Fotografije s putovanja
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Eto, nisam mogao odabrat samo 5 slika Bilbaa, pa ih stavljam 20-tak.
Inače, Bilbao će biti domaćin EURO 2020, pa da se pripremite ako bude potrebe.
Čuveni pesek ispred Guggenheim muzeja.
Jedan od trgova. Moyua Plaza
Ulaz u metro.
Nueva Plaza
Inače, Bilbao će biti domaćin EURO 2020, pa da se pripremite ako bude potrebe.
Čuveni pesek ispred Guggenheim muzeja.
Jedan od trgova. Moyua Plaza
Ulaz u metro.
Nueva Plaza
- Prolaznica
joj España, prekrasno
collect moments, not things
- Nukac
- Davorich
Bilbao krajem studenog baš i nije turistička destinacija.
Općenito izgleda da nije baš turističko mjesto, jer malo ljudi govori engleski, i na malo mjesta se naplaćuju ulaznice.
Vjerojatno nakon EURO 2020 će se to promijeniti. Tako da iskoristite priliku.
Općenito izgleda da nije baš turističko mjesto, jer malo ljudi govori engleski, i na malo mjesta se naplaćuju ulaznice.
Vjerojatno nakon EURO 2020 će se to promijeniti. Tako da iskoristite priliku.
Kad bi to bio kriterij, tada bi skoro cijela Španjolska (osim Barcelone) bila neturistčka.
Ne znam jesi li toga svjestan, ali biti grad-domaćin 2020 i nije neka velika stvar, tj. nije tak velika kao inače (za sva prethodna i buduća EP), jer će se 2020 turnir odvijat na specifičan način. Bit će, naime u 13 različitih zemalja, jako raštrkano i u nekom smislu PR-a za domaćine, rekao bih, "razvodnjeno".
- Nukac
- Davorich
Ne pratim ti ja te stvari pa baš i ne znam.
Samo sam negdje vidio da se reklamira EURO 2020 u Bilbau.
Inače, u Madridu i Barceloni puno ljudi govori engleski. U Bilbau skoro nitko. Ali zato sam imao prilike natucat španjolski. Naglo sam se prisjetio stvari za koje sam mislio da sam zaboravio.
U svakom slučaju, ako imate slobodnog vremena, ponestalo vam destinacija, Baskija i Bilbao su vrijedni posjete. Još ako uhvatite jeftinu Voloteu...
Inače, u Madridu i Barceloni puno ljudi govori engleski. U Bilbau skoro nitko. Ali zato sam imao prilike natucat španjolski. Naglo sam se prisjetio stvari za koje sam mislio da sam zaboravio.
U svakom slučaju, ako imate slobodnog vremena, ponestalo vam destinacija, Baskija i Bilbao su vrijedni posjete. Još ako uhvatite jeftinu Voloteu...
Bravo Nukce, krasne su ti slike.Nukac wrote: ↑04 Dec 2017, 13:08Ne pratim ti ja te stvari pa baš i ne znam.
Bilbao nije preveliki ali sam se ja ipak uspjela izgubiti.
Valjda sam imala srece pa sam naletila na zensku koja je koliko-toliko znala engleski pa me uputila u pravom smjeru.
Petrova gora?
Tu sam bio kao klinac s OŠ... tada je to bio sjajni i čitav spomenik. Popeli se do vrha. I zemunica se sjećam.
Tu sam bio kao klinac s OŠ... tada je to bio sjajni i čitav spomenik. Popeli se do vrha. I zemunica se sjećam.
- Prolaznica
Ček ček, sad se može unutra u spomenik?
Ja sam bila pred 2-3 godine pa je na ulazu bila rešetka.
Ja sam bila pred 2-3 godine pa je na ulazu bila rešetka.
collect moments, not things
-
- Information
-