Novinarske gluposti o turizmu
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
jos samo fali casna sa crnom torbicom na letu dasha
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
During the war...
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
kakvu je on torbicu imao?
During the war...
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
evo ga na! o sunce ti žarko, to sam čekalaNukac wrote: ↑13 May 2018, 18:43Ako cete u buducnosti letit Dashom, naucite krunicu.
Jer putnici cuju kako se motori muce kod polijetanja...
https://100posto.hr/news/dash-je-najpro ... olijetanja
motor koji se napreže, o živote kurvo
collect moments, not things
Pa valjda otkazuju prvenstveno prazne letove, a ovaj bi trebao biti pun.
Da, ovaj za LED bi trebao biti A319.
A glede pak eventualnog zamjenskog, taj bi mogao biti vrlo neugodan i bolje da ne moram ovisit o njemu.
Ne znam za vas ostale, ali mene ovaj nevjrerojatan manjak opće kulture što se tiče avionskog prijevoza počeo strahovito nervirati.Nukac wrote: ↑13 May 2018, 18:43Ako cete u buducnosti letit Dashom, naucite krunicu.
Jer putnici cuju kako se motori muce kod polijetanja...
https://100posto.hr/news/dash-je-najpro ... olijetanja
Evo, sada sam ovo pročitao i biti ću nervozan narednih sat vremena.
Putnici čuju kako se motori muče... sada psujem na glas, čisto za info.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 90 times
Joj, valjda sam postao judgemental bitch. Ali ovaj putopis mi je bas digao tlak.
http://www.putoholicari.rtl.hr/izlet-u- ... ano-52428/
Kao prvo najava:
PUTOPISI ČITATELJA: Nakon sto godina kombiniranja i planiranja, konačno sam otišla posjetiti taj divni talijanski biser – Veneciju. Osim nje, posjetila sam i otoke Burano i Murano koji su me također oduševili, posebno Burano koji je moj Instagram feed obojao u one njegove prepoznatljive, šarene boje.
A onda i ostatak. Ispisano 20-tak stranica o jednodnevnom izletu u Veneciju. Koliko svrsavanja...
Godine kombiniranja za Veneciju.
Cak ce i Lolita prije u NYC.
http://www.putoholicari.rtl.hr/izlet-u- ... ano-52428/
Kao prvo najava:
PUTOPISI ČITATELJA: Nakon sto godina kombiniranja i planiranja, konačno sam otišla posjetiti taj divni talijanski biser – Veneciju. Osim nje, posjetila sam i otoke Burano i Murano koji su me također oduševili, posebno Burano koji je moj Instagram feed obojao u one njegove prepoznatljive, šarene boje.
A onda i ostatak. Ispisano 20-tak stranica o jednodnevnom izletu u Veneciju. Koliko svrsavanja...
MZLZ I Policija su napravili kaos na granici, red za granicu je bio skroz do securitya, a kasnije nisu imali gdje stavljat ljude pa su preslozili zmiju tako da su ljudi koji su vec bili u redu zadrzani (propusnost s 3 saltera im je smanjena na 1), a ljudi iza njih su pusteni ispred. Ne moram ni rec da ni to nije pomoglo da maknu ljude sa securitya... Ocjena zracne luke 0 bodova (a nek se oni medjusobno dogovore tko je kriv).
A sad cemo vidjet el ce kako uspjet CA bit kriva zato sto netko nece stic na let
A sad cemo vidjet el ce kako uspjet CA bit kriva zato sto netko nece stic na let
- Prolaznica
O mila majko, ne’š ti destinacije za planiranje. Da godine planiranja hihihihiNukac wrote:
- Nukac
- Davorich
Ne mogu se načudit naslovu.
Dakle, u zimskom redu letenja će umjesto B777 letit B737 (s cca 350 sjedala se kapacitet smanjuje na 180) i ovi o tome pišu kao da je to nešto najbolje što se moglo desit Hrvatskoj...
Inače, jutarnji/novac je imao još jedan napad gluposti ovaj vikend, ali vidim da su sad ispravili. Pisali su o povijesnoj narudžbi Air Asije koja je po njima naručila Airbus A300, avion koji se ne proizvodi već 10-15 godina...
Dakle, u zimskom redu letenja će umjesto B777 letit B737 (s cca 350 sjedala se kapacitet smanjuje na 180) i ovi o tome pišu kao da je to nešto najbolje što se moglo desit Hrvatskoj...
