Pozdrav s putovanja
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Pozdrav iz Seville, uskoro i Cordobe
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
During the war...
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Con chocolateNukac wrote:Churrosi!
During the war...
-
- Been thanked: 10 times
Svima vama veceras lijep provod i da radosno docekujemo Novu uz zelju da svi budemo zdravi i veseli i ubuduce!
P.s. pozdrav iz busa za more.
P.s. pozdrav iz busa za more.
-
Popij si normabel sutra
Za rukomet i iznimno samo za rukomet (skoro) uvijek idem prek agencije.
Glavni razlog: Za razliku od redovne linije, vrate me čarterom u nedjelju na večer/u noći u ZG, tak da ne moram za ponedjeljak trošit godišnji, ali i to što se najčešće za ulazak u polufinale sazna tek par dana pred put, dakle kad su aviokarte već jako visoko.
Treba priznat da smo ovaj put u PF u stvari ušli jako rano, dakle mogao sam i nešto jeftinije proći u vlastitom aranžmanu, ali ne niti tako puno.
Glavni razlog: Za razliku od redovne linije, vrate me čarterom u nedjelju na večer/u noći u ZG, tak da ne moram za ponedjeljak trošit godišnji, ali i to što se najčešće za ulazak u polufinale sazna tek par dana pred put, dakle kad su aviokarte već jako visoko.
Treba priznat da smo ovaj put u PF u stvari ušli jako rano, dakle mogao sam i nešto jeftinije proći u vlastitom aranžmanu, ali ne niti tako puno.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Lijepo. Slovenska vlada svakom drzavljanu i rezidentu daje turisticki bon u vrijednosti 200 eur.
Koji mozes iskoristit za placanje nocenja s doruckom u hotelu i odredistu po izboru.
Tako se pomaze domaci turizam.
Koji mozes iskoristit za placanje nocenja s doruckom u hotelu i odredistu po izboru.
-
A to, znam za to, samo sam mislila da to Slovenija daje samo slovenskim drzavljanima, ali ne i onima koji su samo rezidenti u Sloveniji. Pametni su Slovenci.Nukac wrote:Lijepo. Slovenska vlada svakom drzavljanu i rezidentu daje turisticki bon u vrijednosti 200 eur.
To ima i Italija, Madjarska godinama (szep kartica (szep = lijepa). Madjarska je time znatno digla turizam.
Da mi imamo to (nasi kao uveli cro karticu, ali totalni debakl, jer to nema slicnosti s madjarskim i slovenskim konceptom) imali bi u cijeloj Hr duzu sezonu.
Ne samo ovo ljeto, nego svake godine.
Domaci turisti su podloga za dizanje turizna, jer zbog domacih sve ostaje duze otvoreno (kulturne ustanove, ugostiteljski objekti i slicni sadrzaji), a time onda lakse privuces i strance u izvansezonska razdoblja.
-
- Information
-