Mislim da bi sustav to skužio...tipa staviš kofer od 10 kg, izađe naljepnica, uzmeš taj kofer, staviš kofer od 20 kg i na njega staviš naljepnicu ...

Nisam probao, ali zasigurno bi sustav reagirao i morao bi ponoviti postupak...

Mislim da bi sustav to skužio...tipa staviš kofer od 10 kg, izađe naljepnica, uzmeš taj kofer, staviš kofer od 20 kg i na njega staviš naljepnicu ...
Nakon što naljepiš naljepnicu kofer ostaviš na vagi ili?
-da jesam, malo je bilo nezgodno za naći jer su kod tog servisnog područja na jednom kružnom toku radovi, ali sam pitao i onda lako našao parking
Vjerovatno bi trebalo najprije staviti nešto lakše (npr. ručnu prtljagu) da izađe naljepnica a onda da se vaga ne resetira staviti najprije pravi kofer i tek onda maknuti fejk
Obzirom da im je važan prihod i od te prekomjerne težine sumnjam da bi to prošlo, tj. da na to nisu pazili prilikom podešavanja programa i same trake.
Da, i na Deltinoj stranici piše da se "Basic Economy" putnici (u toj klasi je ta fora sa samom ručnom prek oceana) ukrcavaju zadnji i da stoga skoro sigurno njihova ručna ide u besplatno čekiranje pod mus.Nukac wrote: ↑24 Apr 2018, 09:28Da, british ima 2 torbe, ali svaka može imati 23 kg.
Slaba strana toga je dodatno zakompliciravanje boardinga, jer nikad nema dosta mjesta za sve torbe, i onda ih treba čekirati. A to mnoge aviokompanije imaju poprilično loše izorganizirano i sve traje predugo.
I to pridonosi velikom kaosu prilikom ukrcavanja.
Nije jednostavnije, nego njih to nešto košta, puta 500 letova dnevno i eto uštede...
Ne možeš prošvercat ništa, pošto ideš kroz security kao da imaš ručnu prtljagu.
Za to su krivi svi oni koji ni ne žele platiti bolje. Tegle prtljagu do aviona da uštede par eura
Ja ne diskusiram o osobnim prioritetima nego govorim o posljedicama takvih prioriteta.
Gledam bas letove za Keniju preko Britisha i kod ove destinacije je ukljucena prtljaga
Users browsing this forum: Bing [Bot], CCBot, Dot [Bot] and 2 guests