Ne. Pokušaj ponovo.
Koji je ovo film?
Da, gazda, naravno gazda, odmah gazda.
La bete. Zvijer?
Anyway.
Primjećujem da su Polaci kad dođu u francusko okruženje raspoloženi za svakakve... nestašluke. Bar po ovom što sam isčitala tražeći verdammte film.
Nego, da mi razjasniš što je pisac teo da kaže ovime:
Nisam onda baš bila raspoložena - nisam baš bogznakako ni sad - ali me baš zanima. Kakav profil?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Film si pogodila, a što se ostatka tiče, nije teško: mačo-muškarca traži žena kojoj treba zaštitnik. A zašto joj treba? Pa zato što se osjeća ugroženo. Zato pada na dominantne tipove, tako se brani od vlastite nesigurnosti. Tako barem kažu studije. Problem je jedino u tome što taj mačo-muškarac traži sluškinju, a ne samosvjesnu, snažnu ženu.
Na redu si.
Na redu si.
Potpisi su za budale.
Samo sam htjela provjeriti...Stitch wrote: ↑26 Jun 2017, 20:09Film si pogodila, a što se ostatka tiče, nije teško: mačo-muškarca traži žena kojoj treba zaštitnik. A zašto joj treba? Pa zato što se osjeća ugroženo. Zato pada na dominantne tipove, tako se brani od vlastite nesigurnosti. Tako barem kažu studije. Problem je jedino u tome što taj mačo-muškarac traži sluškinju, a ne samosvjesnu, snažnu ženu.
Na redu si.
Muška posla... neprocjenjivi ste!
Sad će film...
- MmeTipfeler
Pa sori! nisam mogla vjerovati!
Daj, čovječe! oladi malo
Uostalom, ti si uveo muško ženske odnose svojim primjedbama.
Ne želi mi spremiti screenshot.
- MmeTipfeler
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 44 times
- Been thanked: 33 times
Stvar i jest u igranju. Bio sam u naletu, sad me prošla volja.MmeTipfeler wrote: ↑26 Jun 2017, 21:37Ovo je zajebancija o filmu. Ne budi takav mrgud i nauči se igrati.
Scena mi je nepoznata, mislim da to nisam gledao. Europski ili američki film? Ili nešto treće?
Kadar je prilično mutan, glum(i)ce uopće ne prepoznajem.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Kaj vam je mutno???
Svakako, nije tako jako važno kakav je to dom - očito je da bakicu spremaju na sigurno - po ovoj mutnoj slici možete primjetiti da se radi o ranim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Mogu dodati podatak da je riječ o majci s dvije kćeri i njihovom životu. Tzv. disfunkcionalna obitelj. Kako se tko nosi s time. I tako.
edit: nije irski dom za djevojčad.
Svakako, nije tako jako važno kakav je to dom - očito je da bakicu spremaju na sigurno - po ovoj mutnoj slici možete primjetiti da se radi o ranim sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Mogu dodati podatak da je riječ o majci s dvije kćeri i njihovom životu. Tzv. disfunkcionalna obitelj. Kako se tko nosi s time. I tako.
edit: nije irski dom za djevojčad.
- MmeTipfeler
Ja ne smijem gledati slike navečer. Nisam sinoć uopće vidjela bakicu i kolica, nego bicikl. I dalje nemam pojma.
P. S. Ali sam se zato sjetila da su ono bile Magdalenine sestre.
No, pa, ajd - neki kotači su bili.MmeTipfeler wrote: ↑27 Jun 2017, 12:41Ja ne smijem gledati slike navečer. Nisam sinoć uopće vidjela bakicu i kolica, nego bicikl. I dalje nemam pojma.
i baš ništa? Ajmo, bonus - režiser je poznati glumac
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Nije. Nije ni on više jutarnja rosa, ali ovaj je nešto stariji od rečenog S.P.
Bonus: režiser je ne samo poznat nego priznato dobar glumac. Imao je uloge u nekim kultnim filmovima.
Ovaj film mu je jedan od pet koje je režirao (čovjek se samo pita kad je sve stigao).
Bonus: režiser je ne samo poznat nego priznato dobar glumac. Imao je uloge u nekim kultnim filmovima.
Ovaj film mu je jedan od pet koje je režirao (čovjek se samo pita kad je sve stigao).
- MmeTipfeler
Ako je Woody Allen, ja ga ne priznajem, a i ne znam koliko je filmova režirao.
-
- Information
-