Danas sam kupio/kupila kartu za...
- scarletlemur
- atomski zdesna!
- Been thanked: 15 times
Ajme, baš mi je žao. Nvnk i ja smo na onom famoznom kremšnita okupljanju navijali za vaš odlazak. Prije tjedan dana situacija se još činila optimističnom, ne mogu vjerovat da opet sve 'zatvaraju'. Mislim, ne zatvaraju, al s trenutno važećim propisima dođe ti ga isti kurac - pardn maj frenč
-
- Been thanked: 10 times
Tocno..jos je mislio na to kako se dogadja da otkazuju letove u zadnji cas..on inace svaka 2 mj leti za Zg plus neki morski hrv aerodrom, a 2x godisnje za Sidney (odanle mu zena) i propalo mu bar 6 letova za austral/hrv destinacije (a kupljene karte)...pa je trenutno zamrznuo letove.nvnk wrote:
Da, to je više-manje i moje iskustvo iz DU. (Osim djelomično u avionu - nije bilo gužve kad sam letio tamo, a u povratku je Dash bio pun ko oko.) No, ono ne mora vrijediti svugdje. Možda je NN-in frend mislio na mjere koje su u Londonu na snazi, ograničenja, zatvorenost muzeja, atrakcija i pubova ili kaj takvoga ...
Samo ću reći da je... još ima vremena da otkažem/tj i da mi otkažu...sve su opcije otvorene...ionako ćemo više znati uskoro kad avioprijevoznici (i države) usaglase proceduru oko covida...
Btw gledam i za lipanj isto London, cijene rastu, znači valjda ljudi kupuju...a opet i ne mora značiti kad je dio konkurencije odlučio ne letjeti, mozda ostali samo koriste situaciju...
Btw gledam i za lipanj isto London, cijene rastu, znači valjda ljudi kupuju...a opet i ne mora značiti kad je dio konkurencije odlučio ne letjeti, mozda ostali samo koriste situaciju...
Nakon kaj mi je u tajnosti propal Cipar odlucil sam da nije dobro sutjeti
3.5.-20.5.Wizzair Keflavik-Warsaw
5.5.-19.5. Kiev-Zagreb-Kiev Windrose
Jos mi fali Lot za Warsaw-Lviv i Kiev-Warsaw a to se natezem oko vaucera s njima. Moral sam promjeniti let i uzel sam vaucer, al na vauceru nema nista ni kod ni nist da mogu koristiti kod druge kupnje nego moram ili u njihov ured ili zvati centar. I zovem ja centar i oni hoceju bukirat za mene i traze me sve detalje sa kartice za placanje. Znaci broj, ime, adresa i onaj iza broj. I to mi je onak malo previse da dajem nekome sve te podatke. Al riskiral sam i veli mi odbijeno placanje. Ocito je nesto krivo upisala ili kaj vec jer kartica radi. Uglavnom ne svida mi se taj nacin da ja nekom telefonski moram davat sve moje informacije sa kartice. I sad se natezem s njima iako ne vjerujem da cu naci drugi nacin.
3.5.-20.5.Wizzair Keflavik-Warsaw
5.5.-19.5. Kiev-Zagreb-Kiev Windrose
Jos mi fali Lot za Warsaw-Lviv i Kiev-Warsaw a to se natezem oko vaucera s njima. Moral sam promjeniti let i uzel sam vaucer, al na vauceru nema nista ni kod ni nist da mogu koristiti kod druge kupnje nego moram ili u njihov ured ili zvati centar. I zovem ja centar i oni hoceju bukirat za mene i traze me sve detalje sa kartice za placanje. Znaci broj, ime, adresa i onaj iza broj. I to mi je onak malo previse da dajem nekome sve te podatke. Al riskiral sam i veli mi odbijeno placanje. Ocito je nesto krivo upisala ili kaj vec jer kartica radi. Uglavnom ne svida mi se taj nacin da ja nekom telefonski moram davat sve moje informacije sa kartice. I sad se natezem s njima iako ne vjerujem da cu naci drugi nacin.
Niko wrote: ↑11 Apr 2021, 10:40Nakon kaj mi je u tajnosti propal Cipar odlucil sam da nije dobro sutjeti
3.5.-20.5.Wizzair Keflavik-Warsaw 256€
5.5.-19.5. Kiev-Zagreb-Kiev Windrose 213€
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 36 times
To bi ti najpametnije bilo. Čak i ako nisu zlonamjerni, dovoljno su nesposobni da te izlože golemu riziku. Uopće ne znam kako bih komentirao činjenicu da najprije traže te podatke, a onda kad ih dobiju, ne mogu provesti osnovnu novčanu operaciju. Strahota.
Potpisi su za budale.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Nisam kupio kartu, ali sam uplatio krstarenje po Jadranu.
Slovenska agencija organizira luksuzna krstarenja s jahtom za max 38 ljudi po hrvatskim otocima.
Ova moja tura ukljucuje i biciklisticke ture po otocima.
Slovenska agencija organizira luksuzna krstarenja s jahtom za max 38 ljudi po hrvatskim otocima.
Ova moja tura ukljucuje i biciklisticke ture po otocima.
Vrh! Meni je bivsa sefica sa Islanda imala isto (ne znam koja firma) i bilo joj je odlicno
Sjajno!
Dakle, ima nas više koji se prilagođavamo situaciji, koji [kuruza]"kad dobijemo limune - napravimo limunadu"[/kuruza].
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Ionako ove godine neće biti nekih velikih mogućnosti za putovati. Osim toga prošle godine je ionako bilo previše razočaranja glede izgubljenih putovanja.
Zato ove godine planiram samo putovanja koja će se vjerojatno i realizirati.
S druge strane, trenutno planiram zamijeniti posao, pa niti ne planiram neka putovanja.
Zato ove godine planiram samo putovanja koja će se vjerojatno i realizirati.
S druge strane, trenutno planiram zamijeniti posao, pa niti ne planiram neka putovanja.
-
- Been thanked: 5 times
Takva krstarenja po Jadranu godinama za Amere vodi onaj forumas s f.hr goldietrickz. Cesto sam po Jadranu se susretala s njegovim kolegama. Ne znam vodi li i dalje ture zadnjih 2 godine.
-
- Information
-