu obrlatim, javim ti se
Što se mog moderiranja, ili bolje rečeno nemoderiranja turizma tiče, mislim da je jasno da nisam pronašao ni vremena, a bome ni motivacije u tome, barem u ove zadnje 2-3 godine, tako da je tvoja odluka i više nego normalna
Ako se u međuvremenu obrlatim, javim ti se
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 36 times
Što se mobitela tiče, pokušaj unijeti novu lozinku, a ako ti ne uspije, tu su Tehnička pitanja, upute i prijedlozi. Opiši detaljno što se događa, nastojat ću pomoći.
Što se mobitela tiče, pokušaj unijeti novu lozinku, a ako ti ne uspije, tu su Tehnička pitanja, upute i prijedlozi. Opiši detaljno što se događa, nastojat ću pomoći.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 5 times
Želi li tkogod uskočiti umjesto Mikija? Britanci su procijepljeni više od 60 posto, ostale nama važne države uskoro će se približiti tom postotku, uvode se elektroničke propusnice... Lipanj bi mogao veseo biti, očekujem da će iznajmljivači ipak imati posla.
Stitch
-
- Information
-