Inače, jutarnji/novac je imao još jedan napad gluposti ovaj vikend, ali vidim da su sad ispravili. Pisali su o povijesnoj narudžbi Air Asije koja je po njima naručila Airbus A300, avion koji se ne proizvodi već 10-15 godina...
Mene zanima hoće li flydubai letjeti po Emirates cijenama ili će spustiti cijene u tom razdoblju?Nukac wrote: ↑24 Jul 2018, 07:11
Turkish iz ZG je puno jeftiniji (sa više- manje ok vremenima konekcije ).
Neka stave od 250 do 300 eura i super ( ali znam da neće ).
- Prolaznica
Pa da. Ja ne kužim šta svi padaju u delirij na spomen direktne linije.. kad je ionako i dalje jeftinije letjeti sa presjedanjem. A neš' problema, presjedat
- Nukac
- Davorich
Danas sam gledao - datumi u veljači - oko 1500 EUR je cijena karte.
Uglavnom, kao i uvijek stavljaju visoke cijene karata za direktni let da bi demotivirali putnike za kupnjom karata ZAG - DXB. Da ostane mjesta za one koji žele na dalje destinacije.
Uglavnom, kao i uvijek stavljaju visoke cijene karata za direktni let da bi demotivirali putnike za kupnjom karata ZAG - DXB. Da ostane mjesta za one koji žele na dalje destinacije.
Ovo nema izravne veze s turizmom, ali odabir kvarta za smještaj u Londonu nije bezvezna aktivnost pred put:
https://www.vecernji.hr/vijesti/todoric ... nu-1267817
Daklem, Večernjaku je Belgravija "lokacija na periferiji grada" (u odnosu na "centar grada", što je po Večernjaku Kensington) i to još "industrijska zona" s "industrijskom panoramom".
https://www.vecernji.hr/vijesti/todoric ... nu-1267817
Daklem, Večernjaku je Belgravija "lokacija na periferiji grada" (u odnosu na "centar grada", što je po Večernjaku Kensington) i to još "industrijska zona" s "industrijskom panoramom".
Koji idioti, dakle :
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić više ne živi u elitnoj četvrti Londona već se preselio na jeftiniju lokaciju na periferiji grada.
Kako pišu 24 sata, Todorić više ne stanuje u četvrti Belgravia te je sjaj centra Londona zamijenio industrijskom panoramom. Prije nego što je živio u Belgraviji, Todorić je stanovao u drugoj elitnoj četvrti Kensington pa su se mnogi pitali kako može financirati takav život. Čini se kako su financije presušile pa ne može više živjeti na visokoj nozi.
Ako ja ovo kužim ( a fakat je teško pratiti misli ovog ajmo reći novinara ), on više nije ni u Belgraviji ni u Kensingtonu...već recimo u Ruislipu, Dagenhamu ili tako negdje??
PS pretpostavljam da je na zadnjoj stanici Piccadilly linije, popularnog naziva
Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić više ne živi u elitnoj četvrti Londona već se preselio na jeftiniju lokaciju na periferiji grada.
Kako pišu 24 sata, Todorić više ne stanuje u četvrti Belgravia te je sjaj centra Londona zamijenio industrijskom panoramom. Prije nego što je živio u Belgraviji, Todorić je stanovao u drugoj elitnoj četvrti Kensington pa su se mnogi pitali kako može financirati takav život. Čini se kako su financije presušile pa ne može više živjeti na visokoj nozi.
Ako ja ovo kužim ( a fakat je teško pratiti misli ovog ajmo reći novinara ), on više nije ni u Belgraviji ni u Kensingtonu...već recimo u Ruislipu, Dagenhamu ili tako negdje??
PS pretpostavljam da je na zadnjoj stanici Piccadilly linije, popularnog naziva
Evo već dva dana ne mogu spavati jer naš vrli Hrvat I.T. u Londonu mora gledati u industrijska postrojenja, pa te molim Nukac ako možeš objaviti neku akciju Travelodgea da ga za male novce vratimo barem u drugu zonu.
Ako će trebati skupiti pokoju funtu, vjerujem da će se naći koja dobra duša na forumu da mu omogućimo barem kakav-takav ljepši pogled.
Ako će trebati skupiti pokoju funtu, vjerujem da će se naći koja dobra duša na forumu da mu omogućimo barem kakav-takav ljepši pogled.
-
- Information
-