Vrijedi. Neovisno o glumi(ci).
Tražim dobru seriju!
Na polovici sam 4. sezone i nije mi baš nešto. Sezona, naravno. Serija mi je super od prve do treće.
Inače, nisam baš ljubitelj američkog pogleda na globalnu političku scenu, i nisam baš ljubitelj država općenito. Nisam za to da se ubijaju ljudi da se spase države, pa samim time i nije me privukao element domoljublja. Nego misterija, neizvjesnost što će se desiti, je li terorist ovaj ili onaj, koje su mu namjere, je li iskren u ovom ili onom trenutku... To mi je bilo fora. Zanimljivi likovi i njihovi odnosi u prve tri sezone. Sad čekam i priželjkujem da se slična misterija formira i u narednim sezonama.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 429 times
- Been thanked: 532 times
Da, i meni je četvrta antiklimaks nakon komplicirane priče o Brodyju.
Dalje je sve daleko manje povezano, svaka sezona tiče se isključivo Carrie. No nisu dosadne, dovoljno je napetosti i peripetija da nastaviš gledati. K tomu, Carrie je zbog bipolarnog poremećaja ono što se u teoriji književnosti naziva nepouzdanim pripovjedačem - zbog maničnih epizoda i PTSP-a ne možeš joj vjerovati pa i to pridonosi uzbuđenju i iznenađenjima.
Sve u svemu, Carrie je iznimno dobro napisan lik. Svi su, zapravo. Ako mi je i zbog čega žao, onda mi je žao zbog toga što čarobna Morena Baccarin nije dobila više od tri sezone. Homeland sam zbog nje počeo gledati, ne zbog terorista, CIA-e i SVR-a, što je samo po sebi ilustrativno kad sam ja posrijedi.
Potpisi su za budale.
Uznemirujuća serija. Osjećam koliko je Carol usamljena. I frustrirana.
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 429 times
- Been thanked: 532 times
Jest usamljena i frustrirana - ali i hrabra, odlučna, pa i duboko empatična. Bez obzira na to što je bijesna, što se ljuti jer drugi ne poduzimaju ništa, razumije ih. Može se staviti u njihovu poziciju, čak se ispričava što im nanosi bol.
Carol je čovjek kakvog svijećom treba tražiti.
Carol je čovjek kakvog svijećom treba tražiti.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-